שלום,
ביקרתי כבר בשתי המקומות לפניי שנתיים.
אני יודע שהמטבע שלהם חלש מאוד כרגע ושווה מאוד לקפוץ לביקור שם.
מה העדיפות מבחינת רמת נערות ליווי ומקומות שאפשר להוציא בנות ממועדון או פאב.
אני יודע שזה פחות נפוץ בקייב או אודסה וזה הולך יותר בכפרים. אבל מתכנן לנסוע ל5 ימים.
אשמח לעצות
קייב או אודסה
2הייתי בקייב לפנימס חודשים.
היה מדהים.
תיאמתי בחורות עוד לפני היציאה מהארץ דרך אתר ממבה.רו
יפיופות ומאוד נעימות.
תמיד תזכור: אתה הכרטיס יציאה שלהן משם.
קייב או אודסה
3אהלן אורן
בתור אחד שהיה באודסה ונמצא כרגע בקייב, רק קייב !
אחלה מקום, בחורות ליווי ברמה שלא הכרתי . היינו אמורים לחזור היום בראשון , אבל מרוב שנהנים אנחנו חוזרים בחמישי כנראה ואפילו נמשוך לסופ״ש .
הכל זול, ברמה שאתה ממלא עגלה בסופר יוצא לך 30 שקל .
ארוחת גורמה במסעדה אולי 25 שקל .
רק מינוס אחד שקר ואני לא רואה בחורות עם חצאיות מיני שראיתי כמו שראיתי אז באודסה, כנ״ל לגבי מועדונים, יש בחורות וכמו שאתה יודע הרבה יותר מגברים , אבל כולם להבושות ארוך , קצת מוריד אבל חוזר לפה גם בקיץ לראות תרגליים שלהן.
משהו אחרון, הם מאוד נוקשים ברוד לבוש, לא מכניסים אותך למועדון אם אתה לא לובש נעלי אלגנט ומכנס וחולצה ממש אלגנט . אז תביא בגדים שתראה כמו אולגרך ולא ישראלי שיוצא לת״א, לא יתפוס ...
תהנה
בתור אחד שהיה באודסה ונמצא כרגע בקייב, רק קייב !
אחלה מקום, בחורות ליווי ברמה שלא הכרתי . היינו אמורים לחזור היום בראשון , אבל מרוב שנהנים אנחנו חוזרים בחמישי כנראה ואפילו נמשוך לסופ״ש .
הכל זול, ברמה שאתה ממלא עגלה בסופר יוצא לך 30 שקל .
ארוחת גורמה במסעדה אולי 25 שקל .
רק מינוס אחד שקר ואני לא רואה בחורות עם חצאיות מיני שראיתי כמו שראיתי אז באודסה, כנ״ל לגבי מועדונים, יש בחורות וכמו שאתה יודע הרבה יותר מגברים , אבל כולם להבושות ארוך , קצת מוריד אבל חוזר לפה גם בקיץ לראות תרגליים שלהן.
משהו אחרון, הם מאוד נוקשים ברוד לבוש, לא מכניסים אותך למועדון אם אתה לא לובש נעלי אלגנט ומכנס וחולצה ממש אלגנט . אז תביא בגדים שתראה כמו אולגרך ולא ישראלי שיוצא לת״א, לא יתפוס ...
תהנה
קייב או אודסה
5החלטתי בסוף לנסוע לקייב במאי. אהיה שם שבוע +-
האם זה מספיק? וכדאי גם לנסוע ללבוב הרבה אנשים המליצו שכדאי שמתי לב.
השכרת רכב בטוחה שם?
האם זה מספיק? וכדאי גם לנסוע ללבוב הרבה אנשים המליצו שכדאי שמתי לב.
השכרת רכב בטוחה שם?
קייב או אודסה
8אורן חברי היקר
רשמתי פה הודעה באורך 4 פסקאות ואיכשהו האתר מחק לי אותה !!!!
בקיצור, טוב לשמוע ממך שבוע זכור לי שדיברנו בעבר.
עכשיו חזרתי מקייב לאחר 3 שבועות של שכרון חושים.
למען האמת סגרנו רק לסופ״ש אבל מרוב ההנאה ויתרנו על הכרטיס חזור ונשארנו 3 שבועות.
בתור אחד שהיה באודסה ובקייב , הייתי ממליץ בחום על קייב ! בלי ספק.
אני מתכנן עוד נסיעה בקיץ בסביבות אוגוסט מרוב ההנאה, משהו ארוך של לפחות חודש וחצי . אם היו להו בגדים מתאימים היינו נשארים יותר אבל לא חשבנו שנשאר כל כך הרבה זמן אז לא היה לנו בגדים !!
איי איי קייב , גן עדן ...
למען האמת סגרנו רק לסופ״ש אבל מרוב ההנאה ויתרנו על הכרטיס חזור ונשארנו 3 שבועות.
אני מתכנן עוד נסיעה בקיץ בסביבות אוגוסט מרוב ההנאה, משהו ארוך של לפחות חודש וחצי . אם היו להו בגדים מתאימים היינו נשארים יותר אבל לא חשבנו שנשאר כל כך הרבה זמן אז לא היה לנו בגדים !!
קייב או אודסה
9אורן חברי היקר