כ דיסלדורף-כבר נגיע - סקס אדיר

דיסלדורף-כבר נגיע

1
שנה שלישית שאני עתיד להוציא לפועל את נסעתי לגרמניה אהובתי.
בפעמים הקודמות הייתי ב כמה fkk מובילים דוגמת הארטמיס ובכמה מועדונים קטנים יותר (king georg, air port) ובמועדון נוסף club 69 שהוא במתכונת הכול כלול (partytreef ).

הפעם אגיע לדיסלדורף.זו העיר של עולם הfkk שם אני מתכוונן ללכת ל-dolce vita ,ול מועדון acapolco
קיימים מעל ל 30 מועדונים בסביבת דיסלדורף ואלו הבולטים ביותר גם במחינת תגובות פורום חו"ל.עברתי בשקידה על כל הדיווחים שהועלו כאן בידי חברים שעשו עבודה נהדרת והגישו את אותם הדיווחים בצורה מפורטת ונגישה.
שאלתי האם משהו ביקר במועדונים נוספים בסביבה? לא מחפש את המועדונים הגדולים בהכרך..אהיה גם ברובע הביניים בדוייסבורג רק כדי להבין על מה המהומה.
מי שיכול לסייע ולהאיר את עיני למקומות נוספים תבוא עליו הברכה.תודה מראש
דיווח מהימן בהחלט!

דיסלדורף-כבר נגיע

2
היתי או באקפולקו או בדולצ'ה ויטה או בשניהם ,אני לא זוכר. מה שכן לא התלהבלתי, ארטמיס עד כה המועדון הכי טוב בו היתי והיתי בלמעלה מ 8 מועדונים שונים.
הסצנה בדויסברג הזויה (לטובה), רק בשביל זה שווה לסוע לאזור.

דיסלדורף-כבר נגיע

3
ה-FKK הנחשב ביותר באיזור NRW הוא ללא ספק Goldentime
כחצי שעה נסיעה מדיסלדורף
קח בחשבון שבאופן די גורף ה-FKK של איזור NRW (למעט מועדוני red-carpet) הם לא של עירום מלא, אלא בהלבשה תחתונה.
מי שרוצה לראות ערומות סביבו עדיף לנדוד לפרנקפורט.
לגבי דויסבורג, חלונות אדומים שלא שונים בהרבה מפרנקפורט, אותו גודל בערך, קצת פחות עמוס. אישית לא הייתי נוסע במיוחד בשביל זה.

דיסלדורף-כבר נגיע

4
אישית אני ממש לא מחבב את מה שקורה בדייסבורג, סליזי מדי לטעמי - ולא נעים בכלל להסתובב באיזור הזה, התחושה שאתה מוקף בעבריינים, לא כייף בכלל. הייתי שם פעם אחת בהתאם להמלצה שקראתי פה בפורום, אבל בחיים לא חוזר לשם.

לגבי FKK באיזור של דיסלדורף, אכן יש הרבה... תחפש בגוגל ולך על הקרובים, לא שווה להתאמץ כדי להגיע למשהו רחוק - הרעיון בכולם די דומה.
אישית אני הכי מחבב את השארקס - אבל זה ליד פרנקפורט.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”