בגדול שווה דגימה. נכנסתי לדירה לאחר הכוונה, דירה נקייה ושקטה. בסלון ישבה חברתה סוניה ושמעה מוזיקה בזמן שויקה קיבלה את פני. הציעה לי לשתות והורתה לי להתפשט. לאחר מספר דקות חזרה לחדר לבושה בחזיה ותחתונים שחורים. התחילה להתחכך בי ואז עברה למציצה לא מקונדמת. הציצה הייתה חלשה אך המבט בעיניים והעובדה שהיא שיחקה עם הביצים יצרה תחושה טובה. לאחר מספר דקות היא התפכה ועברנו ל-69. כוס נקי, מגולח, טעים. נהנתה נהנתי. משם נשכבה על הגב ובדקתי את המנוע ידנית לפני שנכנסו לטיפול האמיתי. היו אצבעות, היה רוק, הייתה לשון. נהנתה, גנחה, ליפפה את ראשי בעזרת שוקיה והצמידה את פרצופי לכיוון הדגדגן. כשהרגישה מוכנה ביקשה שאתחיל לפעול ואחדור, לפני כן התחילה במסכת נשיקות (אפשר להגיד שבלעה אותי ואת לשוני בלהט). הולבשה חליפת מגן והתחלנו בפעולה כשהיא על גבה. פמפומים חזקים. לאחר מספר דקות התהפכה ועמדה על ארבע, התחלנו בפעולה תוך כדי הצלפות קלות על ישבנה ועיסוי הדגדגן. כעבור מספר דקות הגמירה הראשונה הגיעה ויצאנו להפסקת מקלחת.
חלק שני, חזרתי למיטה לאחר מקלחת. קצת עייף אך מסופק. היא חזרה כמה דקות אחרי ונשכבה לצידי. הציעה מסאג' או מציצה. העדפתי מציצה כמובן. דא עקא, הכלי היה תשוש ולקח לו זמן להגיב לביצועים. לאחר מספר דקות של עבודת פה ועבודת יד הוא נעמד דום והולבשה חליפה. החלה ברכיבה. קונטרות חלשות יחסית אך ניכר שרצתה שאהנה. משם נשכבה על הבטן כיוונצה את ישבנה וביקשה שאחדור (לא לחור השחור). החיכוך היה גבוהה יותר אך הכלי עדיין לא התמלא כדי לגמור שוב. משם נעמדה על ארבע, פימפומים אך שוב הגמירה איחרה לבוא. החלטנו לסייים את האקט בעבודה ידנית אך גם זה לא הצליח במסגרת הזמן. די הצטערה על כך אבל טענה שיש עוד אנשים והזמן עבר.
הבנתי שאין ברירה ואקט 2 לא תם ונשלם.
לסיכום, בחורה שווה. זיון טוב. הייתה כימיה טובה ביני לבינה מרגע הכניסה. יש לציין - ציצי נפול, שקית שוקו, בלון יומולדת אחרי חודש וכל תיאור כזה או אחר. אבל שאר הפרמטרים מכפרים על כך. לכן מי שמחפש ציצי לעבור למקום אחר.
מחיר - 400 לשעה.
תהנו :)