כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 78 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

771
ערבה אח יקר כיף לראות אותך פה
אורניקו אתה פשוט דביל, ותסלח לי על ההתבטאות אבל עברת תגבול
מניבלק היקר זה לא שאחרי 5 דק אני מוצא מישהיא תמצוץ לי בקניון, שתבין באותו יום התחלתי עם המלצרית הבאתי אותה לחדר מדרגות והיא לא זרמה, הייתי בקניון לפחות כמה שעות עד שמצאתי תאחת שתזרום, וכמו שאמרתי לקישקשתא בארץ כל מי שמטיל ספק, שפשוט יקנה כרטיס טיסה ויגיד אם אני דובר אמ אמת, ותאמין לי כאחד שאני ממש מכבד בפורום אתה מוזמן להתארח מתי שתרצה.

772
[QUOTE=קישקשתא]

שחר:

במקרה הטוב אתה גוזמן/שקרן.

במקרה הרע (אם כל מה שאתה מספר לנו נכון) אתה טיפוס דוחה, מנצל מצוקות, שרואה באשה חפץ לכל דבר.

בכל מקרה שחר - אבדת מהלגיטימציה שלך!!!
[/QUOTE]

שחר סגל - ניכר שכל מה שאומרים לך עובר לידך ולא ממש נוגע בך.

התגובות שלך לכל הנאמר לך בפניך מוכיחות שלא צריך להיות איש מקצוע בתחום הנפש כדי להבין עד כמה גדולה המצוקה שלך.

אגב, אין לך ילדה ביבשת אחרת שאתה צריך לדאוג לה, מה אבא'לה? כועס

I fart in your general direction

773
אין שום מטרה לפגוע או להסתלבט עליך שחר . ההפך התחושה היא שאתה מסלתבט עלינו או פשוט חולה נפש . כמו שאמרתי במקרה ואני טועה לגביך . אני הראשון שאשלח לך התנצלות . למרות שאם אתה דובר אמת . אתה גם לא נראה טוב בעיני אנשים כאן . בכל מקרה אני מפסיק מיום זה להתייחס לדיווחים שלך כאן . ולא אכתוב כלום .
החיים הם מה שאתה עושה מהם

774
[QUOTE=oreniko]

שחר סגל הוא אדם סכיזופרני שמעלה תמונות שמוצא ברחבי הרשת ומקשר אותם לסיפורים ופנטזיות בראש שלו . זה לא ממש אשמתו זה חלק מהמחלה הקשה הזאת . מישהו במשפחתי חלה בה ואני מכיר את המצב מקרוב . פשוט יש פסיכיאטר לדברים האלה . ואם אני טועה אני מוכן לאכול את הכובע ראשון .

[/QUOTE]
גדול צחוק
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

775
[QUOTE=oreniko]אין שום מטרה לפגוע או להסתלבט עליך שחר . ההפך התחושה היא שאתה מסלתבט עלינו או פשוט חולה נפש . כמו שאמרתי במקרה ואני טועה לגביך . אני הראשון שאשלח לך התנצלות . למרות שאם אתה דובר אמת . אתה גם לא נראה טוב בעיני אנשים כאן . בכל מקרה אני מפסיק מיום זה להתייחס לדיווחים שלך כאן . ולא אכתוב כלום .

[/QUOTE]

סחטיין, זו תגובה כלבבי מוחא כפייה יצאת אלוף !
הלוואי ועוד רבים יאמצו והלוואי שזה אכן יחזיק.
הכל מכל כל....

776
בשונה ממך אפרודיזיאק, אני רואה בחלקים מתגובתו של אורניקו פשרנות יתרה ונסיון מלאכותי להלך בין הטיפות.
שחר סגל מגלם בדמותו הוירטואלית המדווחת מכל חלקי תבל את האיש המכוער, הנצלן, מחפיץ (מלשון חפץ) הנשים, המטרידן, שוגל הקטינות, החושף עצמו למחלות ודרך זה חושף אחרים ואחרות. כל זה עולה מתיאוריו את עצמו ואת התנהגותו.

איש כזה יש להוקיע בלשון חדה וברורה ולא בגמגום חצי מתנצל.

איש כזה ראוי להדרה מיידית מהפורום, שכן די אם הוא משמש מקור השראה ולו לאדם נוסף, כבר חטאנו בסובלנותנו כלפי "האיש הצבעוני" הזה.

זו דעתי ובניגוד לאורניקו שבחר לרדת אל בין הצללים, יש לדעתי חשיבות חברתית להגיב באופן מסויים לאנשים מסויימים ללא רתיעה וללא פשרה.

האיש אינו מדווח על סקס. האיש מדווח על מעשים שאינם נורמטיביים. הדיווחים מתקבלים על הדעת של חלק מהקוראים רק בשל העובדה שהם כביכול נעשים במקומות מרוחקים עם ילדות בעלות צבע עור ותווי פנים שונים מאלה של בנותינו. זו גזענות וזו סובלנות לאלימות וניצול על רקע גזעני.

תקנו אותי אם אני טועה.
I fart in your general direction

778
הרי אני חושב שמפה נובע כל האנטי שלנו נגד שחר. קל מאוד לבוא ולהגיד זה פורום סקס, זה לא בדיוק הפורום הכי טהור ונקי ולכן בלתי אפשרי לבוא ולהגיד לאדם אחר מה לעשות כל עוד זה מהות הפורום - סקס, אבל עדיין איפה הגבול?? ואני חושב ששחר עבר אותו. מדיווחים (אמיתיים או לא) על סקס, הגענו למצב שהדיווח כבר שולי והמסגרת היא מה שמעצבנת. לארוב בקניון לבחורות ולתת להם למצוץ בחדר מדרגות ולזרוק להם כמה דולרים לאוכל - זה בלתי נתפס בעייני. פעם פעמיים שלוש - אוקי - הרפתקאה מינית, אבל לקום בבוקר וללכת לארוב לנשים שבידיעה קשות יום ולנצל את זה - בלתי נתפס. הרי זה לא שהוא הכיר בחורות שיש להן כסף ובאופן הדדי רוצים לקיים יחסי מין בקניון או בחדר המיטות או בכל מקום, פה מדובר על ניצול ברמה הכי נמוכה שיש.
כששחר היה בתאילנד כולנו נהננו לקרוא את הדיווחים ולא תקפנו אותו עד שהוא סיפר את מה שהוא עשה לבחורה בטיסת אלעל.
עד מה שקרה במטוס - הכל היה "כשר", אבל מרגע שהוא סיפר את זה הוא פשוט גרם לנו לתעב אותו - כולל אני!
מי שמכיר אותי יודע שאני טיילתי לא מעט בעולם (עדיין מטייל) והיו לי הרפתקאות מיניות שבחיים לא אשכח אותם, אבל תמיד זה היה בכבוד (אם זה היה בתשלום או לא) ואני לא אשכח איך לפני מספר חודשים פגשתי בחורה שעבדה בבר, אני מניח שהייתה בת 19-20, ידידה שלי שיכנעה אותי לקחת אותה לחדר וביקשה ממני שאלמד אותה מה צריך לעשות כדי שגבר יהנה. כשהגענו לחדר פשוט לא יכולתי, לא יכולתי לגעת בה ובכלל להתסכל עליה. שלחתי אותה בחזרה לבר. פה הבנתי שאו שהזדקנתי (ואני בסך הכל בן 33) או שפשוט אני עדיין בן אנוש.
הצעה שלי לשחר, פשוט תרגיע עם הדיווחים לזמן מה ותן לכולם להירגע.

779
קלטו את הסיטואציה ההזויה והבזויה (אם היא אמיתית):
פתאום קולט הנרקיסגל שהדברים כבר לא מתנהלים כפי שהתנהלו בעבר.
(מתחילים לפקפק באמיתות הדברים שהוא רושם).
הדבר מטריד את מנוחתו והוא חייב לעשות משהו בכדי לתקן את הדבר (בכל מחיר).
מסתובב לו בקניון ומחפש טרף (כל כך מתאימה פה המלה טרף).
מוצא בחורה שניכר עליה שמזלה לא בדיוק שפר עליה ומתביית עליה.
הנרקיסגל מבטיח לאותה בחורה "לקחת אותה טרמפ הביתה".
שחר והטרף יורדים לכיוון החניון, "הוא שולח לה ידיים למטה"
והיא מרוב שהדבר מחרמן אותה, פשוט לא מתאפקת ומרגישה שהיא פשוט חייבת למצוץ לו ועכשיו!
ועכשיו כשהמשימה הושלמה, האם שחר יעמוד בהבטחתו "ויקח אותה טרמפ הביתה"?
מה פתאום!!! השתגעתם? מבולבל היא כבר מלאה את תפקידה במחזה האבסורדי של שחר!
בואי כושית מסכנה ומפגרת - מילאת את תפקידך, עכשיו צריך לצלם אותך עם שפיך על הפנים כדי להוכיח "לחברה".
שכחי "מהטרמפ הביתה"! בואי נעלה חזרה לקניון ונצלם אותך לפורום סקסאדיר. Evil Smile
לא בא לך שתמונתך תתנוסס באינטרנט עם הכיתוב: "רואים? רואים את השפיך?".
מי שואל אותך? מי את בכלל? את צריכה בכלל להגיד תודה ששחר סגל הרשה לך למצוץ לו!
אז עולים חזרה לקניון ומצטלמים בפעם הראשונה (היא בטח חושבת: "איזה חמוד, הוא רוצה מזכרת ממני").
אבל רגע - צלמתי מרחוק מדי "לא רואים את השפיך".
בואי כושית מסכנה ומפגרת, בואי נצלם עוד תמונה (הפעם מקרוב יותר).
יופי - "סוף סוף רואים את השפיך".
עכשיו אפשר להעלות את התמונות לפורום סקסאדיר ולהוכיח לכולם איזה "גבר" אני! מוחא כפייה
הם יאכלו את הכובע ויבינו איזה תותח אני וכל מה שאני רושם הוא אמת לאמיתה!
טוב כושית מסכנה ומפגרת - מילאת את תפקידך, תחפפי לי מהעיניים (יש לי תמונות להעלות).
אבל רגע שחר - מה עם הטרמפ הביתה שהבטחת לי?
טרמפ הביתה? הצחקת אותי!!! צחוק
סתומה שכמותך, לא הבנת שכבר מילאת את תפקידך ואין לי כבר צורך בך? צחוק
אבל יודעת מה? בואי ואקנה לך פאי תפוחים וקולה (שלא תגידי ששחר לא גבר גבר).
היי - הרי בזכותי "עוד אפריקאית אומללה, לא תלך לישון על בטן ריקה". אצבע למעלה
שחר - כפי שאחים שלו גברים ציין: "אתה בושה למין הגברי!". אצבע למטה
ודע לך זאת - what goes around, comes around!
(יש לך ילדה, היא תהיה בגירה יום אחד. קרמה, אתה יודע....).
ולכל אלה שמנסים לשכנע אתנו "לרדת משחר" - חברה - לא בגלגול הזה!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

780
תותחן - בוודאי שזכותך לומר זאת (גם ללא אישור ממני) בוודאי בלשון הנעימה שלך. השאלה למה לחזור לזה שוב ושוב.
הגבר בשחור - סלח לי ידידי, אבל זו קצת צדקנות, האם כל הפורום הזה לא עוסק בקיום יחסים תמורת אתנן עם נשים בעלות קושי כזה או אחר, אך וודאי בעלות קושי ? אם פסלת את שחר על העובדה כי "הרי זה לא שהוא הכיר בחורות שיש להן כסף ובאופן הדדי רוצים לקיים יחסי מין בקניון או בחדר המיטות או בכל מקום", הרי שפסלת את כולנו כולל אתה עצמך.....
קישקשתא - ואיפה האחריות של הנערה כלפי גורלה ? האם בעצם כך שאתה שם את גורלה בידיו של שחר כאילו אינה בעלת דעה עצמאית היא לא גרועה ממה ששחר עושה ? וחוץ מזה בשביל האווירה בפורום, ללא קשר לשחר, היה אפשר להתסדר גם בלי "שמות התואר הנעימים" שצורפו.
הכל מכל כל....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”