כ [אזהרה] אתם מתועדים! - דף 2 - סקס אדיר

[אזהרה] אתם מתועדים!

11
מקסימום אלף אחוז צודק...מפמפמות את השטויות שלהן בלי סוף
תאכלס לא שוות התיייחסות...כולן שם ישר צווחות : אנסים, איזה גועל נפש, והשאר פשוט מסכימות עם הכותבת וכותבות אותו הדבר, וכשמגיע גבר שמנסה להציג את זה מנקודת מבט של לקוח זנות ישר יורדים עליו גם אם הוא מדבר יפה, ובא מנקודת מבט רגישה....
פשוט טמטום

[אזהרה] אתם מתועדים!

12
אני רוצה לתת נקודת התייחסות קצת שונה ומקווה שהחברים לא יתנפלו עלי.

הכי קל להאשים את הפמניסטיות האקטביסטיות, האמת גם אני לא מת עליהם ועל הפרקטיקה האבסולוטית והמילטנטית שלהם. יחד עם זאת כולנו יודעים שחלק מהבנות במקצוע (בלי להיכנס לאחוזים) לא עושות את זה מ100% רצון אמיתי.
ישנן הרבה מסג'יסטיות שמבינות שבלי הרפיה אין עבודה. ישנן קוקסינליות שלא יכולות להשתלב בעבודה רגילה שגם תממן להם את כל הטיפולים והניתנוחים (כן נכון, גם את אורח החיים הבזבזני שלהן), כולנו היינו בעבר אצל כל מיני בחורות שלא כל "הברגים בקופסא שלהם מחוזקים מספיק". אף אחד מאיתנו לא באמת שואל את עצמו האם התיירת האוקראינית באה לכאן מרצונה החופשי או אולי בגלל חובות לחבר של הסרסור, ועוד המון שאלות מסוג זה. נכון ישנן גם כאלו שעושות את זה מרצונם החופשי ומבחירה שלהם (שוב פעם מבלי להיכנס לאחוזים). אין מה לעשות, מקצוע הזנות תמיד היה קיים ותמיד יהיה, לעניות דעתי מרבית הגברים משתמשים בשרותים אלו בימי חייהם, ישנם כאלו בתדירות גבוה (כמונו) וכאלו שפעמים ספורות בלבד. אלו שפוקדים כל בית זונות בישראל וכאלו שרק כשהם בחו"ל עם החבר'ה או בנסיעת עבודה. כאלו שהולכים לזונות, וכאלו שרוצים רק מסג' ועל הדרך לא מתנגדים לכל מיני פינוקים. אלו שהולכים בשביל להגשים פנטזיה, ואלו שלא מסופקים בחייהם האישיים, ומי בגלל בעיות רפואיות וריגשיות כאלו ואחרות.
באו לא נתחסד ונאשים את האחרים, כן גם לנו יש חלק בזה. כן, גם אנחנו דפוקים בצורה כזאת או אחרת.

יחד עם זאת, זנות תמיד תהיה. השאלה היא מה עדיף לתעשיה הזאת ובעיקר מה עדיף לבנות. האם עדיף לאסור זנות או למסד את הזנות? אני אישית חושב שכדאי למסד את תעשיית הזנות לטובת כולם, אבל במדינת ישראל הצדקנית עם הקבוצות הצעקניות כמו הפמניסטיות מצד אחד וקבוצות דתיות חרדיות מהצד השני ובתווך כל מיני מתחסדים למיניהם זה כנראה לא יקרה. לכן יש להשאיר את המצב כמות שהוא, שזה הרע במיעוטו. ולדעתי ממרום שנותי זה בסוף מה שקורה כל פעם שעולה הצעה כזאת.
אבל זה כמובן לדיון ארוך אחר(ברור שפה כולם בעד מיסוד הזנות)
לכן לא צריך להתרגש מכל אמירה פלצנית בנושא. לכו תעשו מה שאתם עושים תוך כבוד לאדם שמולכם. וכמובן אל תשכחו לדווח ולשתף את החברים.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

[אזהרה] אתם מתועדים!

13
אני מתאר לעצמי שלא מעט עושות זאת בגלל חובות כפי שציינת,
אך עדיין זה נחשב מרצונה החופשי , אף אחד לא כופה עליה לזנות,
היא מגיעה עם עצמה להחלטה שזו הדרך הטובה או הקצרה ביותר לסגור את החוב/חובות שלה וזהו,
זכותה.

[אזהרה] אתם מתועדים!

14
יש כבר שרשור על הנושא:

זונות בהריון-קבוצת פייסבוק המתעדת את הפורום ועוד

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.

לעינייננו - התייחסתי בעבר לנושא הסיבות שמביאות בחורות לתחום אם כי מזווית שונה. דובר אז על החוק להפללת לקוחות - כלומר, שימוש בשירותי זנות יהפוך להיות עבירה פלילית - חוק שככל הידוע לי נקבר מאז(כמו שציפיתי שיקרה) וטוב שכך! למי שמעוניין, אפשר לעיין בתגובתי לחבר gunner בשרשור הישן הזה:

הלקוח הוא העבריין

כדאי גם לקרוא ולהפנים היטב את השורות האלה בתגובתו של החבר neil:

[QUOTE=neil]יחד עם זאת, זנות תמיד תהיה. השאלה היא מה עדיף לתעשיה הזאת ובעיקר מה עדיף לבנות. האם עדיף לאסור זנות או למסד את הזנות? אני אישית חושב שכדאי למסד את תעשיית הזנות לטובת כולם, אבל במדינת ישראל הצדקנית עם הקבוצות הצעקניות כמו הפמניסטיות מצד אחד וקבוצות דתיות חרדיות מהצד השני ובתווך כל מיני מתחסדים למיניהם זה כנראה לא יקרה. לכן יש להשאיר את המצב כמות שהוא, שזה הרע במיעוטו. ולדעתי ממרום שנותי זה בסוף מה שקורה כל פעם שעולה הצעה כזאת.

אבל זה כמובן לדיון ארוך אחר(ברור שפה כולם בעד מיסוד הזנות)

[/QUOTE]
צודק לחלוטין!

חברים, תזכרו מה שאני אומר, תרשמו זאת לפניכם: הזנות בישראל לא תמוסד לעולם!!! חד משמעית! תשכחו מזה. אתם יכולים רק לחלום על מקומות מפוארים ומוסדרים כמו למשל ה-FKK בגרמניה. בעצם, גם בחלומות שלכם לא יהיו פה מקומות כאלה.
למה? בעיקר בגלל מה שכתב החבר neil בציטוט שהבאתי, אבל גם בגלל השינוי בכל הגישה לסקס בתשלום מאז תחילת שנות ה-2000 ועד ימינו. כבר כתבתי על כך ארוכות בעבר, ובקצרה: בזמנו - תחילת המילניום - חשבו בארץ למסד את התחום וכל הגישה והיחס(גם מצד הרשויות) הלך לכיוון הזה. אבל לחץ של ארגוני נשים+איום מצד ארה"ב לבטל את הסיוע הכלכלי-ביטחוני לישראל בגלל הכנסתה לרשימה השחורה של מדינות בהן הסחר בנשים משגשג הביאו לשינוי הגישה והיחס כלפי התחום, שינוי שהדבר החיובי היחיד שהביא איתו היה חיסול כמעט מוחלט של תופעת הסחר בנשים וטוב שכך!!!
*אישית, אני מאחל לכל הסרסורים שעשו כסף על גבן של הנשים המסכנות שנסחרו מוות בעינויים של ימי הביניים ושכל הכסף שעשו בתחום ילך להם על תרופות לסרטן וגם זה לא יעזור והסרטן יאכל אותם לאט לאט שיסבלו כמה שיותר הבני זונות!!!כועסכועס

לגבי הפמיניסטיות וכל החארטות שלהן - חבל לבזבז אנרגיות על הסתומות. תגובתו של החבר maximum מסכמת זאת קצר ולעניין:

[QUOTE=maximum]
נשים פמיניסטיות לא מעניינת אותן טובת הנשים, רק טובת האג'נדה שלהן
בשם האג'נדה הן מוכנות לעשות הכל, גם אם זה אומר לדרוס נשים אחרות

[/QUOTE]

zooz

[אזהרה] אתם מתועדים!

15
לדעתי , יש ללא מעט אנשים נטיה לחשוב שאם הזנות בארץ תמוסד,
אזי ייתנו למזרח אירופיות לנהור אל ארצנו בהמוניהן , שאז השפע המהמם והמדהים שהיה לפני 15 שנה ישוב אלינו.
אני מטיל ספק רב בכך, גם אם המדינה תמסד את הזנות , שהיא תיתן לאלפי אוקראיניות / רוסיות לבוא לכאן ולעסוק בתחום,
ולראיה , בעיסוקים אחרים כמו : בניין, חקלאות, סיעוד וכו - היכן שיש צורך בעובדים זרים , גם אז המדינה בקושי נותנת אשרות, אז שבתחום הזנות היא תיתן? נשמע די קלוש ואף מגוחך,
אני יותר חושב שהכיוון , במקרה של מיסוד , הינו מיסוד עם ההיצע המקומי היינו רוסיאליות וישראליות,
והיצע כזה , אני לא צריך להגיד לכם - לרובכם מה הוא שווה (מבחינת רמת הבנות ויותר מכך שירות הבנות),
כך שלדעתי הצנועה , לא כל כך בטוח שיש הרבה מה לייחל ולקוות לכך שהזנות בארצנו תמוסד, לפחות לא מהבחינות שציינתי (איכות בחורות/ שירות /מחיר).

[אזהרה] אתם מתועדים!

17
neil -
נכון... לקוקסינליות לא קל למצוא עבודה... גם לערבים, מבוגרים מעל גיל 50, ונשים בהריון קשה... אז מה?
הדיון סביב סוגיית בחירה הוא עקר.
מי שיכול/צריך לנהל אותו הוא לא אנחנו ולא הפמיניסטיות... אלא הנשים שעושות את הבחירה הזאת.
בעיניי זה אבסורד שבכלל נלקחת בחשבון האפשרות לשלול את זכותה של אשה לבחור עם מי ובאילו נסיבות היא תעשה סקס.
החבר הכי טוב של הפמיניסטיות בתוך השיח הזה הוא הממסד הדתי (בעיקר זה הנוצרי) וזה לא מפתיע, כיוון שבבסיס של ההתנגדות לזנות עומדת תפיסת עולם שמתייחסת למין כאל חטא.
ואם לא חטא אז כאל פעולה שונה מכלל הפעולות שאנו עושים בחיי היום יום שלנו...
אשה מעסה את גבו של גבר - תקין.
אשה מעסה את איבר מינו של גבר - לא תקין.
אשה מוכרת את המיניות שלה כדוגמנית - תקין.
אשה מוכרת את המיניות שלה כחשפנית - לא תקין.
אשה מתחתנת עם גבר כי יש לו מיליונים בבנק - תקין.
אשה מזדיינת עם גבר כי יש לו 400 שקל בארנק - לא תקין...

אני באופן אישי לא רואה שום דבר לא תקין באקט של סקס תמורת כסף. או לפחות לא תקין פחות מכל אקט אחר שקשור בכסף...
ניצול יש בכל תחום וצריך לטפל בו באופן ממוקד ולא על ידי ניסיון (כושל מראש) למחוק את העיסוק בזנות.
גם הקופאיות בסופר, וגם מנקי הרחובות, ואפילו עובדי ההייטק - כולם מנוצלים. לא פחות מהזונות.
הבעיה האמיתית היא היחס של החברה לזונות, והיא נובעת מהיחס של החברה לסקס...

ובאשר ל-"מיסוד הזנות"
זה כבר לא רלוונטי...
הזנות משנה את פנייה.
האינטרנט מבטל את הצורך בסרסורים,
אתרי ההכרויות למיניהם מחברים בין הזונות ובין הלקוחות ללא צורך במתווכים וזו תופעה שרק הולכת ומתעצמת.
זונות יכולות להחליט עם מי להיפגש, ובאילו תנאים בעצמן...
בעוד 10 שנים לא יהיו יותר סרסורים, "תאגידים", וסוכנויות ליווי כיוון שלא יהיה בהם צורך. בדיוק כפי שאין צורך במתווך כדי למצוא דירה להשכרה (יש יד 2 ! )

הבעיה היחידה היא שהחבורה המופרעת הזאת של נשים מתוסכלות (ולא... הן לא פמיניסטיות) עוד יכולה להפוך את כל צרכני הזנות בישראל לעבריינים.
אף אחד לא מעוניין להתעמת איתן כיוון שבכך הוא יתוייג באופן אוטומטי כצרכן זנות במקרה הטוב או כאנס במקרה הרע...
וזה בהחלט מסוכן.

[אזהרה] אתם מתועדים!

18
neil
אף אחד פה לא יתנפל עליך אם תציג את דעתך או עמדתך בנושא גם אם היא מנוגדת לדיעה של אנשים אחרים
ולעניין אתה צודק
אני כצרכן הזה של הזנות מתייחס בכבוד לכל אישה שאני פוגש, גם לאלה שלא מתייחסות אליי באותו הכבוד, אני לא מחזיר אלא פשוט מתרחק
אם היו ממסדים את הזנות זה היה מכניס הרבה כסף למדינה, בתקווה שהכסף הזה היה מופנה חזרה לשיקום הבנות
ככה אפשר היה לטפל בנושא בצורה הטובה ביותר, כי הזנות לא תעלם
החוק שמנסים להעביר, האישום של הלקוחות, רק יגרום ליותר קושי לנשים העוסקות בתחום, מבחירה או מלית ברירה, אז המחירים ירדו דרסטית (הסיכון עובר אלינו)
הלקוחות ה"טובים" יפחדו יותר וימעיטו את ביקוריהם והבנות יישארו עם טיפוסים פחות סימפטיים, דבר שיגרום לעלייה במקרי האלימות והיחס המזלזל לבנות
אני מאמין שגם תהיה עלייה במספר מקרי הרצח בתחום הזנות
אנשים שילכו לזונה וזאת תאיים עליהם בהלשנה, כמו שהרבה זונות יעשו כדי לנסות לסחוט כספים, הגבר המבוהל מהפחד של מאסר או חשיפה פשוט עלול לפגוע באישה עד כדי השתקתה לחלוטין
אני חושש שדבר כזה יגרום להרבה מקרי אלימות ועדיף היה לקחת את כספי המיסים שיאספו ממיסוד התחום ולהשקיע אותם חזרה בנשים שמנסות להשתקם
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

[אזהרה] אתם מתועדים!

19
אבל כמו שאמרתי, הפמיניסטיות תומכות האג'נדה שלהן ולא בנשים שנפגעות
לכן לא מזיז להן את הביציות אם נשים ימותו או לא
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

[אזהרה] אתם מתועדים!

20
אגב, מעניין מאוד מה אומרות הפמיניסטיות על אתר כמו דייט 69, כי זה למשל מראה שהבחורות בוחרות בבחירה חופשית, הן גם יכולות לסנן את הלקוחות. מעניין איך זה מפוצץ להם את התיאוריה של הניצול.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”