כ דורטמונד וקלן- עזרה - דף 2 - סקס אדיר

דורטמונד וקלן- עזרה

11
שבוע שעבר לאחר שנגמרו העסקים בקלן שמתי פעמי לפאשה - לסיכום במילה אחת - ביזבוז אחד גדול.
התלבטתי בין שאר האופציות בקלן ולבסוף החלטתי ששם הסיכוי הגדול לתפוס משהו נורמלי בשעות הבוקר-צהרים.
המקום נראה נטוש לחלוטין. למעט שתי זקנות שעם מקל לא הייתי נוגע בהן בקומה שניה כל השאר היה נטוש.
בקומה הרביעית היתה ברזיאלית כושית כוסית ברמות שנסתה להשחיל לי 100 אירו (WTF) וגם כשכבר הסכמתי התברר שהיא לא מוכנה למציצה חשופה. אתם מבינים? כאילו מת כל העולם ונשארה רק היא והכוס שלה...
דילגתי ישירות לקלאב 11 - לאחר שביררתי אם יש שם בנות.
ישר בכניסה פגשתי את יסמין. רומניה בת 22. בשלב הזה כבר לא היה לי כח למשחקים לקחתי אותה ישר לחדר. הבחורה כוסית על ומתוקה אמיתית. לאחר מקלחת קצרה, עלינו למיטה, קצת מזמוזים (אין GFE) קונדום ויאללה לעבודה. הבחורה שואלת אותי איך בא לי, אמרתי שנתחיל ונראה תוך כדי.
מה אני אגיד לכם - בחיים שלי לא זיינתי בחורה כל כך צעירה עם כוס כל כך רחב - פשוט לא הרגשתי כלום! באיזה שהו שלב חשבתי שאולי היא מתקתקת אותי בין הירכיים שלה, בדקתי, ונאדה. החבריקו מפמפם במקום ולא קורה כלום. אחרי כמה דקות אני מציע לבחורה לעלות מעלי והיא מודיעה לי "זאת התנוחה האחרונה".... פשוט לא יאומן. הצמדתי לה את הרגליים חזק ודפקתי אותה במסיונרית עד לגמירה המיוחלת.
קילפתי את עצמי ממנה וקיפלתי את עצמי מהמקום תוך 5 דקות.

אז מה היה לנו:
מקום: כמו בית זונות בתאילנד - לא לגעת המעקה...
בנות - אין. ואם יש - לא לגעת
יסמין - מראה "9"
GFE יחס - "3"
סקס - "5"

האם אחזור לשם בנסיעה הבאה - לאאאאאאאאאאא
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”