כ הדירה של מוסטפה בברלין ניסגרה? - דף 2 - סקס אדיר

הדירה של מוסטפה בברלין ניסגרה?

11

[QUOTE]
חסכת לי 90 יורו
תגיד ממי הבנת שהולכים להקפיד על החוק בספטמבר ? כי בספטמבר אני נוסע לברלין אחי ואני מודאג אך ורק מהנושא של ''זיין כפי יכולתך'' וגאנג באנג שזה עיקר ההנאה, אז שתף
[/QUOTE]

נצטרך להמתין עד ספטמבר ולראות איזה דיווחים יגיעו אז. אם רק היה משפטן גרמני בפורום שהיה אומר לנו מה כתוב בחוק.

הדירה של מוסטפה בברלין ניסגרה?

13
[QUOTE=רונלדו]
[QUOTE=isz1]אני הייתי לפני חודשיים ואכן יש לו שיטה חדשה של הפסקות ארוכות בין סשנים כאשר פעם היו זיונים נונסטופ, בהחלט מעצבן

אבל כמו שנאמר פעמים רבות כדי לחוות את החוויה במלואה רצוי להיות יום שלם,כשחווים יום שלם מדי פעם יש גם סשנים דלילים ואף יצא לי להיות אחד על אחד, למרות שנדיר

ובהחלט מדי פעם יש כוסיות, הייתי מגדיר את ההתפלגות ככה:

20% מאוד שוות

60% עוברות מסך

20% שלא היו לטעמי כאשר חלק מהן בגלל הגיל

אבל הרוב המוחץ צעירות

אני אישית אמשיך ללכת למרות האכזבה, עדיין עסקה טובה יותר משאר המתחרים בקטגוריה בברלין[/QUOTE]

ממש ממש לא!! בכלל לא נכון. זה היה ככה אולי מזמן , אין מצב . בארבע פעמים הארונות שהייתי שם כל הבנות היו ממש מגעילות
חוץ מאחד שנראית סביר אבל ממש לא מתקרבת לכוסית , אחרי שחזרתי משם וגם מאינסומניה התחלתי להעריך את הבנות בארץ שנראות
הרבה יותר מושכות ושוות. מוסטפה זה שוק הכרמל של המקומות האלה , לא תחנה מרכזית ישנה.
ואני תמיד הייתי שם מהפתיחה ועד הסגירה בגלל שרציתי לקבל לפחות טיפה בתמורה לכסף אבל חיכיתי עד הסוף ולא היה כלום
אני שהכי התלהבתי מהמקום הזה עכשיו אומר איכס , פשוט לוותר ולהרויח
לסקס מאסטר , לגבי ספטמבר אחת הבנות שם אמרה לי את זה
בארטמיס אחת הבנות אמרה לי שהם בדיוק לחפני 4 ימים התחילו ליישם את החוק ומי שעושה אוראלי ללא קונדום מקבלת קנס 15 אלף יורו

[/QUOTE]
רונלדו אחת הבנות שם אמרה משהו על זיין כפי יכולתך ומועדוני גאנג באנג ?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”