כ דיווח רג - ז'בוטינסקי - 200 שח ליאת - סקס אדיר

דיווח רג - ז'בוטינסקי - 200 שח ליאת

1
על המקום עצמו כתבתי פעם ראשונה בערך לפני כשנתיים...

הארוע הנוכחי היה לפני שבועות בודדים במוצאי שבת.

הפרטים בטלפון כרגיל, פינוק מלא, מציצה וסקס לחצי שעה 200 ש"ח

הגעתי למקום וקיבלה אותי מישהי שקוראת לעצמה ליאת (ולא הליאת מדירה אחרת באזור ממש קרוב).

הדירה היא דירה רמת גנית סטנדרטית של שני חדרים, עם סלון וחדר עבודה..

מדובר באשה באמצע שנות ה -30, נראת לא רע בכלל, גובה כ 170, ציצים יפים ושובבים, קצת קטנים מהמקובל בענף... בעירום מתגלה בטן שכנראה עברה הריון בשנה האחרונה (בגלל הקמטים).

בשלב התאמת הציפיות, המציצה ללא גומי אבל אין גמירה בפה. (לא שאלתי לגבי אנאלי כי זה לא מעניין אותי)

מייד שלחה אותי למקלחת לפני, ולמרות שטענתי שאני בא מהבית מקולח (וזה נכון לחלוטין), אמרה שהיא מעדיפה לראות שהתקלחתי... מבחינתי זה היה סימן חיובי אז לא התווכחי.

כבר כשחזרתי ערום לחדר, המתינה לי עומדת בעירום באמצע החדר.

בעודי בעמידה, התקרבה אלי והתחילה לחבק אותי ולנשק אותי בעדינות.. בצוואר, בלחי.. לדעתי היא הייתה זורמת לצרפתית, אבל זה לא הקטע שלי אז לא נבדק העניין.

תוך כדי עמידה היא ממש נותנת הרגשת GFE. ליטופים, חיבוקים, נשיקות, וכמובן משחק עדין עם הזין..

בעודנו עומדים, היא מתיישבת על המיטה מולי, ומתחילה למצוץ לי כשאני עדיין בעמידה.

מציצה מצויינת.

יש גם גרון עמוק, גם מציצה טובה על החלק העליון של הזין, בלי שיניים או הכנסה סתמית של הזין לתוך הפה...

אחרי כמה דקות כאלה, שאלה אם אני רוצה לשכב במיטה.. (האמת.. מבחינתי הייתי ממשיך ככה חצי שעה.. אבל חארם עליה..)

אז נשכבתי על המגבת שפרסה לפני כן על המיטה עם הגב.. והמשיכה עם המציצה... אחרי כמה דקות,, היא שאלה האם אני רוצה סקס.. האמת? ממש לא רציתי, כי המציצה הייתה כל כך טובה..

אבל היא אמרה שהסקס יהיה עוד יותר טוב.. אז נכנעתי..

הלבישה במיומנות את הגומי עם הפה, ומייד התחילה להזדחל אלי כמו חתולה.. תוך כדי נישוקים של הבטן והגרון... ואז התיישבה על הזין כמו גדולה.. הכניסה אותו עד הסוף (לא הרבה מצליחות..)

היא מעלי, עולה ויורדת...

ןפתאום...

אני שומע את הדלת של הבית.. וצעדים..

כמובן שמימד החרדה עלה.. והרגישו את זה מייד במימדי הזין שהצטמק מיידית..

אז ליאת הרגיעה אותי ואמרה לי שאני לא צריך לדאוג כי זאת חברה שלה..

אז שאלתי אם גם החברה עובדת מדי פעם..

ענתה לי שהחברה מעדיפה לענות לטלפונים ועובדת רק לעיתים רחוקות..

כל הסיטואציה קצת הוציאה אותי מהריכוז והזין לא הצליח כל כך לעמוד..

ואז ברגע של הבלחה (גאונית!!) שאלתי אותה אם בשביל עוד 100 ש"ח היא מוכנה להביא למיטה שלנו את החברה שלה..

היא מאד היססה.. אמרה שהחברה לא תסכים בלה בלה בלה..

אז אמרתי שהחברה לא צריכה לעשות כלום, רק להיות ערומה על המיטה וקצת ללטף אותי..

ליאת יצאה החוצה, החליפה כמה מילים ברוסית עם החברה שלה וחזרו שתיהן לחדר.. הללויה!! ..

החברה מייד התפשטה ונכנסה למיטה..

אני הסתכלתי על החברה שלה, וכמובן מייד ידעתי שזאת אותה אחת שהייתי איתה בדירה הזאת לפני שנתיים..

לא יודע אם היא בכלל זוכרת פרצופים, אבל הייתה מאדד מחוייכת (חיוך מקסים וכובש) לאחר שנכנסה למיטה בעירום...

היות והזין ירד לגמרי, ליאת הוציאה את הקונדום וחזרה למצוץ (לא לפני שניגבה 10 פעמים את הזין שלי עם מגבונים..)

בקיצור.. ליאת מוצצת, השניה מלטפת ואני בחלום השביעי...

לאחר כמה דקות כאלה, איכשהו הורגש באויר שהגמירה קרובה, אז ליאת הזהירה אותי לא לגמור לה בפה...

היות ותמיד רציתי להיות במאי פורנו, השכבתי את שתיהן עם הגב על המיטה (הדי צרה בשביל שתיים..) וביקשתי מהן לשחק עם עצמן עד שאני גומר..

פתאום השניה סוף סוף אומרת משהו... ומה אומרת?

ביקשה שאני לא אגמור עליה... חחח

הקיצור, שתיהן מאוננות מולי, ואני על הברכיים במיטה מסתכל עליהן ומשחק עם עצמי, עד להשפרצה על הבטן של ליאת...

משם למקלחת ןמשם הביתה, לא לפני שהוספתי את ה 100 שהוסכמו עליהם

בסך הכל נמדדו 38 דקות מרגע הכניס ועד היציאה, כולל שתי מקלחות ותהליך הוספת שחקן נוסף להצגה באמצע...

אני מאד נהנתי.

לא יודע מתי השניה נמצאת, לא יודע האם תסכים שוב לדבר כזה, ולא יודע בדיוק מה הסיפור שלהן..

מי שמעונין, הפרסום באתר אולסקס עם מספר של אזור גוש דן ב 03

לא להטריד אותי בעניין המספר, לא שמרתי.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”