כ בלה+ויקה בת ים (עסקת חבילה) - דף 2 - סקס אדיר

בלה+ויקה בת ים (עסקת חבילה)

11
[QUOTE=החפוז המכני]רוני, יצאת צדיק

מי לדעתך המלומדת עדיפה: ויקה המדוברת, נדיה, או נסטיה?

*דיני תאגידים - שיעור 2 : נדיה ונסטיה משתייכות לאותו תאגיד, זה שכולל גם את מרינה השמנה שקיבלה דיווחים לא אוהדים ואת טינה שעזבה; זה עם הפקידה הצבאית [/QUOTE]
חפוזי כמו בבורסה מה שהיה טוב אתמול כבר פחות טוב היום קריצה
ויקה בחורה מרשימה גבוהה מעט מלאה נראית ונשמעת אינטליגנטית סוג של ליידי(אבל רחוקה מלהיות כוסית )
נדיה כפי שציינתי מראה של קופאית בטיב טעם אבל בקופה הראשית נחמדה עם שירות מעולה(לא כוסית) אצבע למעלה
נסטיה מראה מעט מבוגר שירות סביר .מאוד משתדלת אוהבת סטירות לישבן ואפשר גם חניקות (לא כוסית)
אבל זה היה אתמול היום יש את :
אולגה מבת ים
ומרטינה המרטיטה לבבות מת"א Heart
ביג דדי אהבתי את face fuking Handshake
אחד הטובים שהיו לי והיו לי ......
ביג דדי אתה מדמיין לרגע את בלה 180 ס"מ רזה עם חזה יפה בטן שטוחה שיער בלונדני פנים יפות
אבל עם השירות של בלה !!!!!
אתה מדמיין מה היה הולך ברחוב העצמאות בבת ים
המשטרה הייתה צריכה לכוון שם את התנועה לבית שלה ....Hug
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

14
[QUOTE=bigdady]אני מאמין שזה היה סוג של יום העצמאות רק בלי "האומנים" כי הם אוהבים אותן קטינות...צחוק.

אני מאמין שלפני 20 שנה זה בדיוק מה שהיא היתה, בשביל זה צריך לנסוע לאוקראינה...
[/QUOTE]
חחחח בלי האומנים צחוק אז היו קוראים לזה חוגגים עצמאות ברחוב העצמאות אומן אורח בלה Star
לגבי אוקראינה פה פתחת עכשיו פצע גדול בחיי בכי
הייתי באוקראינה עשרות פעמים(עד היום יש דירה בבעלותי שם).
זה מקום שממכר אותך לנשים (זה כמו התחנה המרכזית הישנה בת"א עבור הנרקומנים)....מבולבל
הייתי נוסע לשם לבד לשבועיים חודש,הייתי יורד במשקל רק בשל איבוד זרע חיוך
הייתי פשוט מזיין כל מה שזז ...Tongue
אני הצלחתי להיגמל מהמקום הזה וטוב שכך !!!
ואני מחזיק מעמד כבר מעל לשנתיים Beer
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

15
היתי אצלה לחצי שעה תמורת 250 שקל התכתבתי איתה בוואצאפ כמעט ודחתה אותי ברגע האחרון , פתחה לי את הדלת כאשר היא מתחבאת מאחורי הדלת , אכן גבוהה לפחות 180 מלאה קצת חזה גדול ותחת גדול מאד ממש יותר מידי לא באופן פרופורציונלי לגוף שלה עיניים יפות ירוקות ופנית נאות התמונות שהיא מראה בווצאפ הן מזמן היום היא לפחות בת 45 ונראית פחות טוב מבתמונות , הציעה לי לשתות מים ולעשות מקלחת לא הציעה לי מקלחת משותפת כפי שמישהו כתב כאן ולא הציעה לי לשתוף את הפה אלא היא שטפה בעצמה אני התקלחתי התחילה לעלות עלי התנשקתי איתה על הפה קצת לא משתפת פעולה יותר מידי נראיתה קרירה , היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה שאתקרב עם הזין שלי לכוס שלה היתה די חסרת סבלנות מצצה לי בלי גומי הוצאתי לה את הזין מהפה הרמתי את הרגליים ודחפתי לה את הראש למטה שתלקק לי את התחת ואת הביצים , לא כל כך אהבה כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה , יש לה גם טיפה בטן , היא ניסתה כל הזמן שאגמור במציצה ולא בסקס די היתה חברת סבלנות , תוך 25 היתי בחוץ אכן הדירה מחולקת ל 2 כל הזמן אומרת שאדבר בשקט ושביום היא עובדת בנקיון היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי , העיניים שלה שתיהן היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי .... שאלתי אותה למה זה ככה ואמרה שלא ישנה טוב בלילה , בכל מקרה העיניים לעולם לא יראו בצורה כזו מחוסר שינה !!! בסוף גמרתי לה בפה וירקה את זה בכיור שורה תחתונה לא שווה יותר מ 200 שקל לחצי שעה ... בוודאי לא שווה את ה 400 שקל במחיר הזה יש טובות בהרבה מכל הבחינות וצעירות יותר ... שורה תחתונה לא אחזור אליה !!!

16
[QUOTE=מוצץ_בזוית]
היתי אצלה לחצי שעה תמורת 250 שקל התכתבתי איתה בוואצאפ כמעט ודחתה אותי ברגע האחרון , פתחה לי את הדלת כאשר היא מתחבאת מאחורי הדלת , אכן גבוהה לפחות 180 מלאה קצת חזה גדול ותחת גדול מאד ממש יותר מידי לא באופן פרופורציונלי לגוף שלה עיניים יפות ירוקות ופנית נאות התמונות שהיא מראה בווצאפ הן מזמן היום היא לפחות בת 45 ונראית פחות טוב מבתמונות , הציעה לי לשתות מים ולעשות מקלחת לא הציעה לי מקלחת משותפת כפי שמישהו כתב כאן ולא הציעה לי לשתוף את הפה אלא היא שטפה בעצמה אני התקלחתי התחילה לעלות עלי התנשקתי איתה על הפה קצת לא משתפת פעולה יותר מידי נראיתה קרירה , היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה שאתקרב עם הזין שלי לכוס שלה היתה די חסרת סבלנות מצצה לי בלי גומי הוצאתי לה את הזין מהפה הרמתי את הרגליים ודחפתי לה את הראש למטה שתלקק לי את התחת ואת הביצים , לא כל כך אהבה כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה , יש לה גם טיפה בטן , היא ניסתה כל הזמן שאגמור במציצה ולא בסקס ב , תוך 25 היתי בחוץ אכן הדירה מחולקת ל 2 כל הזמן אומרת שאדבר בשקט ושביום היא עובדת בנקיון היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי , העיניים שלה שתיהן היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי .... שאלתי אותה למה זה ככה ואמרה שלא ישנה טוב בלילה , בכל מקרה העיניים לעולם לא יראו בצורה כזו מחוסר שינה !!! בסוף גמרתי לה בפה וירקה את זה בכיור שורה תחתונה לא שווה יותר מ 200 שקל לחצי שעה ... בוודאי לא שווה את ה 400 שקל במחיר הזה יש טובות בהרבה מכל הבחינות וצעירות יותר ... שורה תחתונה לא אחזור אליה !!!

[/QUOTE]
שלום מוצץ בזוית !
לעולם אינני נוהג להלבין פני חבר ברבים!!!
אבל מאחר ומדובר בפורום וזה לא שמך האמיתי ואף אחד לא יודע מי אתה באמת (אז אני פטור).
אז תרשה לי לעשות זאת ואני אסביר לך גם מדוע עשיתי זאת !!!!
מוצץ בזוית: "אין חמור נוהק אלא מתוך כפיפה של חרובים"
"היא לפחות בת 45 " (היא בת 36 ).
"לא הציעה לי מקלחת משותפת " (איך מקלחת משותפת ? איך תוכל להיכנס ביחד איתה לדוש איך ???).
"לא הציעה לי לשתוף את הפה " (נו באמת אתה אצל זונה או אצל רופא שיניים !!!!!!!!).
"היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה" (עדיף לך וגם לה זה מסוכן).
"כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה" (ממי קיבלת יותר טוב מבלה ??? עכשיו תביא את הטלפון שלה !!!!).
"יש לה גם טיפה בטן" (זה לא טיפה זה בטן ומאחורי הבטן זאת בלה )
"די היתה חסרת סבלנות" (הכי סבלנית שקיימת זאת בלה).
" היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי" (צודקת !!!!!!!! ).
"ושביום היא עובדת בניקיון "(היית חייב לכתוב את זה בפורום ????כולם יודעים את זה ולא כתבו).
"העיניים שלה שתהין היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי" (אתה נורמלי ??אתה רופא ?? מאיפה אתה יודע שיש לה מחלה ?).
מוצץ בזוית לא היה לך טוב איתה? תכתוב לא שווה שקל שמנה מכוערת מה שבא לך !!!!
אבל אל תעליב אל תפגע בצורה כזאת (מתאים לך תלך אליה לא מתאים אל תלך).
שמור על כבודה אמנם היא רק "זונה" אבל היא "בן אדם" והיא עברה מספיק בחייה !!!
והיא בת אדם מקסימה !!!!!!!
ואם פגעתי בך אני מצטער !!! פשוט לא יכולתי שלא להגיב ......

17
מאיפה אתה יודע מה היא עברה בחיים שלה ? אתה מאמין לכל מה שזונה מספרת לך על מנת לעורר רחמים בקרב הלקוח שישלם לה יותר כסף ? בעניין הגיל ראית תעודת זהות לדעת שהיא בת 36 ? היא נראית הרבה יותר מבוגרת וכתבתי את האמת השירות שלא לא כל כך טוב בעיניי ומבחינתי לא כדאי לשלם לה את המחיר שמבקשת , בעניין העיניים האדומות בצורה כה קיצונית מספיק ניסיון החיים על מנת שזה לא נובע מעייפות אלא ממחלה כלשהי , בעניין עבודתה כעובדת נקיון אז זה לא בושה כל עבודה מכבדת את בעליה

18
מוצץ עקום.
עם יחס ו גישה כמו שלך אתה עוד מצפה ליחס של הרים וגבעות.
קודם תתנהג כמו בן אדם, הזלזול נוטף מהדיווח שלך, אני לא אתפלא אם העיניים שלה היו אדומות בגלל שעצרה את הדמעות בגללך.
אני מקווה שאני טועה אבל אתה מצטייר לי כמי שחושב שאם הוא משלם אז מגיע לו הכל... שוקולד אומר לך משהו?
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

20
[QUOTE=מוצץ_בזוית]מאיפה אתה יודע מה היא עברה בחיים שלה ? אתה מאמין לכל מה שזונה מספרת לך על מנת לעורר רחמים בקרב הלקוח שישלם לה יותר כסף ? בעניין הגיל ראית תעודת זהות לדעת שהיא בת 36 ? היא נראית הרבה יותר מבוגרת וכתבתי את האמת השירות שלא לא כל כך טוב בעיניי ומבחינתי לא כדאי לשלם לה את המחיר שמבקשת , בעניין העיניים האדומות בצורה כה קיצונית מספיק ניסיון החיים על מנת שזה לא נובע מעייפות אלא ממחלה כלשהי , בעניין עבודתה כעובדת נקיון אז זה לא בושה כל עבודה מכבדת את בעליה [/QUOTE]
למרות שאני לא ממש רוצה להמשיך את הדיאלוג הזה איתך ...כועס
אך אני רואה שאתה לא מבין עניין !!!
אז אני אענה לך במלוא הרצינות,אבל בזה אנחנו מסיימים את הפרשה על בלה !!!!
הכרתי את בלה לפני 10 ימים למרות שהיא לא הסגנון שלי (מבחינת סקס כמובן).
בכל זאת נכנסתי איתה ועשינו סקס(יש דיווח שלי בתחילת הפוסט),(היא אחלה זיון).
הבחורה נכנסה לי ללב ונתתי לה את מספר הפלאפון האישי והפרטי שלי.
וביקשתי ממנה שתכתוב לי בכל פעם שהיא צריכה עזרה במשהו,(להזכירך היא יהודייה ועולה חדשה).
ואכן היא בקשר איתי ואף נפגשנו מאז עוד פעמיים ולא עבור סקס ולא בעבור כסף.
טיפלתי לה בעניין של ניירת במשרד ממשלתי (אז כן ראיתי את תעודת הזהות והדרכון שלה).
ואף לקחתי אותה ברכבי לחנות מיוחדת שמצאתי באינטרנט לנעליים במידות גדולות.
אין לה ילדים וככל הנראה גם לא יהיו !!!! אין לה משפחה בארץ.
אני חושב שכדאי שנעצור כאן (קצת חמלה והבנה לא תזיק לנו).
מקווה שהבנת !!! שיהיה לך המשך ערב נעים ...ותודה על ההבנה .....

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”