נטלי חדשה מתל אביב
12[QUOTE=almoniani]
מאחר וראיתי פה כאלו שהגיבו כך ??? ??????????? שאלת "כמה היא מלוכלכת?". מה יש להגיב על זה חוץ מ- ?????????
הבנתי שיותר מדי פרטים לא נקבל פה, כנראה. היו מספיק פרטים.
בת 36 אני יודע 26.
פנים של ילדה פנים צעירות, לכן נראה שהיא בת 26. אבל באמת, הגיל לא חשוב. חשוב איך היא נראית...
שינים לא משהו אפרוריות מעט, אבל זה לא מפריע, כי רוב זמן הזיון הראש שלה נמצא בקוטב השני שלך....
השיניים שלה הזכירו לי קצת את ההוא מגברים בשחור , זה שיורה את החצים. מכירים? לא זוכר...
לגבי גוף,
רזה מקל... לא מקל. רזה. ניקיטה, למשל ולשם השוואה, 'רזה מקל'. ראו התמונות במודעה. הן אמיתיות וטריות.
צבע עור מוזר בז' בהיר... בלונדה בהירה שהשתזפה. מה מוזר?
יש לה משהו בולט מאוד ברקטום ואני לא כל כך מבין מה זה מאחר ואני בור בכל מה שקשור במחלות גוף האדם. רקמת הבשר שמתחת לרקטום צמחה צימוח יתר ויצרה מעין כדורית. מוזר, כי לא פוגשים בזה הרבה, אבל במבט נוסף זה אפילו משעשע. לא מחלה, חו"ח...
לגבי הפינוק, היא די ליברלית .
מציצה טובה + ירידה קלה מטה.
משקיעה בך, מלקקת ומפנקת.
גמירה בפה לא ניסיתי,
אצבע עמוק בישבן קיבלה ללא טענות מיוחדות אולי גם יש אנאלי אבל לא כל כך התחשק לי לבדוק מאחר והצ'ופצ'יק הזה לא גירה לי את החושים.
היא חמודה וסבלנית אבל לא נראה לי שאחזור.
כפי הנראה שייכת לתאגיד הבת ימי רק עם פקידה אחרת. זה פרט לא חשוב (וכנראה לא נכון...)
[/QUOTE]
הבנתי שיותר מדי פרטים לא נקבל פה, כנראה. היו מספיק פרטים.
בת 36 אני יודע 26.
פנים של ילדה פנים צעירות, לכן נראה שהיא בת 26. אבל באמת, הגיל לא חשוב. חשוב איך היא נראית...
שינים לא משהו אפרוריות מעט, אבל זה לא מפריע, כי רוב זמן הזיון הראש שלה נמצא בקוטב השני שלך....
השיניים שלה הזכירו לי קצת את ההוא מגברים בשחור , זה שיורה את החצים. מכירים? לא זוכר...
לגבי גוף,
רזה מקל... לא מקל. רזה. ניקיטה, למשל ולשם השוואה, 'רזה מקל'. ראו התמונות במודעה. הן אמיתיות וטריות.
צבע עור מוזר בז' בהיר... בלונדה בהירה שהשתזפה. מה מוזר?
יש לה משהו בולט מאוד ברקטום ואני לא כל כך מבין מה זה מאחר ואני בור בכל מה שקשור במחלות גוף האדם. רקמת הבשר שמתחת לרקטום צמחה צימוח יתר ויצרה מעין כדורית. מוזר, כי לא פוגשים בזה הרבה, אבל במבט נוסף זה אפילו משעשע. לא מחלה, חו"ח...
לגבי הפינוק, היא די ליברלית .
מציצה טובה + ירידה קלה מטה.
משקיעה בך, מלקקת ומפנקת.
גמירה בפה לא ניסיתי,
אצבע עמוק בישבן קיבלה ללא טענות מיוחדות אולי גם יש אנאלי אבל לא כל כך התחשק לי לבדוק מאחר והצ'ופצ'יק הזה לא גירה לי את החושים.
היא חמודה וסבלנית אבל לא נראה לי שאחזור.
כפי הנראה שייכת לתאגיד הבת ימי רק עם פקידה אחרת. זה פרט לא חשוב (וכנראה לא נכון...)
[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות
נטלי חדשה מתל אביב
13אצרף את "כמה היא מלוכלכת" למילון המונחים של הפורום
למה הרגשת צורך עז לתת מענה ?
אני מבין ששקט בפורום לאחרונה ולפעמים עולה הרצון לכתוב משהו אבל בגופן צבע תכלת???
ולגבי החיבור לתאגיד זה נראה לי די בטוח... יכול לומר לך למה אבל בפרטי.
למה הרגשת צורך עז לתת מענה ?
אני מבין ששקט בפורום לאחרונה ולפעמים עולה הרצון לכתוב משהו אבל בגופן צבע תכלת???
ולגבי החיבור לתאגיד זה נראה לי די בטוח... יכול לומר לך למה אבל בפרטי.
נטלי חדשה מתל אביב
14קבעתי אתה היום (יום ד )לשעה 18:30 הפקידה בקשה שאתקשר 17:30 כדי לוודא שאגיע בזמן.כהתקשרתי הודיעה שבזה הרגע נכנס לקוח שבקש פגישה כפולה ושהיא
תתפנה רק ב19:30 ,התנצלה שזו לא אשמתה.מאד מזכיר את דפוסי ההתנהלות של התאגיד הבת-ימי.
למותר לציין שלא הסכמתי לשינוי.
תתפנה רק ב19:30 ,התנצלה שזו לא אשמתה.מאד מזכיר את דפוסי ההתנהלות של התאגיד הבת-ימי.
למותר לציין שלא הסכמתי לשינוי.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
נטלי חדשה מתל אביב
15דפוס התנהלות של זונה...
אגב, מה אתה היית עושה במקומה? יש לך לקוח בחדר, שרוצה להמשיך (ציפור אחת ביד..) ויש איזשהו לקוח בדרך שאולי יגיע, אולי לא (שתי ציפורים על העץ...).
המגביה עוף - ירחיק ראות
נטלי חדשה מתל אביב
16מי שרוצה לשמור על אמינות ועל לקוחות לאורך זמן צריך לפעול אחרת.הכוונה לתאגיד המעסיק ולא לזונה האקראית שחוזרת מחר לאמא רוסיה...
מה אתה, החוזה בכוכבים,היית עושה בעסק חי שאתה מנהל?
מה אתה, החוזה בכוכבים,היית עושה בעסק חי שאתה מנהל?
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
נטלי חדשה מתל אביב
17הייתי נוהג כמוה.
בכל מקרה - אי אפשר לטעון על סמך התנהגות נפוצה כזו שהיא משתייכת לתאגיד הבת-ימי..
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא...
אבל למה זה בכלל מעניין?
המגביה עוף - ירחיק ראות
נטלי חדשה מתל אביב
18הייתי היום בצהריים. קבעתי לשעה 14:00 ובשעה 13:40 עודכנתי שהיא התפנתה. נכנסתי לפני הזמן שנקבע. (ביקשתי להתעדכן ע״י הפקידה כך שהטלפון היה מענה לבקשתי).
נטלי קיבלה את פני בבייבידול וחיוך מקסים. היה לה חיוך של ״מכל הלב״. פשוט תענוג. עשתה לי את היום עוד לפני שנכנסתי.
לגבי נטלי - לדעתי היא ממש ממש יפיפיה. פנים נאות וגוף יפה. היא רזה וכשמלטפים אותה מרגישים את הרזון שלה במקומות שונים, אבל בס״ה היא ממש חתיכה. מאילו שמסובבים אחריהן את הראש ברחוב.
היא מאוקראינה וכנראה שלא תישאר הרבה זמן בארץ. כל זמן שהיא כאן - שווה לבקר - כמובן רק לאלה שאוהבים רזות. מי שאוהב ״לתפוס ישבן״ - זו לא הבחורה המתאימה.
לגבי שירות - לא ניסיתי אנאלי אבל כל היתר היא בהחלט משתפת פעולה. ממתינה לקבל הוראות וכשלא מקבל משתמשת ב״ידע אישי״ שהוא בכלל לא רע.
האם אחזור - כן
עם סיכון שיכריזו עלי כ״יחצן״... נהנתי מאד
400 ש״ח לשעה ושני אקטים. הייתי רק כחצי שעה ואקט אחד. לא היה לי צורך ביותר בפעם הזו.
נטלי קיבלה את פני בבייבידול וחיוך מקסים. היה לה חיוך של ״מכל הלב״. פשוט תענוג. עשתה לי את היום עוד לפני שנכנסתי.
לגבי נטלי - לדעתי היא ממש ממש יפיפיה. פנים נאות וגוף יפה. היא רזה וכשמלטפים אותה מרגישים את הרזון שלה במקומות שונים, אבל בס״ה היא ממש חתיכה. מאילו שמסובבים אחריהן את הראש ברחוב.
היא מאוקראינה וכנראה שלא תישאר הרבה זמן בארץ. כל זמן שהיא כאן - שווה לבקר - כמובן רק לאלה שאוהבים רזות. מי שאוהב ״לתפוס ישבן״ - זו לא הבחורה המתאימה.
לגבי שירות - לא ניסיתי אנאלי אבל כל היתר היא בהחלט משתפת פעולה. ממתינה לקבל הוראות וכשלא מקבל משתמשת ב״ידע אישי״ שהוא בכלל לא רע.
האם אחזור - כן
עם סיכון שיכריזו עלי כ״יחצן״... נהנתי מאד
400 ש״ח לשעה ושני אקטים. הייתי רק כחצי שעה ואקט אחד. לא היה לי צורך ביותר בפעם הזו.
do good and live good
נטלי חדשה מתל אביב
20רגע יש לה או אין לה משהו בתחת?!
כי אם כן אני לא הולך! איכס מה זה החרא הזה
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח