כ עליית מחירים - דף 6 - סקס אדיר

עליית מחירים

51
הקוטג' היה מחאה מטומטמת על משהו חסר ערך. אנשים, אין להם סיכוי לקנות דירה בחיים שלהם, והם עושים לי מחאה על גבינה.
פה מדובר על משהו מהותי בחיים חיוך וגם שעולה קצת יותר מ-5 שקלים.

אבל זה לא העניין. אני אומר שאף פעם לא ניסינו באמת לעשות את זה. תמיד היה מי שאמר שזה לא ילך, ומרוב דיבורים על איך שזה לא יצליח, כל מי שרצה להלחם על זה התייאש. אני לא אומר שמה שאתם אומרים לא נכון. יש לכם המון נסיון ותובנות ואתם כולכם נורא צודקים, אבל זה לא עוזר לנו בשיט. מה אכפת לכם שיהיו אנשים שינסו את המחאה הזאת? מי שלא רוצה לא חייב לעשות כלום. רק תנו לתמימים לנסות. אני לא יודע אם נשארו כאלה בסביבה עכשיו, אבל בפעם הבאה שמישהו ירצה לנסות, תנו לו. לדעתי יש סיכוי, אבל מקסימום תהיו נורא צודקים שוב.

עליית מחירים

52

ניסינו.
היתה תקופה של מחאת ה- 400 ש"ח.
הוכרז על חודש מחאה - או 400 או לא הולכים.
היוזם היה רוני, שאף שוחח על כך עם מי מהפקידות.
חפוזי יעיד. כולם זוכרים.

עזר?
לא.
למה?
כי צריך להבין את המציאות, ולא לנפנף בסיסמאות...

והמציאות היא שאנשים הולכים בכל מחיר. ( ר' מקרה 'דייט69'..... )
והמציאות היא שאם בכלל, כל אחד מתמקח לפעמים לעצמו, ומוריד 50-100 ש"ח במקרה הטוב (בתחום הגבוה של המחירים, עם פרטיות לחלוטין, כשאין 'איגור').

אין לי התנגדות לניסיון נוסף, כמובן.
אבל רק "היצע וביקוש" ורמת החיים הכללית בישראל יקבעו המחירים.
וכרגע, יש ביקוש.

המגביה עוף - ירחיק ראות

עליית מחירים

53
לא מדויק איצ.
המחאה של רוני נמשכה פחות זמן, אבל בכל מקרה: לא כולם נרתמו.
המחאה הנוספת נועדה לכישלון, כי היא לא כללה "פרטיות": חברים רבים משלים את עצמם שבחורות שלא מפרסמות פה אינן משתייכות לתאגיד זה או אחר. כך שנוצר מצב שמי שלקח חלק במחאה לא הלך לבנות התאגידים שפורסמו כאן באתר - אבל כן הלך לבנות התאגידים ששווקו כפרטיות. גם אם הן לקחו יותר מ-500
בכל מקרה, אף פעם לא קרה שכל החברים בפורום נרתמו למהלך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

עליית מחירים

55
זו תהיה תגובתי האחרונה בעניין... כך אני מקווה לפחות, כי באמת מיציתי ואין טעם שאחזור על דבריי שוב ושוב:

[QUOTE=נרקיס] הנערות באתר משווקות רק דרך האתר הזה, שהפורום הוא החלק החזק בו ולא בכדי, כי הפורום מזרים עבודה[/QUOTE]

[QUOTE=נרקיס]ללקסר,

הפירסום העיקרי
של בנות התאגידים הוא באתר זה. בדוק! וזה לא בכדי. וזה נובע בעיקר
מהפורום. אין כל סיבה אחרת. משמע שרוב הצרכנים באים מתוך האתר הזה.

יתר הצרכנים לא רלוונטים כי הם לא צורכים את המוצר שלנו. זה שוק אחר.
הסטטיסטיקה כוללת של השוק פחות מעניינת, אם לא צורכים את המוצרים של יתרת
השוק.

לכן הפורום משפיע משמעותית על המוצר שלנו. ולא צריך להרים ידיים ולחפש מוצר פחות טוב.[/QUOTE]
החבר נרקיס - שים לב למה שהדגשתי בירוק בתגובותיך. ירדת מהכללה על כל הפירסום לעיקר
הפירסום אבל לא ניתפס
לקטנות. אני מכבד אותך כמו שמכבד כאן את כולם, ושתדע שבעקבות דבריך שיניתי את
דעתי במקצת.

אני מאמין שגבר אמיתי הוא כזה שיודע לקחת אחריות על
החלטותיו ובחירותיו גם כאשר הן מתגלות כגרועות/שגויות. כלומר צריך לדעת
להודות בטעות שלו. מה שכתבת גרם לי לחקור את העניין בימים האחרונים, ואני
מודה קבל עם ופורום - טעיתי בהערכתי את עוצמת השפעתו של הפורום על התאגידים.
בדקתי באתרי סקס מתחרים. מודעות תאגידים כמעט ולא מופיעות בהם. הפירסום שלהם הוא אכן בעיקרו כאן בסקסאדיר אבל לא כולו!!!! אכן השפעת הפורום על התאגידים גבוהה יותר ממה שחשבתי בהתחלה אך היא עדיין לא מוחלטת/מכריעה/חורצת גורלות!!!! ולמרות שדעתי השתנתה עדיין יש לי 4 הסתייגויות:

1) לגבי האתרים הצבעוניים(שגם בהם - כמו שכבר ידוע לנו - יש דריסת רגל לתאגידים): *האתר הכתום הוא בתכל'ס אתר היכרויות לכל דבר. נתח הנערות העובדות הוא חלק קטן ממנו. בדקתי עכשיו - יש שם 129,280 חברים מחוברים אונליין!!!
כלומר, לא כולל עוד מאות אלפים - ואולי מיליונים, מי יודע... אין לי
נתונים סטטיסטיים על האתר הזה - שלא מחוברים כרגע. אז אתה מבין שרק האתר
הזה לבד הוא נתח שוק עצום בהרבהההההה מהאתר הזה. אבל ברור שלא כל החברים בו
מחפשים סקס בתשלום. יותר סביר להניח שרק מיעוטם כאלה. לדעתי הלא מבוססת בכל מקרה יש שם נתח צרכנים ענקקקק ביחס לנתח של סקסאדיר(מספרם גדול יותר מהחברים הרשומים כאן+הצופים הפאסיביים גם יחד) שמחפשים בחורות לסקס בתשלום/תמיכה וכדומה, ותרשה לי להניח שרובם כלל לא מודעים לאתר הזה ולפורום שבו.

*כנ"ל
לגבי האתר הלבן. הגיוני להניח שרוב המבקרים בו לא מכירים את האתר שלנו
ואת הפורום. הרי זה בכלל אתר חדשות ואקטואליה. סקטור מודעות הליווי הוא
מאוד קטן ושולי שם. אז כנראה שהרוב נכנסים לשם סתם כדי להתעדכן אקטואלית, וחלקם על הדרך מחפשים בנוסף משהו מעניין במדור הליווי. ושוב - סביר מאוד שרובם כלל לא
מכירים את הפורום בפרט ואת סקסאדיר בכלל.

2) לגבי האתר סקסאדיר: לא כל מי שמכיר את האתר מודע גם לפורום שבתוכו! ועבדכם המלוקסר הנאמן הוא הדוגמא האולטימטיבית לכך!Cool
הסבר - את האתר סקסאדיר הכרתי עוד בתחילת דרכי בעולם הסקס בתשלום לפני
יותר מ-16 שנה. הייתי נכנס, מחפש מודעות מעניינות ויוצא. במשך 8 שנים
תמימות(ואולי קצת פחות... הפורום הוקם ב-2003 נדמה לי... הנהלה - תקנו אותי אם אני טועה) נכנסתי ויצאתי מהאתר בלי לדעת על האוצר העצום שמתחבא לי כאן ממש מתחת לעיניים!!!מבולבלצחוקOuchShocked
פשוט חיפשתי לי דברים מעניינים במודעות וכלל לא התייחסתי לריבוע שכתוב
עליו "פורום סקס". רק בסוף 2008 הפכתי מודע לפורום - אגב, שמעתי עליו ממש
במקרה אבל זה כבר סיפור אחרקריצה - והשאר היסטוריהחיוך.
כלומר, יכולים להיות לקוחות תאגידים שהגיעו מהמודעות כאן באתר, אך הם לא
מודעים לפורום שלנו. או שאולי כן מודעים אך לא מתעניינים בו.

*וכמובן לא לשכוח את דייט69 שכבר "נתפסו" שם כמה בנות תאגיד במסווה של פרטיות. גם כאן סביר מאוד להניח שלא כל החברים שם מודעים לפורום. בעצם יותר הגיוני שרובם כלל לא שמעו על הפורום! כי מדובר בסקטור צרכנים ספציפי שיותר בקטע של תמיכה מאשר סקס מובהק בתשלום כמו כאן באתר. למרות שמעשית אין שום הבדל אבל זה כבר לדיון אחר.

3) לגבי יתר "הצרכנים הלא רלוונטיים" כדבריך: אתה טוען שהם לא רלוונטיים לנו כי הם לא הולכים לתאגידים ולכן לא משפיעים על הסקטור הספציפי הזה. קודם כל - על מה אתה מבסס זאת?! עשית סקר? בדקת את העניין? עשית כאן הכללה מקיפה וגסה מאוד. ולמה?

כי יש צרכנים מסקטורים אחרים שמגוונים עם התאגידים ולא נעולים על סקטור אחד בלבד! מי אמר לך שאחד שהולך בד"כ לזונות רחוב לא יגוון לפעמים עם בת תאגיד? ואחד שהולך למסזי'ם? לדרום ת"א? למועדוני חשפנות? ועוד ועוד... למשל, קח אותי לדוגמא - אני אוהב לשלב בין תאגידים/פרטיות/תיירות למסז'ים(מכונים או פרטיות).
בקיצור, תבין שיש הרבה צרכנים שיחד עם העדפתם לסקטור מסויים גם מגוונים עם סקטורים אחרים ולא "נעולים" על תחום אחד בלבד.

4)
אפילו שלפורום השפעה לא מבוטלת - אך גם לא נחרצת - על התאגידים: בעלי הבית
תמיד ימשיכו להתעניין ברווחיהם יותר מאשר בשביעות הרצון שלנו. כך היה וכך
יהיה. והאמת? על הזין שלי. אני לא הרו"ח שלהם ולא מעניין לי את קצה הביצה
המאזנים שלהם.

מה זה אומר? שעם כל הכבוד לפורום - וכבר כתבתי אינספור פעמים שיש לי כבוד עצום לפורום האדיר הזה!!!StarStarStar
- אם בחורה תדווח כאן לשלילה זה לא אומר שיום למחרת היא תועלה על מטוס...
אלא אם כן מדובר בבחורה שנקטלה בלי סוף ברצף/רצתה לעזוב/הייתה מובטלת זמן
רב בדירה(סתם ניחושים שאנוכי זורק), אבל שוב - לא נכנס לזה ולא מעניין אותי
ההתנהלות העסקית שלהם.

*כמובן שכל שאר הדברים שכתבתי בתגובותיי הקודמות על התחום בכללותו עדיין תקפות לטעמי.

[QUOTE=החפוז המכני]מכובדי לקסר,

הסכמנו בעיקר שלא להסכים... לא עניתי לך שוב, כי כמו שכתבת: הוויכוח מיצה את עצמו. אני קראתי בעיון את משנתך, אך נראה שאתה מסרב להבין את הנקודה שלי - ולכן לא הגבתי.

אז שוב, בקיצור: על התאגידים אנחנו משפיעים באופן ישיר וודאי. כתוצאה מכך, אם נתאחד ונחזיק לאורך זמן: אולי זה גם ישפיע על סוגי זנות אחרים.

בכל מקרה, נראה שזה לא קורה...[/QUOTE]
כמו שאמרת - הסכמנו שלא להסכים.
אתה מבסס את ההנחה שלך על כך שיש קשרי גומלין בין הסקטורים העולם הסקס בתשלום בישראל, מידיעתי והכרותי את התחום אין קשרים כאלה(למעט שני תחומים ספציפיים), אבל מותר לנו שלא להסכים. וממילא לא נשכנע אחד את השני אז מיותר להמשיך את הויכוח.

לחברים חמש תלתן, נרקיס, החפוז המכני ובכלל כל מי שחולק עליי - זכותכם המלאה לחשוב כך. זה אפילו משמח אותי שיש מגוון דעות בפורוםחיוך. זה הופך אותו לפורה ומעניין יותרמוחא כפייה.

חייב לומר לסיכום שמה שקצת הפריע - ועדיין מפריע לי האמת - זה שלפעמים אנשים מדברים פה בסגנון אני ואפסי עוד.. כאילו הם ו/או הפורום זה מרכז היקום וכל תחום הזנות בישראל על שלל רובדיו סובב סביבם בלבד... בעוד שבפועל היכרותם עם התחום מוגבלת לעולם התאגידים והתיירות בלבד. אין להם מושג על השטח האמיתי שמחוץ לעולם הנוחות של התאגידים. אותו שטח שמכיל את מרבית הרובדים והצרכנים בתחום.

חברים, אמרתי בנושא את כל מה שהיה לי לומר. לא באתי לשכנע אף אחד בכוח אלא רק לפתוח קצת את העיניים לאנשים שיסתכלו על התחום בראייה מפוכחת, רחבה ומקיפה יותר. כאמור בהתחלה - מיציתי. מרגיש שטוחן מים וחוזר על עצמי... מי שמעוניין יכול לקרוא את התגובות המפורטות כאן קודם+הניתוח שכתבתי בשרשור המקביל(שרשור ה"1000"). תרגישו חופשי להסכים/לחלוק עליי. זה בסדר בכל מקרה. כל אחד ודעותיו.

סופ"ש נעים לכולם.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”