כ יפעת המהממת! - סקס אדיר

יפעת המהממת!

1
טוב הרבה זמן לא רשמתי פה אבל המקרה הבא הוא אחד מבין מליון. הכול התחיל לפני חודש בשעת לילה מאוחרת! נסעתי ליד גשר ההגנה וראיתי מישהי די צעירה בגיל 20+ מסמנת לי לעצור כשעצרתי היא עלתה לרכב, ואני שיחקתי אותה ראש קטן ושאלתי אותה במה אני יכול לעזור היא אמרה לי מציצה ב50 וזיון ב100 היא היתה נראת לי חוששת במקצת. נסענו לאחד החניונים וכשהדלקתי את האור הבנתי שאני נמצא אם בחורה על רמה, יפה רזה בעלת חזה קטן ומוצק וטוסיק קומקטי, משהו מדהים, עברנו לכיסא האחורי היא לבשה גינס וחולצה קצרה, לאחר שעברנו היא התפשטה לבקשתי והתחילה במציצה של מתלמדת, אמרתי לה שאם אני יגמור לה בפה היא תקבל צופר והיא המשיכה למצוץ עד שגמרתי, היא אומרת לי שגמרתי ואני אומר לה לא להרים את הראש ולהמשיך כי לא גמרתי היא בתמימותה המדהימה האמינה לי והמשיכה בעבודתה, לפי דעתי אני הייתי בין לקוחותיה הראשונים, ככה תוך כדי מציצה גמרתי לה פעמים בפה, מרוב שהיא היתה טובה היה לי חשק לעוד מספר דבר שממש לא רגיל אצלי, במיוחד אצל כאלה ברחוב, היא שכבה על הגב ולמולי התגלה כוס חלק ודי בתולי ויפה, ניסתי להכניס אותו עם קונדום ולא הצלחתי ירקתי לה לתוך הכוס וכשהתחלתי לעבוד היא פשוט תפסה אותי חזק בגב כאילו היא לא רגילה לזה בכלל, ואמרה לי להיות עדין מה שגרם לי להיות יותר אגרסיבי, וככה איך שבאתי לגמור הורדתי את הקונדום וגמרתי לה בפה, זה היה אחד מהערבים המדהימים בחיי, שאלתי אם אפשר את הטלפון שלה היא אמרה שכול הזמן גונבים לה אותו, שאלתי איפה אני יכול למצוא אותה היא אמרה ליד גשר ההגנה לשאול איפה יפעת, חזרתי למקום מספר פעמים ולא מצאתי אותה. מי שיודע משהו על יפעת שישתף בגלל שזה לא משהו רגיל,
נתונים
גובה 1.70
עיניים בהירות
שיער חום
רזה ביותר

יפעת המהממת!

7
אז מה היה לנו כאן בחור דוחה סליחה על הביטוי פעמיים
דוחה כי מנצל בחורה מתחמן גומר מספר פעמים במסוה של פעם אחת
דוחה כי לא כותב כלל אלא כשזקוק לעזרה יפעת נעלמה לו. (ברור שיש אנשים שכותבים ונעלמים היות וחל שינוי נסיבות כאן מדובר באחד שלא כותב כלל זו הפעם השניה מענין מה היה הפוסט הראשון).
גם לא חכם גדול אותה יפעת ראתה את ההתנהלות שלו אז מדוע שתמסור לו את מספר הטלפון,התרוץ הטלפון יאבד.
אני תוהה אם יפעת זו לא דנה/מאיה/לארה כל אחד מהשמות מתאים שהיתה מגיעה לעתים נדירות לפני שנה וחצי לערך בחורה ברמה עדינת נפש שהתאור החיצוני מתאים לה. ניתנת לזיהוי על פי קעקוע גדול של זוג בחור ובחורה בתחית הגב. יש לה גם קעקוע בולט באזור הבטן או החזה

יפעת המהממת!

9
[QUOTE=קרומבה] חוצמיזה שאתה מחרטט, אתה כנראה גם ילד דוחה.
אותי אישית הגעלת ואין מצב שאי פעם אעזור לך.
אני מקווה שגם החברים האחרים לא יתנו לך
יד להתנהג כך לבחורות שעובדות.
תתבייש.
[/QUOTE]

צודק
אחד האנשים הבאמת מגעילים
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”