כ סנדרה - דף 3 - סקס אדיר

סנדרה

21
אני בטוח שיש לה זמן פנוי כי הרבה לא הולכים אליה
לנאריך ל 3 שעות זה לא בלקסיקון של הזונות המדופלמות האלה
אני נשאר בדעתי ובדעת שאר חברי הפורום לא ללכת אליה שתתייבש ותתבייש.
חוצפנית .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

24
[QUOTE=שקע ותקע]שימו לב שהיא לא פרטית
והאמת גם לא יפה וצעירה ,לפי
התמונות ששלחה.
[/QUOTE]

מירב הנשים הללו מגיעות לארץ ( אינני יודע מי מקבל כסף בכניסה לארץ , אולי בשל היותן זונות בינלאומיות "המטיילות" בעולם ) הן באות עם סידור מראש , הזמנת מלון , כסף מזומן , קשר עם מישהו בארץ

זה ברור שהן עובדות עבור מישהו.

הפרטיות / תיירות ...לא מקבלות בביתן , לרוב ישנות אצל חברת ילדות / משפחה / מכרים.

והן לא עובדות כתחנת רכבת

סנדרה

25
לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן?

סנדרה

26
[QUOTE=שקע ותקע]שימו לב שהיא לא פרטית
והאמת גם לא יפה וצעירה ,לפי
התמונות ששלחה.
[/QUOTE]

אך אתה יודע שקע ותקע ?
התמונות נראות מעולה לדעתי
השאלה אם התמונות אמיתיות
בת כמה היא בתמונות ובת כמה היא היום ?

עדיין ממשיך לתמוך באי הליכה אליה .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

27
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן? [/QUOTE]

אני איתך אחי מוחא כפייהצחוק

סנדרה

28
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? [/QUOTE]

חחח
תרתי משמע שכזה.....

סנדרה

29
[QUOTE=administrator]

טוב חברים אז ככה:
כל מי שיזכיר עוד פעם אחת אתר כזה או אחר שמתחרה בנו, גורם לסחטנות ולכם לשלם הרבה יותר כסף - יושעה מהפורום!!!

טיפ קטן
תפסיקו לשתף עמם פעולה והם יורידו את המחיר בהבטחה!!!

סופ"ש אדיר קריצה

[/QUOTE]

צודק האדמין
אני תמיד נוהג לרשום בדיווח אתר מתחרה
ולא מזכיר את שם האתר .

ממליץ לאדמין לרשום בתחילת הפורום בהודעה בולטת את ההערה הזאת .

סוף שבוע נפלא !

סנדרה

30
[QUOTE=chico]לא מבין מה יש לקחת זונה ל-3 שעות. פעם אחת הזמנתי מישהי לסידור של 1,000 ל-3 שעות ואחרי שעה ורבע ושני אקטים הראיתי לה את הדרך החוצה. מה אני אמור לעשות 3 שעות עם פאקינג זונה? לדון בתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין? לקרוא משירי אלתרמן? [/QUOTE]

זה 'סיפור כיסוי' נוח לאלה שמשלמים 1500 לשלוש שעות...

הם מחלקים את ה- 1500 בשלוש, ומקבלים 500.

"מה? זה מה שמשלמים כולם עבור שעה..." הם ממלמלים בינם לבין עצמם.

בעתיד הם ישלמו 2000, ואז יחלקו גם בשעות הנסיעה הלוך חזור, וגם ייצא להם 500...

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”