[QUOTE=sunken360] כמו שרשמתי בנושא אחר המחאה פשוט גרמה לכך שלא התארחתי קרוב לחודשיים וזה לא הגיוני

הבחורות ב400 חלשות לגמרי ולא בטעמי
אז במקום להתארח פעמיים בחודש (שזה גם קצת במונחי הפורום) אני מתארח פחות אבל אצל מישהי שווהפצצה וכו ששווה את ה100 שקל הנוספים והבחורה הזאת נראה כי עומדת בקריטריונים. אני לא הולך לחכות שתיפול כוסית ב400 כי גם ב500 בקושי נופלות
חוץ מזה שחברי הפורום אינם מהווים את החלק הארי כלקוחות אבל עדיין המחאה הינה אפקטיבית. כל דבר צריך לעשות במידה
לא להתארח כלל אינו פתרון, כשאני משלם אני רוצה שהכל פחות או יותר יהייה לשביעות רצוני ולכן אין טעם מבחינתי ללכת ל400 ולהתפשר על מראה חיצוני גם להפחתה בכמות יש איזשהו משקל ואשמח אם חברי פורום נוספים שלא מצטרפים במחאה לפחות יפחיתו בכמויות האירוח ב500 מדובר במלחמת התשה... לפי החישוב שלי הן צריכות להפסיד כ3 או יותר לקוחות ביום למשך תקופה כדי שהן יתחילו להוריד במחירים
[/QUOTE]
sunken360 היקר,
אני מבין את מה שאתה כותב. בעבר, גם אני חלקתי את אותה הנחה. אך נוכחתי לדעת שהיא שגויה, ממש כפי שעולה מתגובתך-אתה: "גם ב500 בקושי נופלות". זהו בדיוק! התעריף המופקע אינו ערובה לכלום. הפורום מפוצץ - מפוצץ! - הדיווחים על נפילות ב-500 - ואף ב-600!!! ישנה הישראלית מרמת גם עם החזה הגדול שרוני נפל איתה, שרון, שלי שצוין שלא נראית טוב (כולן לוקחות 600 לשעה). אני מרכז את נפילות הביוקר בשרשור המחאה, אתה מוזמן לעקוב. לעומת זאת, הנה כוסיות שנתנו אחלה שירות ב-400 לשעה מלאה: לילה, טינה, קטיה, סוניה, טטיאנה. הסבירות שתיפול עם מישהי של 500 (וגם 600) זהה לסבירות שתיפול עם מישהי ב-400.