כ בחורות תאילדניות - סקס אדיר

בחורות תאילדניות

2
ב 95% מהמקרים הייתי עונה לך את מה שענה קודמי, אל תהיה תמים וסביר שיש לה עוד כמה כמוך במקביל, ומתי שהוא גם יבואו בקשות הכסף ואז כשהיא תראה שאתה לא מעביר לה כלום היא תעלם.

יכול להיות ותמיד יש יוצאות מהכלל, מקרים מיוחדים - אישית אני לא פגשתי כאלו בתאילנד, אבל מאחר ואתה הדגשת בפניה שאין לך כסף ולא תוכל לשלם לה כלום ולמרות זאת היא מתעקשת לשמור על קשר - אז לך תדע.
באופן כללי בתאילנד יש 2 סוגים של קשרים: א. קשר שמבוסס על כסף, בו הבחורה יודעת שזאת עסקה לכל דבר ועניין והיא לא מצפה ממך לכלום למעט כסף עבור סקס ובילויים ב. קשר שלא מבוסס על כסף - המקרה הפחות מומלץ: במקרה כזה אל תטעה לחשוב שהיא התאהבה בך, אלא פשוט היא מניחה שאתה רוצה אותה מה שנקרא "לחיים" החיים שלהן בתאילנד קשים, אין להן כסף ומרבית הבחורות גם צריכות לתמוך במשפחה שלהן, אז הן ישמחו להתחתן עם איזה בחור ממדינה מבוססת שיוכל לפרנס אותן ואולי גם יאפשר להן איזה סכום חודשי להעביר למשפחה בתאילנד - במקרה כזה הן "מתאהבות" ובונות על זה שתיקח אותן איתך למדינה שלך.

יכול להיות שהבחורה שלך היא המקרה השני -אבל אני מתקשה מאוד להאמין שכסף לא מעניין אותה בכלל, אם זה לא עלה זה יעלה בהמשך.

בחורות תאילדניות

4
היה לי פעם לפי איזה 20 שנה סיפור כזה
ביליתי ערב בלתי נשכח עם בחורה מהממת דוגמנית
גם במקרה שלי לא רצתה לקחת כסף נתתי לה כמעט בכח את הכסף
אחכ שלחתי לה תמונות שלה שצילמתי אותה ערומה (אז עוד לא היה דיגיטלי)
ענתה לי במכתב מודפס באגלית שאני מניח שמישהו כתב עבורה
(אז עוד לא היו סמארטפונים וגם האינטרנט לא היה מפותח)
כתבה שהיא מתגעגעת אליי וכו וכו
המזל שלא היו סמארטפונים ואינטרנט לא היה מפותח ואז פשוט לא עניתי והקשר נותק
מניח שבעידן של היום לא הייתה עוזבת אותי ויכול להיות שבאיזה שהוא שלב הייתי נשבר
ומנסה להביא אותה לארץ...

בחורות תאילדניות

6
[QUOTE=zogsexy]הם מדהימות-עושות עבודת שימור לקוחות ברמה הגבוהה ביותר שיש.-ולעיניין כן היא שומרת עליך כלקוח-המלצה שלי תסנן אותה לגמריי אחרת היא תשחק לך עם הלב-לא מתאים לבחורים רגישים[/QUOTE]

כמה שזה נכון מי שלא ערני מספיק יכול להסתבך
הן עוברות קורס איך לשמר לקוחות
זה משהו שלא יאמן יכולת מדהימה
שומרות את כולם
הוט יס וחברות הסלולר צריכות ללמוד מהתאילנדיות
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”