כ ויקטוריה - תיירת חוזרת - דף 3 - סקס אדיר

ויקטוריה - תיירת חוזרת

23
אין לי פה שום רצון להגן על בחורה עובדת זו או אחרת, אני רק רוצה להבהיר כמה דברים:

1. הבחורה ברמה של ליווי VIP ופניתי אליה כאחת כזו. הסיבה שדיווחתי בפורום הכללי ולא בליווי היא בגלל שיש לה מיקום. התעריפים בליווי (תעקבו אחר הפוסטים) הם בין 500 ל-800 לרוב ועל זה יש להוסיף תשלום לחדר - כ150 על פי רוב, כך שאם התעריף שלה הוא 800 כולל מיקום, אני חושב שהמחיר הוגן.
העברתי זמן איכות עם בחורות עובדות בליווי, של תאגידים ופרטיות והמיקום שלה דלוקס. כך גם השירות.

2. אני קיבלתי GFE ללא צרפתיות ומציצה חשופה (ותיאום לגמירה בפה) תמורת 800. Yellow horny - האם לקחת את העסקה ב600 ולכן קיבלת מקונדמת?

3. dark prince - אני לא דגמתי (עדיין) את מריה - למרות שניסיתי לפנות אליה והיא לא חזרה אלי, בשביל להשוות בינהן (מראה, שירות). אתה דגמת והשוות?

4. הבחורה יצרה איתי קשר היום ואמרה שבזכות הפורום הגיעו אליה לא מעט אנשים. אני חושב שיעזרו דיווחים נוספים על מנת לעזור בהחלטה האם היא שווה ביקור.

אני נהניתי ודיווחתי על כך. באותה מידה הייתי יכול לבזבז את ה-800 זוזים על מישהי כמו הדיווח הראשון שלי - נפילה עצבנית.
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

ויקטוריה - תיירת חוזרת

25
[QUOTE=shpongle9]
4. הבחורה יצרה איתי קשר היום ואמרה שבזכות הפורום הגיעו אליה לא מעט אנשים. אני חושב שיעזרו דיווחים נוספים על מנת לעזור בהחלטה האם היא שווה ביקור.

[/QUOTE]

.

shpongle9 אין כאן עניין של החלטה האם היא שווה ביקור, לפי הנתונים היא אולי שווה ביקור אבל כמו שכתבו לפני לא ב 800 לשעה.

מחיר סביר הוא 400-500 לשעה ל 90% מבאי הפורום, יש בפורום גם את אלו (כמוך) שמשלמים 800 לשעה ויש כאלו שיאמרו לא יותר מ 200.

לחלקנו זו לא הבעיה המחיר הזה של 800, כתבו פה שהמחיר הזוי אנשים שמוציאים אף יותר בארץ ובחול, הבעיה היא בעלות תועלת של ויקטוריה והיא מבחינתי מאד נמוכה.

כמובן שכל אחד יעשה בכספו מה שבא לו ואינני נכנס לכיסו של איש.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”