שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
802רבותי !! מה קרה לפורום הזה !!!! ???????????????
רובנו לא נכנסים לכאן לקרוא על דעותיהם הפרטיות של כמה משתתפים ( מכובדים כמובן) בנושא מוסר, פילוסופיה תיקון עולם וכד..
רובנו באים לקרוא על זיונים !!!! נקודה !!!!
אדמין היקר - אנא העבר תגובות שלא נוגעות ישירות לתאורי זיונים לפורום "קשקשת" - שם מקומן.
וזה לא רק נוגע לשחר אלא גם בנושאים כמו הויכוח המשעמם והמיותר על אנריקו שהחליט לתומו לפתוח נושא חדש בפורום מקביל.
מה קרה שהבלגן השתלט על פורום הסקס הטוב ביותר במדינה ??
אנו נכנסים ל " מאגר מידע ארצי לשרותי מין בתשלום" - מעולה !!!!
ומקבלים פורום " דעותי המוסריות והפילוסופיות על נושאי מין בתשלום" - מ ש ע מ ם !!!!!
803טוב יום שמח, אני מגיע לקניון בפרטוריה, בכניסה לקניון אני מזהה שחורה רזה עם מכנס צמוד, ישר אני אומר שלום ולוחץ לה תיד, הדבר הראשון שהיא מבקשת זה 5 שח למונית, אומרת שהחברה שלה השאירה אותה פה כל הלילה , קצת הזוי בהתחשב שהשעה הייתה 9 בבוקר, אני מציע לה לכת לשתות קפה, לוחצים ידיים היא מלטפת לי תיד אני מזהה זרימה, במקום לקפה אני לוקח אותה לשירותים יש שם חדר להחלפת טיטולים לתינוקות, אנחנו נכנסים לשם, אני פותח תמכנס והיאר יורדת לי, אני גומר בכיור חחח , הולכים לקפה אני משאיר לה20 ₪ח למונית ונפרדים, הקטע הוא שהיא חזרה בערב לחפש אותי, נפגש מחר
שחר סגל 2012-07-28 00:07:34
אני עלה תמונות מהטלפון
נב the seducer אל תתיחס לאנשים קטנים / ילדים קטנים.... אני כבר מזמן לא שם ....
804צילמת את הכיור מחייך עם השפיך שלך?
I fart in your general direction
807למישהו יש מושג למה הן מבקשות שקלים כל הזמן?
ממתי השקל הוא המטבע של דרום אפריקה?
808[QUOTE=אחים שלו גברים]למישהו יש מושג למה הן מבקשות שקלים כל הזמן?
[/QUOTE]
די "איש קטן", למה אתה יורד לקטנות? 
I fart in your general direction
809[QUOTE=gunner][QUOTE=אחים שלו גברים]למישהו יש מושג למה הן מבקשות שקלים כל הזמן?
[/QUOTE] כי שחר כבר מחשב עבור אנשים גדולים לפי שער ההמרה, אנשים קטנים יכולים לחשב בעצמם.
[/QUOTE]
די "איש קטן", למה אתה יורד לקטנות?