כ חווית אסייאתיות - סקס אדיר

חווית אסייאתיות

1
אחרי טיול קצר במספר מדינות במזרח חזרתי אתמול והייתי חייב לדווח לכם.ראשית הפעם השקעתי הרבה בעבודת הכנה באתר badoo/ שהגעתי היה לי כבר מאגר לא מבוטל של בחורות שמחפשות קשר רציני ואולי קצת תמיכה.אני הדגשתי מראש לכל הנשים שאני מחפש קשר רציני ולא זונות.אבל מראש העדפתי בחורות חד הוריות או קוקסינליות.האסטרטגיה היתה שהם יהיה מוכנות להתאבד על לקוח טוב.אז באמת ככה היה...נפגשתי עם בחורות לא מקצועניות שנתנו את הנשמה לשירות מושלם.והופתעו לטובה שמימנתי להם את המונית...או טיפ לילדים שתקני להם משהו יפה(חלילה לא לך -את לא זונה).הסכות הגבוה ששילמתי היה 100 ש" לילה פרוע.הזול ביותר היה 7 ש"ח למונית.ועוד לא מעט חינמיות מדהימות .עם כולם אני עדין בקשר בווטסאפ-או בליין...כולם מרגישות מוחדות ומחכות שאחזור.

כמה חוויות ראויות לציון.באחד שמקדשים הבודהיסטים הגדולים במאחורה איפה שכמעט תיירים לא מגיעים יש פינה למסג לטובת מקומיים.בחורה מקומית יפיפיה שאלה עם אני רוצה מסג והפתיע אותי באנגלית סבירה.היא ללא ילדים בת 40.ממש לא רואים עליה...מפה לשם נגיעות חירמונים החלפנו מספרים וקבענו שאולי נדבר בערב.-הזמנתי אותה למלון לבקר אותי...שניה לפני שהגיעה אמרה לי אתה יודע שאני קוקסית נכון?-הייתי בשוק כי עד לאותה שניה הייתי בטוח שזאת בחורה.(אבל מכיוון שאני אוהב ליידי בוי)הסקרנות רק גברה.
הבחורה הגיע...התחלנו להתחרמן בטירוף חזה מקסים מציצות עמוקות מושלמות ואז אמרתי לה לעבור לדוגי-דבר שחשף טוסיק מושלם.שמתי קנדום והתחלתי לתת בה עבודה כאילו אין מחר...אחרי רבע שעה ביקשה למצוץ...ואז שפשתי ושאלתי איפה רוצה את הגמירה...היא ביקשה על החזה ואני גמרתי לה על הזין(מילה על הזין שלה-ראיתי בחורות עם דגדגן יותר גדול מהזין שלה-)פשוט התכווץ מרוב הורמונים...היא התרגשה מהגמירה על הזין שלה להפתעת שנינו היא הצליחה לגמור.-עדין מדהימה אותי כמה שהיא יפה.

חד הורית מbadoo קבענו להפגש בבית קפה מתחת למלון.ביקשה ויסקי עם בירה עם קולה עם עוד משהו..ביקשה לראות את החדר שלי...ומכאן התחילה להתנפל עלי הנשיקות כאילו אין מחר ואני הגלידה הכי טובה שיש.היה לה מחזור...לא עיניין אותי...המצעים נהפכו לאדומים..לילה שלם של זיונים ומציצות בכל חור אפשרי.כל גמירה היא בלעה את נקטר האלים.בבוקר נתתי לה טיפ לילדים שלה 100 ש"ח.אחהצ ביקרתי אותה בעבודה...ערב היתה אצלי שוב במלון לזיון מטורף עד הבוקר-לצערי היתה לי טיסה אחרת עד היום הייתי ממשיך לזיין אותה.פשוט מעולה וניראת סוף הדרך.הופתעה שוב לקבל טיפ 100 שח לילדים שלה..דרך אגב המלון חייב אותי על מצעים 30 ש"ח כי לא ניתן לנקות את כל הדם על המצעים:)שווה כל שקל-חח

הלכתי ברחוב והתחילה אותי בחורה צעירונת -שקלטתי שהיא ליידי בוי בתחילת דרכה-העיניים שלנו היא ניראת כמו ילד בן 14-15 שמתחפש לילדה.בקשתי תעודת זהות לראות שחוקית-היא חגגה 20-סיכמנו על 80 ש"ח לקצר.אחרי מקלחת ומציצה עלובה מצידה...התחלתי לפמפם אותה כלכך חזק שהטוסיק שלה התבקע לשניים...אחרי 5 דקות ביקשה להפסיק...לא מסוגלת לעמוד בגודל ובקוטר.הודעתי לה שהיא מאוד אכזבה...אבל נתתי לה 20 שח למונית-שימחה גדולה.-מאותו יום נשארנו ידידים היא צדה לקוחות על יד המלון שלי-עזרתי לה כמה פעמים לתפוס תיירים היה מאוד מצחיק וגם אכלנו ביחד.

זונת רחוב שביקשה 200 ש"ח לילה -אחרי דין ודברים ונשיקה בלחי סגרנו על 80 ש"ח.לא היתה להיט אבל למוחרת מישהי הבריזה לי אז התקשרתי אליה לבוא למלון לאותו דיל-היא כלכך שמחה וממש היה לנו כימיה נפלאה ואחלה זיון.

חמודה חד הורית מתוקה אספה אותי עם הרכב שלה משדה התעופה לקחה אותי למלון שלי..הזדיינו כמו ארנבות בטירוף כולל גרון עמוק אנאלי מטורף חניקות ומכות בטוסיק..לילה ארוך בלי שינה עם ויאגרה..ככה עד הבוקר ובבקור עוד זיון מעולה.נשיקה והלכה לדרכה בלי לשלם שיקלון.עדין מתכתבת איתי...ושולחת לי תמונות זימה.

מדינה אחרת
עיר סואנת הרגשתי לבד ברחוב הזונות כולם רפצו עלי אבל לא התחברתי לאף זונה.התחלתי לשוחח על בירה קרה עם המאמא סאן האחראית על כל הזונות באותו מכון-היא ניסתה לשדל אותי ללכת עם אחת הבנות.אמרתי לה שלא מעניין אותי אבל נשארנו ביוזמתה לאכול ולשתות ביחד רק שנינו-מתברר שהיא חד הורית..ומנהלת 3 מכונים.לקחה אותי לסיבוב במכונים שאנחנו הולכים מחובקים .והציגה לכולם שאני בן הזוג שלה.שוב אכלנו ושוב שתינו-היא קנתה היא שילמה היא הזמינה אותי...שאלתי מתי היא הולכת הביתה אמרה שב0400 היא מסיימת.נשארתי איתה עד 4 עם המון צחוקים ושיחה על החיים המורכבים שהיו לה-אבל היא יודעת להרוויח והיא חכמה..אפילו מאוד.ב 0400 אמרתי לה לבוא לישון איתי...היא שמחה מאוד.הבחור בלובי מכיר אותה...עשה לה ממש כבוד והתרגש:)-מילה על איך שהיא ניראה-מדובר על בחורה קטנה אולי 150 רזונות פטפטינת ערסית שחומה אבל חמודה נורא.היה זיון מפתיע בזרימה שלו-ותאמת נהנתי מימנה מאוד ואני חושב שהיא גם נהנתה...שאלתי עם היא רוצה להשאר לישון-היא אומרת שהיא מתכננת לישון עד 3 בצהריים ואני רק יפריע לה-אז יאללה נפרדנו-נתתי לה 50 ש"ח למונית.למוחרת גם ניקרתי אותה...היה חמוד

בחורה שהכרתי badooרווקה כוסית על כוכבת אינסטגרם מקומית-לקחה אותי לבית קפה יוקרתי קומה עליונה כדי לדפוק מלא תמונות שהיאיושבת שם...התחרמנו בטירוף כי היינו רק שנינו...אוננתי לה במרפסת..וא קלטנו מקומים שצופים בנו ממרפסת סמוכה-היא התבעסה וזה הוריד לה.שילמתי על קפה ועוגה יקרים-ונפרדנו-התבעסתי..

עוד בחורה רווקה דיברנו תקופה ארוכה באה לבקר אותי-בזבזתי כסף בבית קפה-במסעדה..התחרמנו מאוד אבל זיון לא היה
מאותו רגע החלטתי שלעולם רווקות לא עוד!!!

זונה שרצתה 350 שח שהתחלנו לדבר הזכימה לבוא ולהפגש 100 שח.שילמתי לה על זיון טוב...כוס מאוד צר...אבל השיא זה דפיקה גרון שהשכבתי אותה על המיטה על הגב שהראש בקנט של המיטה וזיינתי לה את הפה ממש חזק..ונתתי לה לעשות לי רימינג...תאמת הייתי אגרסיבי קצת אחרי 2 הרווקות שהשיאירו לי כאב ביצים...אבל רוקנתי לחץ עמוק לגרון שלה היא בלעה הכל .

קוקסית מדהימה הכרנו לשיחה קצרה badoo קבענו אצלי בלובי של המלון.שראיתי אותה נפלה לי הלסת-הרבה יותר יפה מהתמונות...והרבה יותר יפה מרוב הבחורות שראיתי במזרח.עלינו לחדר-שתינו קצת התחלנו להתחרמן..מתנשקת מדהים..חזה סיליקון מושם..גוף חלק ונעים וההפתעה זין גדול ממש עומד חזק ויפה...היא מצצה טוב ניסיתי לחדור אליה אבל היה לה קשה לקבל..בקשתי שהיא תחדור אלי-היא התרגשה אבל היא היתה מאוד טובה ועדינה...גמרתי תוף כדי שהיא מפמפמת אותי מדהים...ראתה אותי גומר...הורידה קנדום וגמרה לי בפה...היה לה קטה מחרמן של לדחוף את הראש שלי עמוק למצוץ לה יותר עמוק...זה היה ממש מחרמן:)כאן היה אמור להסתיים הסשן שלי ושלה אבל היא כזאת יפה-אמרתי לה בואי נצא לבלות.היא ממש שמחה.נתתי לה טיפ 80 ש"ח.ויצאנו למסיבה שהכניסה עלתה 40 ש"ח לאדם כולל שתיה...רקדנו השתלוללנו -היא היתה הדבר הכי מושלם ומסובב ראשים שאתם יכולים לדמיין.חזרנו לישון ביחד התעוררתי עם מציצת בוקר מדהימה גמרתי לה בפה...ויאללה היא הלכה לעבוד.למוחרת גם בילינו ביחד ויצאנו לאכול ולרקוד ושוב ישנה אצלי-בלי לקבל שקל.יש לה עבודה טובה-והיא מחפשת בן זוג לחיים-אנחנו עדיין בקשר בווטסאפ.

ילדונות צעירה בת 21 השקעה במסעדה מועדון משקאות וכו -השאירה אותי עם כאב ביצים-שזה מזכיר לי לבחור יותר טוב-אבל היתרון היא דיברה אנגלית הכי טובה מכולן...

עשיתי מסג עם בחורה מקומית שלא יודעת מילה אנגלית-החלפנו מבטים מלאי זימה-החלפנו ליין.למוחרת דיברנו הגיעה אלי בצהריים לפני במתחילה לעבוד לזיון בוקר-בלי לדבר מילה:)חד הורית לשלושה ילדים-כוס צר כמעט ולא הצלחתי להבקיע-אחד הטובים...פרקתי אותה בתענוג רב-נתתי לה טיפ לילדים שלה-60 ש"ח.

ישראלית בת 39 שפגשתי שוחחנו לתוך הלילה...סיימנו אצלי במיטה...היה עדיף לעשות ביד-הישראליות -אכזבה!!!

בחורה 32 חד הורית ל2 ילדים שהכרתי מbadoo יצאנו לאכול ביחד..אחרי טיול על הטיילת-כל הזמן מתחמקת מאינטימיות אפילו לא מגע ביד...ייבשה אותי באיזה שלב על יד המלון שלי -אמרתי לה יאללה ביי-שאלה עם יש לי מים בחדר-אמרתי כן-עלינו לחדר..מזגתי לה לשתות...ופשוט אנסה אותי...אחרי הזיונים הפראיים ביותר....היא מאוד צרה בכוס...אנאלי רק אצבעות-ניסינו חדירה היא צרה מידי...פה קטן למציצותבקושי הראש של הזין...ובכל זאת הבחורה קיפצה וזיינה אותי בטירוף...היא גמרה אין ספור פעמים..שעמדתי לגמור היא ביקשה שאני יגמור לה על הלשון והפנים...ישנו כפיות למוחרת בבוקר עוד זיון...והלכה לעבוד-במשך היום אין ספור הודעות.אמרתי לה לעבור אצלי אחרי העבודה..-נתתי לה 50 ש"ח לקנות אוכל לילדים שלה ולבוא אלי.יצאנו אנחנו לאכול ולשתות והזדיינו שוב כל הלילה.סהכ היינו 4 ימים-200 ש"ח

עכשיו אני במשך שנים שהגעתי לתאילנד ידעתי מה הסכומים הקבועים בחוק הלא הכתוב לקצר וארוך-אבל אני החלטתי להתווכח על כל דבר וגם על זיונים בתשלום...ופעם ראשונה שזיינתי כלכך הרבה בכלכך מעט כסף.אני חושב שההשקעה בלהתכתב איתם לפני תרמה לאשליה של קשר רציני מתפתח.

חווית אסייאתיות

2
תאמת זאת היתה האסטרטגיה מוצלחת מאוד-אומנם מעט מעייף ליצור ולשמר אותם על אש קטנה תקופה ארוכה-אבל בהחלט משתלם.ותמיד ידעתי שבקפיצה קטנה לבאר או לטיילת אני יכול להביא בחורות-מילה על האיסומניה-לדעתי הוא במגמת ירידה מבחינת הפרילנסריות-לוציפר במגמת עליה...לנו זה לא באמת משנה-סתם ברמת האסטרטגיה-אספתי בלוציפר זונה יפיפיה ...צעירונות עושה טיזינג מוצלח מאוד..אמרתי לה שאטני אתן לה מאה לכל הלילה היא ביקשה 150.הסכמתי.הגענו חרמנים לחדר-גיליתי שיש לה טחורים כמו לסבל בנמל...זה היה דאון רציני-וגם הזיון לא היה להיט.אבל מצצה טוב ונתנה תחושה נעימה.גמרתי לה בפה-לא בלעה רצה לכיור...-חחח..ואז אני רואה שהיא מתלבשת.שלפתי שתי שטרות של 500 באט זה בשבילך שטר אחד-והשני טיפ וזה מספיק לך כי את לא נשארת כל הלילה.קפצה שמחה..אחרכ כל פעם שראתה אותי במועדון קפצה עלי עם חברות שלה-סהכ הם חמודות מאוד...אבל זה מה זה מוזר לראות אותה עכשיו שאתה יודע שיש לה טחורים ענקיים:)....ראיתי איזה גרמני מתעסק איתה.לא אמרתי לו מילה...

חווית אסייאתיות

3
רציתי לדעת כמה זמן עשית הכנה מוקדמת
ואם לדעתכם זה עדיף מאשר לאסוף במועדונים בארים רחוב
אני נשוי ולכן אני שואל לדבי ההכנה המוקדמת
וכמה עולה מנוי לאפקלקציה כדי להכין את הקרקע. כשאתה לא באותו איזור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”