כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 49 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

481

אני נמצא בבור ללא תחתית כרגע. אני אדווח כשאני אצא מזה. בכל אופן בקשתי מההנהלה לנעול זמנית את הפוסטים שלי בכל מה שקשור לתאילנד. ההנהלה מתעלמת ולא נוקפת אצבע לעזור לי. בסך הכל מבקש לנעול עד שאני חוזר וששלומי מובטח.

תודה

482
[QUOTE=שחר סגל]

אני נמצא בבור ללא תחתית כרגע. אני אדווח כשאני אצא מזה. בכל אופן בקשתי מההנהלה לנעול זמנית את הפוסטים שלי בכל מה שקשור לתאילנד. ההנהלה מתעלמת ולא נוקפת אצבע לעזור לי. בסך הכל מבקש לנעול עד שאני חוזר וששלומי מובטח.

תודה[/QUOTE]

אתה חושש שהמשטרה התאילנדית תאתר אותך לפי התמונות של הזין שלך?
אתה כל הזמן מבטיח דברים ואז פתאום עובר נושאלא מקייםמתחמק.
קשה כבר להאמין למילה שאתה כותב.... אתה בכוונה יוצר "מסתורין" ע"מ לקבל תשומת לב, בכלל לא נראה כאילו היית בתאילנד... יותר נראה כאילו רשמת את כל "החודשים בתאילנד" מהארץ.

483
[QUOTE=שחר סגל]

תודה[/QUOTE]
אדמין אם עלו עליו מהעבודה ???
או מכיוון האשה ???
אם יש אפשרות לתת הרשאה לפוסט שלו זמנית שרק אתה יכול להכנס אליו
עד שחברינו יצא מהבור בכי
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

487
חברים אני חזרה בארץ הקודש:) ושלום לי
לפני שאני אספר לכם מה קרה, אני רוצה לדווח לכם על הזמן הזה שהייתי בהמתנה עד לטיסה כשבוע ימים...
בעודי ממתין לטיסה, ובעודי במנוסה מהחוק המושחת בתאילנד, החלטתי שאני לפחות צריך לפנק את עצמי, אז נסעתי לסוי 26, שעה 16:00 המקום ריק הבנות עדיין לא עובדות, המאמא סאן אומרת לי שבת 18 צריכה לחזור מסופר, אני מחכה, ואכן ילדה בת 18 ( לפי דבריה של המאמא, ולפי דבריה של הבחורה) חמודה לוקחת אותי לחדר, מקלחת משוטפת, לקחתי מסאג ב40 שח וקיבלתי יותר:) הבחורה פשוט פינקה אותי, ולא נזהרתי, אין לה מושג במסאג, ככה שהיא ישר הורידה בגדים, נכנסנו למקלחת, אני מסבן אותה, ולא יודע איך הוא החליק לי פנימה:( אנחנו על המיטה לא מסאג ולא נעליים, ישר עושה לי ביד, אני מרחיק אותה, אומר לה רוצה מסאג' היא שוכבת עלי התמונות מספרות מה קרה....
בעודי בדרך חזרה בטיסה אני קולט בשדה תאילנדית שבאה להתחתן בארץ עם בחור ישראלי, הצעתי לה עזרה כי היא פעם ראשונה בישראל, היא שאלה אם יש אפשרות לשבת איתי ביחד בטיסה, במהלך הטיסה למזלי היה מקום לשניים ישר קראתי לה, מסתבר שהיא באה לישראל להתחתן והחתן הישראלי מחכה לה בשדה, אנחנו מחזיקים ידיים , הבחורה בת 29, ולאט לאט אני מנסה לשים את היד שלה על האיבר שלי, כשהשמיכה מכסה כמובן, עם היד השניה אני מעביר כל הזמן בטעות נגיעות מסביב לכוס שלה, היא מתחילה להידלק( באותה מידה יכלה להתלונן והייתי מוצא את עצמי במאסר בארץ) אני פותח תמכנס שלי היא נוגעת ואז היא מתחילה לעשות לי ביד, בשיא המרץ, בזמן שהדיילים עוברים במעבר, ואני מכסה אותה עם השמיכה הדקה חחח ואז הגמירה המיוחלת, תאמינו לי זה עשה לי את הטיסה......
ומכיוון שהיא באה להתחתן בארץ אז אני לא יכול לפרסם תתמונה שלה:)
טוב לגבי המקרה שקרה לי , אני הולך לעשות כמה סידורים וחוזר לדווח, כי יש הרבה על מה....

488
המשך דיווח חברים
ישראלי שגר בפאטיה, שכל עבודתו היא להפיל ישראלים ולסחוט אותם לאחר מכן.
הבן אדם נוכל ברמה גבוה מאוד,וזו היא דרכו, הוא קונה את אמונכם, מספר על עצמו כמושיע וכאחד שעוזר לישראלים, מציג את עצמו כבעל קשרים עם צמרת המשטרה, דולה ממכם מידע לגבי ההרגלים שלכם, החולשות שלכם, במקרה שלי זה היה התמונות שהעלתי בפורום שהיו לי בטלפון הנייד.
במקרים אחרים של ישראלים אחרים שנפלו אצלו, הוא שולח נערות פיתוי זונות מפאטיה ששוכבות כביכול מרצונם עם הישראלים, אחכ הוא שולח את החברים שלו מהמשטרה, והבנות אומרות שהם נאנסו ושזה לא היה בהסכמה, באותו רגע, הישראלי מתקשר לנוכל, וזה בא לשחרר אותו תמורת תשלום שוחד, כמובן שהנוכל לוקח תכסף לעצמו, ומתחלק עם זה עם השוטרים.....
במקרה שלי, הוא היחיד שראה את התמונות בטלפון שלי, שלח עלי את החברים השוטרים שלו, כמובן שבטלפון היו תמונות מפלילות, וכמובן שהוא זה שבא לחלץ אותי, הוא עקץ אותי בהרבה מאוד כסף, ואחרי שהוא עקץ אותי, הוא פשוט המשיך לחפש אותי על מנת לסחוט ממני עוד, הקטע ההזוי, אין נגדי שום מעקב, ושום תיק או חקירה רשמית בתאילנד, אבל ברגע שהחברה שלו תופסים אותכם, הם בונים לכם תיק במקום, והדרך היחידה לצאת היא לשלם..... אין יום שאני לא מקלל אותו, מצפונית אין לו שום בעיה אם תכנסו לכלא ל30 שנה במידה ואין לכם תכסף, הבנאדם הפיל כל כך הרבה ישראלים בתאילנד, אתם לא מתארים לכם כמה....
שתבינו הלכתי להגירה ולמשטרת התיירים לבדוק אם יש נגדי חקירה, ואין נגדי כלום!!!!! אבל עדיין הוא משכנע את עצמו שיש נגדי תיק ומחפש אותי ... לשאלה למה לא התלוננתי במשטרה? כי הכל מושחת, ובכל איזור בבנקוק, מפקד או סגן מפקד התחנת המשטרה מקבל ממנו שוחד. הקלות שבא הוא מפיל אותכם, בין אם זה תמונות בטלפון, נערות פיתוי, ילדות קטינות שהוא שולח להתחיל עם ישראלים, נערות שמתלוננות על יחסי מין לא בהסכמה, כל אחד מהדברים הללו פשוט מביא אותכם לעונש מטורף של מעל 10 שנים בתאילנד!!!!!! עצתי לכם, אין חברים בתאילנד!!!!!!!!
להתרחק מישראלים בפאטיה....
בקיצור, עם כל הכאב נאלצתי לעזוב את תאילנד, אני לא בנאדם שקל לעבוד עליו, אבל קחו בחשבון שהנוכל ישב עלי במשך שנה שלמה...
אומנם חזרתי עם חור של 50000 שח בכיס, ובריא באופן כללי, אבל החור האמיתי הוא בלב, כי אני ממש אבל ממש מתגעגע לתאילנד:(
הקטע ההזוי והמפחיד הוא שהוא בונה אתר ופותח חברה שמטרתה היא לתת ויזה ולעזור לישראלים בעת צרהאצבע למטה וככה הוא יגבה עמלה כפולה, מצד אחד יארגן לכם תויזה ומצד שני יפיל אתכם ו"יעזור " לכם.....

489
כמה תאילנדיות בנות 29 כבר הגיעו לארץ לאחרונה כדי להתחתן עם ישראלי?

ואם "המיועד" קורא פה בפורום?

בתכלס, אתה עושה לו טובה, שיבין איפה הוא נפל!

אבל אני מתאר לעצמי שלא לכך התכוונת?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

490
שחר עם כל הכבוד... הסיפורים שלך נחמדים אבל הם נשמעים כמו פנטזיות ודמיון מפותח מידי.

קודם כל הסיפור עם התאילנדית שבאה להתחתן בארץ, לא יכניסו אותה לארץ אם היא לא נשואה וקיבלה אישור כניסה לארץ .. וקבלת האישור מלווה בתהליך ביורוקרטי וארוך מאוד.
אז תאילנדית עם כרטיס כניסה לחיים טובים בישראל עם בעל תסכן הכל איתך? מישהו שהיא פגשה לפני 5 דקות במטוס? שבקושי יכול להחליף איתה 2 מילים?

אחר כך התקופה שבה כביכול "היית" בתאילנד, מאחר וויזה מקבלים רק לחודש חודשיים מקסימום, אם היית בא לשדה התעופה לאחר שהייה של מעל חצי שנה בלי ויזה... היית מקבל גם קנס נכבד וגם איסור כניסה לתאילנד לכל החיים.
או שזה קרה ופשוט שכחת מזהלא שמת לב?

איך בדיוק סחטו אותך והוצאת כסף מתא המאסר? אמרת שהכסף שלך מושקע במניות לא?
אז :
א. אם לא היית בתא מאסר, למה פשוט לא ברחת לארץ במקום לשלם 50,000 שקלים? הרי היית חופשי....
ב. אם כן היית בתא מאסר, איך בדיוק השגת את הכסף מתע מעצר? הבנקאי שלך שלח לך בדואר שליחים לתא?

חוץ מזה בשביל מה להראות לישראלי בפטאיה תמונות של הזיונים שלך? זה הרי לא משהו מיוחד שם, והוא כבר מכיר הכל ואפשר לראות הכל בכל פינת רחוב אז... מה הקטע?

חוץ מזה נערות פיתוי? קטינות? איך זה מסתדר עם זה שאמרת שא-ת-ה בוחר אותן? השכנה שלך וכו'... בכל הסיפורים שלך אתה זה שמתחיל איתן אז איך בדיוק הוא שלח עליך את כל הבחורות שאתה התחלת איתן? מוזר...

חוץ מזה, בן אדם שהוא עוקץ סדרתי לא יחכה שנה כדי לעקוץ אותך... יש מספיק קורבנות חדשים בתאילנד שמתחלפים בתדירות גבוה ולכן עדיף להתרכז בהם, מאשר לחכות לקורבן אחד במשך שנה.
אתה גם כל הזמן עובר ממקום למקום, פטאיה בנקוק... איכשהוא הוא תמיד מצא אותך, היה איתך בקשר, וחיכה שנה כדי לעקוץ? למה לבזבז עליך את כל הזמן הזה? איפה ההגיון?
למה אתה לא מביא קישור לאתר שלו שכולנו נדע להיזהר ממנו?

בקיצור שחר משהו מריח מאוד מסריח... כל הסיפור שלך נשמע כמו שטויות במיץ עגבניות, והתמונות נראות כמו קובץ תמונות מטיול אחד בתאילנד שעשית ופשוט שמרת ואתה מביא מפעם לפעם אחת פה ואחת שם.
אבל אשרי המאמינים.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”