כ זונות רחוב הטוב והרע ..מניסיון - סקס אדיר

זונות רחוב הטוב והרע ..מניסיון

1
אני אוהב את הנערות הצעירות אלו שנראות תלמידות תיכון

הן נמצאות בתחנה המרכזית הישנה ומתחם שדרות הר ציון ובמתחם ההגנה ...וחוף תל ברוך
הבעיה שעד שהן באות לעבוד ברחוב הן התמלאו בסמים ...והרוסות
חלקן חולות
את הטובות בינהן אפשר למצוא במתחם ההגנה הן באות לקנות סמים
הבעיה שלא כולן עובדות בצורה רשמית
אפשר למצוא צעירות יפות מהממות רזות דוגמניות...
אבל...כשפונים אליהן הם למדו שיטה ...אין בעיה חמודי אני אלך איתך...רק שכרגע אני בקריז...אני זקוקה לחומר תן לי 200 שח אני קונה פה בזולה ובאה איתך...התמימים המחורמנים שלא קולטים את הטריק...שולפים מיד...
היא חוזרת אחרי כ15 דק שהמוכר שכב איתה ונתן לה ...ואז אומרת..שמע הוא לא מוכן לתת לי ב200 אני צריכה עוד 200 ...והטמבל שכבר מושקע ב200 נותן עוןד 200 ...ואז אחרי כ20 דק היא יוצאת ומחפשת איך להעיף את החרמן הזה מעליה
אומרת לך שמע תחכה לי כאן אני צריכה לסדר משהו ובורחת

יש נרקומניות שיש להחליטו לעבוד וראיתן לא תהיה בעיה ויש שלא רוצות לשכב עם כול אחד וינסו להוציא כסף ולברוח

1- לעולם אל תיתן כסף ליפני הכניסה לרכב או לחדר
2- עדיף שתיתן כסף לחצי שעה ולא לשעה כי אז אחרי שתגמור ב15 דק הם ינסו לצאת מהחדר
3- נכנס לשירותים למקלחת...קח איתך את הארנק והנייד
4- היא יפה ומתוקה...בא לך להחדיר לה בלי קונדום ...קח בחשבון שאולי אולי היא חולה במחלה ...
5-הכנסתה מישהיא לרכב...תזהר על הנייד היקר על משקפי השמש היקרות על המחשב הנייד ...הן מומחיות בהעלמת חפצים
6- הייתה עם מישהיא ברכב...תנקה אותו טוב...אישתך עלולה למצוא במקרה איזה קונדום או שפתון שנפל ואז הצרות יתחילו
7- 99 % מזונות הרחוב הן שקרניות ...כול מילה זה שקר...הן יספרו לך סיפור שהאבא גויי והאמא יהודיה ( לאלו שחוששים מלשכב עם גוייה...הן כבר למדו ) הן יספרו לך שהן נקיות ובריאות...שהן ילדות טובות שרק נפלו בגלל בעל או חבר מאניק ....הן יגידו לך שהן יפנקו אותך עד הסוף ( במציאות ימצצו לך ויברחו)
7- כולנו מחפשים בזונת הרחוב את הילדה הקטנה היפה והתמימה לעומת נערת הליווי היקרה שעולה 600-1000 וסנובית ....אבל זה לא קל למצוא אותן את הצעירות האלו...באמריקה ואירופה נתקלתי בצעירות שעבדו ברחוב חלקן רמאיות וחלקן ילדות טובות לא קרניות ולא רמאיות שעם קצת אהבה וחום התמסרו לי ...בארץ לא מצאתי
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”