כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 20 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

191
בקרוב אשחרר סוג של מדריך לתייר לאזור שבו שחר סגל, חי ומזיין ..
המדריך הזה מבוסס על סמך מידע שמצאתי באינטרנט, חומר עצום ,כולל תמונות של בחורות.

חשוב לי לציין, ש- מדריך זה לא יהווה כתחליף למידע והדיווחים של שחר סגל חברנו תורם לנו פה.

SEXHUNTER2011-11-08 16:58:42
Follow your instincts, not your horniness

192
חברים היום ראיתי את הבחורה הכי מושלמת בתאילנד, ילדה בת 20 הייתה בסבן אילבן, עדשות כחולות מכנס קצרצר גי'נס, כשהישבן עומד לחלוטין, בקיצור שלמות, כמובן ניגשתי לדבר איתה בתאילנדית, היא שיתפה פעולה, עד למספר הטלפון:((((((
וואאוו עם דבר כזה אני מוכן להסגר שבוע בחדר, רק עם שתייה חחחח תאמינו לי שמה את בר רפאלי מבחינת הסקסיות בכיס הקטן...
חבל שלא היה לי למבורגיני מחוץ לסבן אילבן יכול להיות שהסיכויים היו משתפרים חחחח אין ספק בתאילנד הם יותר כוסיות, באוקראינה יותר יפות, ובקולומביה יותר מנותחות חחחח, ישראל לצערי לא נכנסת בשום קטגוריה :)

195
חזרתי עכשיו מסוקומביץ 78, התמזל מזלי ותפסתי שם כוסית עולמית , אבל לפני זה , היום אני פוגש במדרגות תשכנה בת ה 18, כולה שמחה לבושה חגיגי והשיער מארגן יפה, היא אומרת לי שהיא מתחתנת עם ה בן 60 היום, והיא בעננים...... איחלתי לה מזל טוב, מצד אחד היה פה משהו עצוב, ילדה בת 18, לבד בתאילנד, ההורים באיסאן, אף אחד לא מלווה אותה לחתונה, מצד שני מובטחים לה עכשיו חיים ללא דאגות ורווחה כלכלית.... ככה שהמשפחה שלה שמחה וכמובן גם היא.... נכון שכל אחד רואה את זה אחרת אבל בתאילנד המציאות אחרת, מבחינתה זה או לרדת לזנות בפאטיה או להתחתן ולדאוג לה ולמשפחה שלה לכל החיים.... נב היא ממש מאושרת , ונמנעה מלהפגד איתי בתקופה האחרונה כדי שזה לא יפגע חלילה בסיכויי שלה להתחתן איתו.....

Uploaded with ImageShack.us
זאת תמונה של הבת 18 שמתחתנת, תקלטו איזה ישבן יפה יש לה :)

לגבי סוקומביץ, יש שם תבחורות מצ'אנג מאי לדעתי הכ כוסיות, היום נפלתי על אחת כזאת , יפה מושלמת לדעתי, פעם שניה שאני איתה, והאמת דיי התרגשתי כשפגשתי אותה שוב, היא מושלמתתתתתתת וזה בלשון המעטה, תאמינו לי לרגע לא הייתי חושב ובכיף הייתי נשאר איתה....
לגבי סוקומביץ 78 חלק מהמקומות יגידולכם לא , אז לא להתרגש חחח לקחת בקלות....
תמונות של הבחורה מסוקומביץ 78 אני יעלה מחר כי הם בטלפון שלי

מישהו מהפורום יכול לתת טיפים על צ'אנג מיי אני מתכנן לנסוע לשם, מקומות בילוי , מלונות, בחורות ?

197
[QUOTE=superman1979]סקסהאנטר עדיין מחכים למדריך או לפחות לאיזשהו לינקצחוק

[/QUOTE]

לקסי, לא שכחתי :)

אם אני עושה משהו, זה יעשה בצורה מסודרת אצבע למעלה

יש לי איזה 4 דיווחים קצרים שעוד לא הספקתי לכתוב..קצת מתעצל Pig

SEXHUNTER2011-11-13 00:43:46
Follow your instincts, not your horniness

199
היי חברים איזה לילה עבר עלי
הכרתי שתי בחורות בסבן אילבן, הן התחילו איתי עשו עיניים וחייכו ניגשתי אליהם אכלנו יחד הצלחתי להביא אותם לחדר, הן שתי אחיות ממיניאמר אחת 25 השניה 23, החלטתי ללכת על אחת מיהם כדי להראות רצינות עדיף אחת ביד מאשר 2 על העץ :)
אני יושב עם הבת 23 בחדר יד ביד, הבת 25 הרדמתי אותה במיטה שלי הכל הולך טוב וזורם, ואז הבת 25 מקבלת טלפון מבחור ושניהם הולכות חחחחחח ואני הולך למות :)
טוב אני מנסה לחשוב מה אני עושה, החלטתי לישון עם כאב ביצים חחחחח ואז אני מקבל טלפון משכנה חדשה שלישית במיספר, אני קופץ מהמיטה רץ לחדר שלה, פעם ראשונה אני אצלה בחדר היא עובדת בבודח מסאג ביום יום, אני ישר שולח ידיים למטה, הכל רטוב, היא מביאה לי קומדום ובום השכבתי שכנה מספר שלוש בביניין שלי חחחחח
הבאתי אותה לחדר שלי עם המזגן( שלה היה מסריח עם המאוורר חםםםםםםם) תכננתי על המספר בוקר , קמתי ב 7 בבוקר בום מספר שני ואז ישן כמו תינוק עד ל 12 חחחחחחחחח
בתאילנד אי אפשר לדעת לאן דברים יובילו אותך......
נ.ב אני מתחיל להתגעגע לאוקראינה ולחרסון במיוחד נראה לי אני קופץ לשם לגיחה של 3 חודשים

200
חזרתי מפאטיה עם בחורה משם ייבוא אישי מפאטיה יד 10 שנה 1991 משומשת במצב טוב......
ועכשיו ברצינות הגעתי לפאטיה אתמול, שום דבר לא השתנה, החדרים תפוסה מלאה, התקשרתי לבחורה מפעם שעברה, הגענו למלון מרוב חרמנות ישר ירדתי לה הכל נקי, היא ירדה לי בעודנו ב 69, המשכנו למיסיונרית והיה מדהים, יום אחרי משמע היום הבאתי אותה אלי לבנקוק עד עכשיו הכל זורם אבל כבר אין לי כח לזיין :(

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”