[QUOTE=ארנב לילה] Abab מגיע לך!
נוסע שעתיים לבאר שבע למרות האזהרות
ויש לך בתל אביב בקילוגרמים
פעם הבאה תלמד[/QUOTE]
ארנב ארנב, אבל ממש לא צמחוני.
למה ארנב נושך ככה מישהו שבסה"כ משתף בחווייה מאכזבת?
מילא, לו היית אחד ההורים שלו, היית נוזף בו.
אבל תגובה כמו זו שלך אולי תרתיע בעתיד משיתוף בחוויות כאלו, כי אנשים לא אוהבים שמכניסים להם אצבע לעין ומסובבים.
לינה - צעירה חדשה בב״ש 1.7 חטובה ??
12ארנבי הוא כמו הארי המזוהם, קודם יורה ואחרי זה שואל שאלות... 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
13היום ראיתי מודעה חדשה בדירות דיסקרטיות בב״ש החלטתי לנסות.
התקשרתי אין ספור פעמים הטלפון היה כל הזמן תפוס. בסוף הצלחתי לקבל מענה בחורה עם מבטא רוסי אמרה 250שח ודיברה כל כך מהר שבקושי הצלחתי להבין את יתר הפרטים, אמרה לי להגיע למרכז מסחרי בב״ש ומשם לצלצל.
כך עשיתי הגעתי לאותו מרכז מסחרי צלצלתי היא ענתה וכיוונה אותי לא רחוק משם. הגעתי עד הפתח של הדלת דפקתי מספר פעמים אין מענה. צלצלתי שוב ענתה הבחורה וטענה שהיא ה״בחורה״ אחרת ושהבחורה שדיברה איתי לפני חצי דקה יצאה ואמרה שאחזור מחר.
זה נשמע כל כך מוכר ומאוס עוד תקתוקיה נפתחה בב״ש אני ממליץ בחום רב לא להתקרב כי לפי היחס ברז זה ממש אבל ממש לא רמה.
זה יותר נשמע כמו צמד נוכלות שבודקות את השטח לפני העקיצה !!!
להרחק כמה שיותר זאת המלצה שלי..
[הועבר לשרשור המתאים]
UMA 2013-08-04 17:47:14
התקשרתי אין ספור פעמים הטלפון היה כל הזמן תפוס. בסוף הצלחתי לקבל מענה בחורה עם מבטא רוסי אמרה 250שח ודיברה כל כך מהר שבקושי הצלחתי להבין את יתר הפרטים, אמרה לי להגיע למרכז מסחרי בב״ש ומשם לצלצל.
כך עשיתי הגעתי לאותו מרכז מסחרי צלצלתי היא ענתה וכיוונה אותי לא רחוק משם. הגעתי עד הפתח של הדלת דפקתי מספר פעמים אין מענה. צלצלתי שוב ענתה הבחורה וטענה שהיא ה״בחורה״ אחרת ושהבחורה שדיברה איתי לפני חצי דקה יצאה ואמרה שאחזור מחר.
זה נשמע כל כך מוכר ומאוס עוד תקתוקיה נפתחה בב״ש אני ממליץ בחום רב לא להתקרב כי לפי היחס ברז זה ממש אבל ממש לא רמה.
זה יותר נשמע כמו צמד נוכלות שבודקות את השטח לפני העקיצה !!!
להרחק כמה שיותר זאת המלצה שלי..
[הועבר לשרשור המתאים]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים 
15דירה ותיקה בבאר שבע.
UMA 2013-08-04 17:48:28
לינה - צעירה חדשה בב״ש 1.7 חטובה ?? - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...
[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
16http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7240
[הועבר לשרשור המתאים]
UMA 2013-08-13 18:10:47
חדשה בב"ש- מישהו ניסה?
[הועבר לשרשור המתאים]
17[QUOTE=THE_GAME]
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7240
[הועבר לשרשור המתאים]
[/QUOTE]
לדעתי זה לא אמיתי 3 פעמים ניסיתי לבדוק את המקום ובכל פעם שהגעתי לדלת דפקו לי ברז ולא ענו לשיחות..
אני ממליץ להנהלת הפורום להוריד את הפרסום הנ״ל מכוון שמסתבר זה רק פיקציה או מתיחה גרועה של מישהו..
אף אחד טרם אישר את המקום או מי הבנות שעובדות שם או איך הן נראות.
UMA 2013-08-14 14:35:21
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7240
חדשה בב"ש- מישהו ניסה?
[הועבר לשרשור המתאים]
[/QUOTE]
לדעתי זה לא אמיתי 3 פעמים ניסיתי לבדוק את המקום ובכל פעם שהגעתי לדלת דפקו לי ברז ולא ענו לשיחות..
אני ממליץ להנהלת הפורום להוריד את הפרסום הנ״ל מכוון שמסתבר זה רק פיקציה או מתיחה גרועה של מישהו..
אף אחד טרם אישר את המקום או מי הבנות שעובדות שם או איך הן נראות.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים 
18הללוייההה!!! סוף סוף מציאה בעיר הזו !
אז ככה בחורה בת 29 בעלת שיער שחור גוף חטוב נחמדה ושירותית !
חייגתי למספר מהמודעה הזו http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7240
אני חייב להתייחס לקטע של המספר לאחר חיפוש בפורום מצאתי את המודעה של לנה שלא הייתה מומלצת.. ובכול זאת הייתי חייב לנסות .
ענתה לי בחורה שנשמעה צעירה כיוונה אותי למרכז גילת ומשם לרחוב בר גיורא , השרות עולה 250 .
הגעתי ואני חייב להיות גלוי איתכם היה רשום במודעה בת 29 ולאחר הדיווחים על לנה הזו הייתי בטוח שתפתח לי את הדלת סבתא כלשהי וכמובן שתרצה לתקתק אבל לא הדלת נפתחה ונעמדה מולי בחורה בת 29 בעלת שיער שחור עם חצאית מיני סקסית הגוף שלה היה יחסית מעולה חזה גדול אבל התחת היה קצת רזה היא הייתי מגדיר אותה כחטובה.
הכסף עבר לידייה ביקשה שאתפשט .. התפשטתי וגם היא ונגלו לעיני שני שדיים גדולים ויפים השכיבה אותי על המיטה לקחה מגבון והתחילה לנקות את החבר וגם מסביב לו.. חברים הבחורה מוצצת גם בלי קונדום ! אני עצרתי אותה לפני ואמרתי לה שאני מוכן רק עם קונדום הסכימה המציצה הייתה טובה ומגרה מאוד אבל אני לא יודע מה גירה אותי יותר המראה שלה או המציצה עצמה אין ספק ששתי הדברים עשו את האפקט מה שנקרא .
אמרה לי לבוא אליה מרחה קרם וביקשה שאני אתחיל נכנסתי בהתחלה במיסיונרית לאחר מכן החלפנו לדוגי ואחר כך היא הייתה מעליי עד לגמירה המיוחלת.. וחברים שהיא גונחת .. היא ג ו נ ח ת ! ומהלב כמובן
לגבי אקסטרות וכדומה לא שאלתי אבל יכול להיות שכן בחורה מאוד נחמדה לאחר שגמרתי דיברנו עוד כמה דקות בלי לחץ הבחורה גם מאוד נקייה מתקלחת לאחר כול אקט והריחה מצויין גם .
ועוד דבר קטן שהוא שולי .. במודעה היה רשום שהיא בלונדינית ואני לפחות פגשתי בבחורה ברונטית .
לסיכום:
מציצה -9
זיון -10
שירות -10
ניקיון-10
מחיר-250 מחיר מעולה ביחס לתמורה
19סורי ביג דיק אך לא מצאתי את הבחורה שעליה דיברת בדירה הזו.
חזה גדול אך שום דבר לא היה רזה בשמנמונת הזו. גם הסתבר שיש לה ״חברה״ שעונה לטלפונים. היא דיברה כאילו הוא מאוד רוצה לפנק ואין לי סיהב לפקפק אך היא לא היתה לטעמי אז וויתרתי.
באופן כללי מתסכל שרק הפחות יפות מאד משתדלות לספק את הסחורה. היפות מרשות לעצמן לקטר ולצעוק ולא להסתכל לך בעיניים בטענה שמה מצפים עבור 200 או 300 ש״ח. אני אישית מצפה שירות ומוכן להיות סבלני עד שאמצע מישהי כזו.
בינתיים אני מתגעגע לאישיות כמו אלקטרה מלוינסקי שהיתה שיא בשילוב של סקסיות, אדיבות ומחיר. הייתה עוד נחמדה ויפה בזבולון אך מה לעשות הטובות בסוף עוזבות...
20[QUOTE=shay77]סורי ביג דיק אך לא מצאתי את הבחורה שעליה דיברת בדירה הזו.
חזה גדול אך שום דבר לא היה רזה בשמנמונת הזו. גם הסתבר שיש לה ״חברה״ שעונה לטלפונים. היא דיברה כאילו הוא מאוד רוצה לפנק ואין לי סיהב לפקפק אך היא לא היתה לטעמי אז וויתרתי.
באופן כללי מתסכל שרק הפחות יפות מאד משתדלות לספק את הסחורה. היפות מרשות לעצמן לקטר ולצעוק ולא להסתכל לך בעיניים בטענה שמה מצפים עבור 200 או 300 ש״ח. אני אישית מצפה שירות ומוכן להיות סבלני עד שאמצע מישהי כזו.
בינתיים אני מתגעגע לאישיות כמו אלקטרה מלוינסקי שהיתה שיא בשילוב של סקסיות, אדיבות ומחיר. הייתה עוד נחמדה ויפה בזבולון אך מה לעשות הטובות בסוף עוזבות...
[/QUOTE]l טוב אז באשר למה ששי מספר לנו הלכתי לבדוק שוב אז ככה מסתבר שהבחורה שעליה דיברתי באה בימי ראשון שלישי ורביעי והיא בעלת השיער השחור ושי לפי התיאור אני מאמין שנפגשת עם מאיה .. היום הייתי וברחתי .. מציעה מסג סקס ומציצה תמורת 250 משיחה קצרה עם הפקידה,הבחורה חדשה אצלם אני אישית לא ממליץ תיאורה הוא עיניים כחולות בהירות ושיער חום בהיר החזה שלה נפול בתוספת בטן נפולה אין לה תחת גם בקיצור לא מומלץ .. יש לציין שהפקידה נורא נחמדה התקשרה וממש דרשה שאחזור ואקבל לפחות חלק מהכסף מכיון שהבחורה התפשטה סירבתי .. בקיצור אם כבר לדירה הזו רק בימי ראשון שלישי ורביעי את שמה של הבחורה אני לא יודע .big-dick 2014-03-26 15:18:51