אז אני אסכם בקצרה את חוות דעתי על כל אי או אזור שאהיה בו.
פוקט.
בכללי אי נחמד, יש הרבה מה לעשות - טיולים מומלצים 4/7 האיים.
סיימון קאברט והפנטזי שואו.
מסאג - מומלץ בחום foot massage ו tahi massage
אני עשיתי ליד בית חב״ד, מאחורי הללויה. בנות לבושות בחולצות וורודות אחלה מסאג מקצועי ואיכותי במחירים מצחיקים של בערך 25 -30 שקל.
לעניין המין - ברחוב הבנגלה - יש המון בנות שעומדות בחוץ ומחפשות גברים שיקחו אותן, למיטב הבחנתי רובן ליידי בוי.
אחרי השעה 12 בלילה ברוב המקומות שבהם היה מסאג מקצועי ישנן בנות שמציעות מסאג אבל בתכלס מכניסות אותך לחדר ומציעות סקס. מרגיש כמו דרום תל אביב עלות . 300 באט מסאג + 1000 באט לסקס . סה״כ 130 שקל. וממש לא שווה או מומלץ.
בכל מועדוני a-go go. די משעמם בנות חמודות עושות טובה שהן רוקדות עם ביקיני. לא מצאנו כלום מעניין אז גם לא שאלנו.
מול מועדון tiger live show. ישנו פאב חצי פתוח חצי סגור מעוצב בעצי דקל צבעוניים דמוי עלים עם אורות נאון . פאב עם מוזיקה כייפית, היתרון של המקום הוא בגודל ובגיוון. אם בא לכם רק לשבת ולשתות משהו ולראות קצת בנות רוקדות 6 שולחנות הבר הראשונים מתאימים לכם. מעבירים את הערב בכייף בלי חפירות. הבנתי שגם את הבנות שנותנות שרות ( ברמניות / קופאיות) שם אפשר לקחת לחדר לא שאלתי. למרות שהיו שם 2-3 פצצות עולם.
בהמשך ישנם עוד שולחנות בר עם מלא בנות שמחפשות שתזמין למשקה- עלות הזמנה למשקה 220 באט. יש שם מלא בנות. כולן בנות בלי ליידי בוי. אפשר לקחת שם כל אחת. עלות 1000 באט קנס למועדון + מה שתסכם עם הבחורה. אני הצלחתי לסגור עם מישהי 1000 לקצר או 1500 לארוך. למרות שביקשה 2000 ו 2500 . תתמקחו איתן קצת. זה ישתלם.
בכל הבארים יש בנות תאילנדיות שיבואו איתכן בכסף. אבל למה לכם? יש המון תיירות שתדברו איתן קצת תזרמו בראש טוב ותכנסו איתן למיטה בלי בעיה.
אז טוסו להזדיין.