ממזרי ידידי,
כל מילה בסלע. אין כמוהן.
בקרוב אתן את מישנתי לגבי דרכי השגתן.
בכל מקרה, תיהנה מכל רגע.
בברכת "חייבים לזיין"
ק.
תרומה קטנה מנסיוני
24חברים, שונא להיות ה party pooper, אבל לא חושב שיש לדיון כזה מקום בפורום הזה. הפורום על סקס/ מסאז' בתשלום, לא על זיונים שתפסת בחייך ביום יום או על שיטה לתפוס אותן. נכון שהטיפ שלך אולי יהיה יעיל לחלק מחברי הפורום (אני אישית לא אוהב את הלוק האסייאתי אז פחות שימושי עבורי), אבל עדיין לא חושב שיש לו מקום. לשיקולך ולשיקול ההנהלה.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.
תרומה קטנה מנסיוני
25למה אין מקום לדיון כזה?
אנחנו מחפשים סקסי באשר הוא ואם הוא בחינם אז על אחת כמה וכמה.....
הרי זה בדיוק כמו ללכת למועדונים או פיקאפ בר.. ( איך אני מתגעגע לגיל 20 )
אז גם בעברו הודעות ודרכים רק שאז זה היה מפה לאוזן....
תרומה קטנה מנסיוני
26[QUOTE=אדבוקאט]חברים, ... לא חושב שיש לדיון כזה מקום בפורום
הזה....[/QUOTE]בנושאים כאלו יש לדעתי את האפשרויות הבאות:
א. החבר מעביר את פרטי הבחורה לחברים אחרים, למשל בהודעה פרטית, ואז הפורום המתאים הוא של "נערות ליווי עצמאיות" כאן (כי לנערה אין מיקום והחבר הביא אותה לדבריו למלון)
ב. החבר נמנע מלהעביר ליתר החברים את פרטי הבחורה, ואז הפורום המתאים להודעה הוא של "אין למי להתקשר" כאן
ג. "סיפורי סקס" של חברים בעלי יצירתיות ודמיון מפותחים יתר על המידה - כאן
יש לי גם דעה על כך שהאפשרות הראשונה היא הרצויה בכל זווית שבה בוחנים את העניין. אני יכול
לחשוב על מעט מקרים, אם בכלל, שבהם יש הצדקה אמתית שלא להעביר את פרטי הקשר של הבחורה ולו
רק לקומץ קטן של חברי פורום - כמובן אם לא מדובר על סיפור דמיוני ושיש בחורה כפי שתואר. ולגבי האפשרת השניה, כאשר אני קורא את הסברים של חברים על הסיבה של אי-העברת פרטים, כמעט תמיד אני קורא בין השורות את האמירה "אני עבדתי קשה בשביל
להשיג את המספר של הבחורה, אז גם אתם צריכים להתאמץ".
אבל זו כבר הערה פילוסופית. חזרה למיקום השרשור הזה, נראה לי שמקומו בפורום "אין למי להתקשר" כאן
הזה....[/QUOTE]בנושאים כאלו יש לדעתי את האפשרויות הבאות:
א. החבר מעביר את פרטי הבחורה לחברים אחרים, למשל בהודעה פרטית, ואז הפורום המתאים הוא של "נערות ליווי עצמאיות" כאן (כי לנערה אין מיקום והחבר הביא אותה לדבריו למלון)
ב. החבר נמנע מלהעביר ליתר החברים את פרטי הבחורה, ואז הפורום המתאים להודעה הוא של "אין למי להתקשר" כאן
ג. "סיפורי סקס" של חברים בעלי יצירתיות ודמיון מפותחים יתר על המידה - כאן
יש לי גם דעה על כך שהאפשרות הראשונה היא הרצויה בכל זווית שבה בוחנים את העניין. אני יכול
לחשוב על מעט מקרים, אם בכלל, שבהם יש הצדקה אמתית שלא להעביר את פרטי הקשר של הבחורה ולו
רק לקומץ קטן של חברי פורום - כמובן אם לא מדובר על סיפור דמיוני ושיש בחורה כפי שתואר. ולגבי האפשרת השניה, כאשר אני קורא את הסברים של חברים על הסיבה של אי-העברת פרטים, כמעט תמיד אני קורא בין השורות את האמירה "אני עבדתי קשה בשביל
להשיג את המספר של הבחורה, אז גם אתם צריכים להתאמץ".
אבל זו כבר הערה פילוסופית. חזרה למיקום השרשור הזה, נראה לי שמקומו בפורום "אין למי להתקשר" כאן
תרומה קטנה מנסיוני
27חברים, הבחורה הזאת היא לא זונה. אין טעם להעביר את הפרטים שלה אלא אם כן היא תחליט שהיא רוצה לעבוד בתחום.
פשוט גיליתי שיש אוכלוסיה של נשים צעירות שקל מאד להכניס למיטה ורציתי לתרום מהניסיון שלי לפורום הזה.
כל אחד יכול לעשות עם המידע הזה מה שהוא רוצה. זאת התרומה הצנועה שלי לפורום היקר.
פשוט גיליתי שיש אוכלוסיה של נשים צעירות שקל מאד להכניס למיטה ורציתי לתרום מהניסיון שלי לפורום הזה.
כל אחד יכול לעשות עם המידע הזה מה שהוא רוצה. זאת התרומה הצנועה שלי לפורום היקר.
תרומה קטנה מנסיוני
28אח שלי אני מחפש את זה בפייסבוק אני לא מצליח למצוא כלום..
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
תרומה קטנה מנסיוני
29אין מה לחפש בפייסבוק. זה נמצא בשורת חיפוש בעמוד הפייסבוק. כמו שאתם מחפשים חברים פשוט תרשמו מה שאתם רוצים
תרומה קטנה מנסיוני
30שלום לך meninblackגם אני ניסיתי לחפש בפייסבוק ולא הצלחתי יש שורה של serach האם שם אתה מתכוון לרשום אנא פרט יותר כיצד לבצע את החיפוש