אני יודע שאין כאן הרבה דיווחים על מוסקבה שלא נחשבת יעד פופולרי במחוזותינו, אולם את החוויה שעברתי במוסקבה כנראה שלא אשכח לעולם. עשיתי המון שעורי בית בעיקר דרך אתרים ופורומים בינלאומיים אבל כפי שתדעו בהמשך ברוב לא הספקתי להשתמש.
יום 1
יושבים בבית קפה במדרחוב ארבט, חיפוש מהיר בגוגל מעלה את שלון מסאג' ונילה. שיחת טלפון למקום בעזרתו האדיבה של המלצר דובר הרוסית הפנתה אותנו לרחוב ארבט החדש, מרחק 3 דקות הליכה. כאו חשוב לציין שהבניין הוא בניין פנימי לרחוב ומצאנו אותו רק לאחר מבט במפה באתר, יש הסבר מצוין.
כבר שהגענו לדלת וצילצלנו לא היה לנו ספק שהגענו למקום הנכון, נכנסים בדלת, יורדים קצת מדרגות ומגיעים לפקידה שלא ממש דוברת אנגלית, אבל...., יש תפריט באנגלית. המתנו 10 דקות עד שהתפנתה מישהי דוברת אנגלית ואז קיבלנו הסבר:
שעת פינוק 2500 רובל, חצי שעה מסאג' מקצועי וחצי ארוטי. (200 שקל בערך).
לגעת בבחורה חופשי תוספת 1000 רובל.
2 גמירות - תוספת 500 רובל.
היו עוד המון אופציות יקרות יותר ואפילו יקרות מאוד (מעל 10000 רובל) אבל אף אחד מהם לא כלל סקס או מציצה.
כאן המקום לציין שהמקום מאוד נקי ומסודר, אמבטיה או ג'קוזי בכל חדר, מקום מפואר ומסודר.
הכניסו לנו לחדר 5 בנות לבחירה, אני בחרתי בחורה צעירה לא זוכר את שמה (וכפי שתבינו בהמשל לא ממש משנה, אין שם נפילות), גוף של דוגמנית, 180 לפחות, יפה, לפי דעתי בת 19-20, לא ידעה אנגלית כמו רוב הבנות שם.
בחרתי במסלול הבסיסי + נגיעות חופשי + 2 גמירות , סה"כ 4000 רובל.
שוטף את חבריקו לבקשתה של העלמה (אהבתי) התפשטתי ועליתי על מיטת הטיפולים (כן, זו עם החור לראש).
הבחורות שם לא מייבשות ומהר מאוד נכנסה הבחורה התפשטה לגמרי כולל תחתונים וניגלה לעיני גוף של דוגמנית רוסיה צעירה, תחת חצוף וחזה קטן (נו מה לעשות דוגמנית).
רק למראה עיני חבריקו נעמד דום, עלתה על המיטה והחלה בבודי עדין שהלך והשתפר מרגע לרגע, סף החרמנות הרקיע שחקים ותוך שתי דקות הבאתי השפרצה שכמעט הגיע לתקרה (לא באמת, אבל זה היה גבוה).
בעלמה ניקתה אותי ואחרי שטיפה זריזה כאן הגיע ההפתעה הגדולה. חצי שעה של מסאג' מקצועי מעולה , פירקה לי את הצורה, פינקה לי כל סנטימטר מכף רגל עד ראש במשך חצי שעה. חברים, הייתי בהמון מסאג'ים מקצועיים בארץ, כולל בבתי מלון ספא הכי נחשבים, מעולם לא קיבלתי מסא'ג כלל כך טוב.
אחרי שהייתי כולי בהיי מכל מה שעבר עלי וחשבתי לעצמי שאין יותר טוב מזה, זה נעשה עוד יותר טוב.
הבחורה עלתה עלי לסיבוב שני של בודי, אלה שהפעם לא השפרצתי תוך שתי דרות והניתי מבודי כמו שרק רוסיות יודעות לתת. קשה לי לתאר את זה, אבל הדרך שהיא זזה, שהיא מפתה, פשוט אומנות. באיזשהוא שלב היא הסתובבה ושיפשפה לי עם הציצים שלה בתנוחת 69 כשהכוס שלה מול הפרצוף שלי. וחברים איזה כוס זה היה , אחד המנושים המובחרים שעבדכם הנאמן פגש, מגולח, צעיר, עסיסי, פשוט מושלם. כאן התלבטתי מה לעשות כי זה בכל זאת מכון מסאג' ולא בית זונות, לבסוף נישקתי לה קלות שוב ושוב את המנוש , אחחח, תענוג.
לבסוף גמירה טובה נוספת.
מה שאהבתי זה שהבחורה התקלחה בסוף המפגש (כולן עושות את זה שם).
כשיצאתי , חשבתי שהייתי בר מזל שנפלתי על מישהי כזאת, אבל אז חבריי סיפרו חוייה דומה, מסאג' מקצועי מעולה וארוטי סבבה.
את הדיווחים לגבי הימים הבאים במוסקבה אוסיף בקרוב, אבל לסיכום על הונילה:
מקום מדהים !!!!!!!
נקי, מסודר, בחורות מהממות (כולן 9-10). שרות מעולה, מסאג' מעולה, אין תקתוקים, מה שנאמר קיבלת ואפילו יותר.
הסלון ממוקם במיקום מעולה, 3 דקות ברגל מתחנת מטרו ארבטסקיה, זה ממש במרכז.
להערכתי יש שם לפחות 10 בנות במשמרת , בכל שעה ויום שהלכתי היה מבחר.
לדעתי לא כדאי ללכת על המסלולים היקרים , הבסיסיים כל כך טובים ויחסית בזול.
המשך יבוא .....