כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 59 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

583
היי שחר,

אני נהנה תמיד לקרוא את הפוסטים שלך, אני חושב שכל הביקורת פה ממש מיותרת במיוחד לאור העובדה שמדובר בפורום שבינינו קצת מפוקפק.. ולא כל האנשים כאן נאמנים/רווקים וכו' אז כולנו קצת חוטאים - אז חבר'ה, להוריד גז..

לגבי אפריקה, למרות שHIV אפשר לקבל בכל מקום, אפריקה זה לא בדיוק תאילנד, גם בHIV אבל בעיקר באלימות, אם אתה מחפש שחורות, יש לא מעט בברזיל ובקריביים.. הייתי מנסה שם...

תמשיך לכתוב ולהיות פעיל, זה בהחלט נותנים לחלק מאיתנו בידור והשראה :) בהצלחה ותמשיך לחגוג!

585

שלום שחר,

אומנם אני לא מרבה לכתוב. אבל קורא בעיון את מעלילך.כאדם שעושה די הרבה עסקים באפריקה ,יודע ומכיר את תרבות המקום.
כך טיפ שישמור לך את חייך. אל תסע לאפריקה לחפש זיונים.

לא משנה כמה קונדומים תשים , יש פה כל כך הרבה מחלות שאם לא נדבקת בHIV אתה תדבק במחלה אחרת.

כשאני הולך ברחוב אני רואה זונות בכל מקום רובן בנות 14 עד 19 , יפייפיות סוף הדרך. אבל -

אתה תראה גם אנשים בלי רגליים, בלי ידיים. גידולים על הראש, עם מומים כאלה ואחרים. מלוכלך ומטונף ביוב זורם ברחוב.

אתה תחזיק את השטרות המקומיים בידיים שלך - אתה מרגיש את הסרחון העצום העולה מהם.

בשביל 5 - 10 דולר לזיון ושישארו אצלך כל הלילה , זה לא שווה את הכסף!

פשוט זוועות.אולי תשאל למה לא רואים זונות בנות 25 ? רובן כבר מתות מHIV.

אם עדיין לא שכנעתי אותך, איפה שיש זנות יש גם עולם פשע.. במיוחד בדרום אפריקה , השילוב של השניים - מסוכן ביותר.

מה שאתה רואה בספארי זה לא אפריקה האמיתית. זה הצגה! שמור על החיים שלך!

תרבות תאילנד/אודסה - לא תמצא פה.

588
הרבה זמן לא כתבתי אבל הפוסט הזה מחייב תגובה:

גם אני התחלתי לקרוא את הפוסט עוד בימיו הראשונים, עד שגם אני ארזתי מזוודה לחודש וחצי בתאילנד.
יש המון עניינים שנראים לא מדוייקים אך יש חלק שבאופן ודאי ניתן להעריך ששחר סגל אכן ביקר בתאילנד.

הימור שלי- שחר סגל היה בתאילנד כחודש-חודשיים וחלק מהחוויות המתוארות בפוסט הן אמיתיות, אך יש המון חוויות שהן לא מדויקות וכבר בתאילנד שמעתי חלק מהן כמו: "הגברת הנורמטיבית לחלוטין שגרה בקומה מעלי וזיינתי לה את הצורה ואז בעלה הגיע והיא הזמינה אותי לחדר ועשיתי לו סצנה מצ'ארלי וחצי....."

כבר שמעתי את זה פעם אחת רק שאז היא הייתה אחות בקופ"ח.......

590
עזבו את שחר ,למה לא להאמין ...

מי שרוצה יאמין ,מי שלא רוצה לא חייב לצפות בנושא שלו.

אני אישית מאמין גם התכתבתי איתו שהייתי בפטאייה ,כל הטיפים שנתן לי אז כמעט שנתיים היו נכונים אחד לאחדמוחא כפייה.

יותר מזה ביקשתי שיאתר לי בחורה מבנקוק והוא גם ניסהEmbarrassed.

תמיד יש מצב לעגל פינה על מנת לא להחשף ,זה עדיין לא מוריד מהאמינות והמקוריות של שחר.

לי היו מקרים יותרOuch ביזארים מהדיווחים של שחר,לא נראה לי שיהיו לי הבצים לפרט אותם בדיוק כמו שהיו .

שחר הרבה כבוד לדיווחים ולהשקעה שלך,הרבה פה מקנאיים בך.

המשך לדווח ועלה והצלח.אצבע למעלה

jongler2012-04-15 15:06:04
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”