כ פיליפינית אוו תאילנדית אוו סינית - סקס אדיר

פיליפינית אוו תאילנדית אוו סינית

1
יש פיליפינית אוו תאילנדית שמטיילת לאחרונה בתחנה המרכזית הישנה.
היום בשעה 8 וחצי בערב ניתקלתי בה ברחוב הגליל עומדת באזור החדרים אחרי שיחה איתה אמרה שמוכנה תמורת 300 סקס אחרי שיחה ומיקוח הסכימה לרדת ל 150 אפילו שהמחיר נהוג באזור הוא 100 אוו פחות הסכמתי רק לצורך החוויה.

שם לא הסכימה למסור
גיל גם לא הסכימה
צבע שיער שחור קרה עד הכתפיים
עניים שחורות
גובה 160
מבנה גוף רזה אבל יש מב לתפוס
חזה לא גדול
עולים לחדר ופה התגלו מספר בעיות.
מרגישים שהיא חדשה זקוקה להרבה כיוון לא מוכנה למצוץ הכול עם גומי קודחת בשכל מדברת הרבה ויחסית למישהי זרה עיברית שלה לא רעה .
בקיצור מי שרוצה לחוות אישה עם עניים מלוכסנות צבע עור צהוב כמו התאילנדיות אני אישית לא חושב שיחזור אליה

4
תודה על הדיווח.
להערכתי זאת אותה אחת שלאחרונה דיווחתי כשהיא נתנה הופעת ריקוד על אחד העמודים באזור,
בדרך כלל לבושה שמלות כאשר הדומיננטית יותר היא אותה שמלה לבנה המקושטת
פרחים אדומים או ורודים,לפעמים ניתן לראות אותה כשהיא עם כוס בירה ביד כך שלעיתים קרובות
תמצא אותה שיכורה.
במספר פעמים בו ניסיתי לגשת אלייה סימנה לי בידה להמשיך בנסיעה,לעיתים תוך כדי צעקות,
ולא הסכימה גם לעלות לרכבים אחרים חוץ מפעם אחת שכנראה לבסוף עלתה.
הספק היחידי בתאור שהעברת הוא כי מבנה גופה רזה כאשר אני הייתי מגדיר כבינוני-ממוצע-רגיל.
בכל אופן תודה שעדכנת ובהחלט גם חידשת.

קריסטל2013-09-05 23:52:54

5
קריסטל אנחנו מדברים על אותה אחת במיקרה גם היום היא לבשה את אותה שמלה וגינס קצר מתחת שאני ניגשתי אליה היא בהתחלה אמרה לי שהיא עושה רק ריקוד זרקתי לה כמה מחמאות ואז אמרה 500 לסקס אחרי כמה שניות ירדה ל 300 וששאלתי עם היא יודעת מה כולן לוקחות אמרה 50-100 עוד מיקוח קל ירדה ל 150
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”