[QUOTE=דוקטור N]קשה קשה לי ( גם ) בפנמה . אוכלוסיה קשה . רוב הבחורות העובדות הטובות מקולומביה ואכן
יקרות יקרות . . . 100 $ ומעלה לשעה . במחירים כאלה כבר נותנים בראש גם בארץ ( לא שאני מתגעגע לסיר הבשר ) .
בקיצור , עשיתי כמה שיטוטים בשוק מדובר בכמה אזורים מרוכזים של קלאבים , באר - סטרפטיז וכ׳ו . מסביב למקום שאני נמצא ( אזור מרבלה ) יש לפחות 3 מכוני עיסוי ברדיוס של 30 מטר . במחירים בלי בושה מ 120 $ ומעלה לשעה .
להלן הסיפור המצחיק / עצוב שהיה לי אתמול בערב , השקעתי ויצאתי לבאר - סטרפטיז מומלץ מאתר סקס בנלאומי , המקום באזור מבודד בפנמה סיטי אך הובטח מחיר של 50% לאותה תמורה מאזורים מרכזיים ( אני דווקא אוהב את זה ) . בקיצור מגיע , נכנס , אני לבד !!! ומדובר בשבת בערב ?? בחורות מסביב ... כמו שאני משלם על הבירה 6$ מתחילה מוסיקה ואורות , המקום מתמלא חיים ( הכסף הלך ישר לגנרטור ) , יושבת בחורה לידי לא משהו ביכלל , אפילו משקה לא הצעתי לה ( עד כאו העצוב ) . אמרתי אם כבר פה אז נחייה בסרט , פניתי אליה ואמרתי לה בספרדית שאני פה רק בשביל סקס חחחחח ( לקצר תהליכים ) , דווקא היתה מרוצה מקיצור בדרך ושאלתי קוונטה אס פור סקסו קונטיגו ( כמה זה לתקוע אותך ) . באה לי ביציאה של 115 $ לשעה , שאלתי סתם כמה לחצי שעה ( אמרה רק שעה והבנתי שמתקתקים גם ) , פתחתי את הארנק להראות לה שיש לי רק 40$ במזומן , הבחורה לא נרתעה וסימנה לי ללכת להוציא עוד כסף מהכספומט במקום , אמרתי על מה את מדברת אין לי כרטיס אשראי בארנק , הבחורה מתעקשת ושולפת כרטיס מגנטי מהארנק שלי , היה מדובר בכרטיס הרב קו מהארץ , צחקתי מאוד ויצאתי מהמקום ( נגמר מצחיק ) [/QUOTE]
הרגת אותי עם הבדיחה על הגנרטור!