כ שותף לגיחה לתאילנד - דף 2 - סקס אדיר

שותף לגיחה לתאילנד

12
גבר מחופש זה ניתן לזיהוי בקלות.
אבל מה לגבי כאלה שלוקחים הורמונים נשיים? כמו כן, החבר sds טוען שמלבד היותם חלקים בכל הגוף, השטרונגול של התאילנדים כל כך קטן שהם יכולים ללבוש ביקיני ולא להיות מזוהים כגברים
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שותף לגיחה לתאילנד

13
חפוז יקירי
לעולם לא התבלבלתי בתאילנד וגם אי אפשר להתבלבל
את הקוקס אפשר לזהות מרחוק
וגם אם אתה לא בטוח אתה יכול לשאול
לעולם לא ירמו אותך תמיד יגידו את האמת וגם יתנו לך לבדוק בשמחה
ולפעמים זה מחמי להן כשאתה שואל אם היא ליידי בוי כי הליידי בוי בדרך כלל נראות יותר טוב מהבחורות
ולהשתדל לשאול בעדינות

שותף לגיחה לתאילנד

14
אם היית חבר שלי הייתי שולח לך כמה תמונות וסרטונים שהיו משנים אולי את הדעה הנחרצת שלך.
לי זה לא ממש מפריע כי אני מזיין גם ליידיבויז
הראתי אותם להרבה חברים וחברות לעבודה ולחיים ואין אחד שראה את התמונות שאני מדבר עליהם ולא טעה!!!!! אחד!
כנראה שאתה חד באופן יוצא דופן או שוגה באשליה שאתה כזה חח
רק לידע כללי..
רוב הגברים התאילנדים הם בעלי איבר מין קטן!
אין שום בעיה להסתיר אותו גם בביקיני

חפוז...אין לך שום סיבה להילחץ מליידבויז עם זין כי אם אתה לוקח אליך למלון היא לא תשקר לך..
אם זה לא אצלך במלון אז זה סיפור אחר.
גם עלי הם עובדות פה ושם כולל בטיול האחרון אבל אני זורם איתן כי מדליק אותי הסרט שהנה הצליחה להשכיב עוד גבר מבולבל..וזה אם אני שם לרגע בצד את הפעם הראשונה שלי שגם היא היתה במרמה רק שזרמתי למרות שלמעשה הבנתי שכנראה זה לא מיקרי שהיא גבוה בראש מכל החברות שלה בסלון..חחחחחח
מי שאתה צריך להיות מודאג מהן בעיקר אלה החתוכות ללא הסממנים הגבריים (בתאילנד הרבה טרנסג'נדרים לוקחים כדורים כבר בגיל 13 ככה שיש לא מעט כאלה)
לכן תמיד כדאי לבקש I.D Card בדלפק הכניסה למלון

אני לא רוצה להפחיד אף אחד..אבל סתם דיעה אישית שלי.. (אין צורך להתווכח או להתדיין עליה..סתם דיעה אישית) אני משער בהערכה גסה שיותר מ50% מהסטרייטים הטהורים (לא אלה מהסוג שלי שאוהבים לגוון ) שמגיעים לתאילנד מזיינים מנותחות בלי לדעת..
כן.. למרות שיש לכוס מנותח תחושה אחרת.
ואני לא סופר את אלה שמזיינים בשושו (short time room) בלי לספר לאף אחד ... :)
בעלי המלונות האלה עושים יותר כסף מבעלי המלונות הרגילים :)

שותף לגיחה לתאילנד

16
האמת היא שהיה פה דיווח מאוד מפורט שכלל גם תמונות של חבר מכובד על תאילנד. חיזק מאוד את מה שאומר sds: כוסיות עם שטרונגול
מה שעוד מחזק את דבריו: תחשבו על דנה אינטרנשיונל. אם לא הייתם יודעים שהיא זה במקור הוא והייתם נתקלים בה/ו באיזה בר אפלולי, הייתם יכולים להבחין?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שותף לגיחה לתאילנד

17
[QUOTE=החפוז המכני] האמת היא שהיה פה דיווח מאוד מפורט שכלל גם תמונות של חבר מכובד על תאילנד. חיזק מאוד את מה שאומר sds: כוסיות עם שטרונגול
מה שעוד מחזק את דבריו: תחשבו על דנה אינטרנשיונל. אם לא הייתם יודעים שהיא זה במקור הוא והייתם נתקלים בה/ו באיזה בר אפלולי, הייתם יכולים להבחין?[/QUOTE]נשבע לך שמהודעה להודעה שלך אני הולך ומגבש דיעה שאו שאתה טרול משועמם או שאתה שרוט שלא נאמר חרוט...פצוע קשה!!

בכל מקרה ננסה לזרום איתך עד שיתחיל להמאס..
דנה אינטרנשיונל נראית כמו רוני קולמן ליד אלה שאני מדבר עליהן
אם בדנה אינטרנשיונל כבודו מתבלבל מה יש להגיד :)
אין מצב שאתה חוזר בלי להזדיין עם ליידיבויז ואני לא מדבר רק על אלה הנשיות

שותף לגיחה לתאילנד

18
בתמונות אפשר להתבלבל
אבל כשאתה רואה ליידיבוי במציאות רק לפי ההליכה והתנועות אפשר כבר להבחין
וכשאתה שומע ורואה אותםן מדברים לא מאמין שיהיו הרבה שיתבלבלו
אני אישית מזהה אותן מרחוק ואם לא אז מקרוב אין מצב שאטעה

שותף לגיחה לתאילנד

20
אף פעם לא הבנתי את האנשים שמתכחשים למה שהם נמשכים.
אני גבר סטרייטי ב100 אחוז. לראות שני גבי מתנשקים או שוכבים יגרום לי, כנראה, להקיא(למרות שאני מקבל זאת, כמובן). אבל טראנסיות(לא מדבר על מתלבשות) זה משהו מיוחד. זו בחורה לכל דבר רק שבמקום כוס יש לה, אם היא לא חתכה, משהו אחר.
עכשיו אם יש טראנסית שנראת מדהים ומדליקה אותי, למה להתכחש ליצרים שלי? למה לא לנסות? יש טראנסיות שנשיות לא פחות מהנשים הכי נשיות שיש. הרי ביננו, קחו טראנסית כמו עדן המוכרת, מי לא היה רוצה להיות עם אחת כזאת? אפילו ההומופובים הכי גדולים ששאלתי, אמרו שהיא נראת מדהים ו"מה היו עושים לה". חבר שטסתי איתו לתאילנד כל רגע אמר לי במהלך הטיול "איזו כוסיתתתת, חבל רק שהיא ליידי בוי". מבטיח לכם שאם היה מנסה ויוצא מהשליליות שבה איתה מהארץ היה נהנה גם מזה.
ראיתם כוסית בתאילנד והיא ליידי בוי? במקום להגיד "איכס, אולי היא קוקסינלית", למה לא לנסות? אולי זה יהיה הסקס הכי טוב שלכם? אולי זו תהיה חוויה מדהימה? כן, זה יכול להיות גם לא משהו, אבל תאמינו לי שאם תבואו עם ראש פתוח ולא עם מחשבות רעות מהבית, אתם תהנו ותרצו לנסות עוד בנות מהמין השלישי.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”