כ הזונה הסלקטיבית - סקס אדיר

הזונה הסלקטיבית

2
אני קיבלתי ממנה תמונות עם פנים מוסתרות וגוף יפה. ביקשתי תמונה שמראה פנים ולא קיבלתי. במצב כזה הן נפסלות אצלי מיד. אין לי זמן לבזבז על מפגשים שכמעט ודאי שיתבטלו. לא מסתירים פנים סתם. יש סיבה והיא לא משהו טוב.

הזונה הסלקטיבית

4
מכיוון שתעלומות מושכות אותי, החלטתי להשקיע 300₪ בשני התחביבים, זונות ותעלומות. שולחת תמונות מושכות ותפריט סביר, אבל זו תחילת הסיפור. מתייחסת אלי כאילו אני בא לגזול ממנה את סודות האטום. זו תמונה שלך? כן, אז תשלח סלפי! ועוד שטויות, והכל ברוסית, אבל לא באותיות קיריליות, כך שאם לא הבנת, גם גוגל טרנסלט לא עוזר. בדרך כלל אני מנתק מגע משרוטות כאלה, אבל החלטתי לא לוותר. מקסימום אראה אותה ואחורה פנה. קבענו להיפגש ונותנת כתובת ברחוב ז'בוטינסקי בבת ים. כשמגיע לשם היא מבקשת שתצא לכיכר כדי לעבור את הזיהוי הביומטרי שלה. היא לא רוצה שחורים, ערבים, בוכרים ועוד. גזענית. הזיהוי עבר בהצלחה והוזמנתי לבניין ממול. פותחת את הדלת, קצת חשוך, אבל רואים שיש פוטנציאל. הגברת גבוהה וחטובה, טוענת שהיא בת עשרים וחמש (לא שאלתי אותה אם היא כבר חמש שנים בת עשרים וחמש או שיותר), דוגמנית לשעבר לטענתה. שוהה הרבה במרבלה, כך שהיא מסתדרת בספרדית. גם בארץ היא די קבועה עם מסמכי תושבות לטענתה. התמונות משקפות למדי, גבוהה מאוד ומקפידה על עקבים, חטובה ונקייה, שדיים בינוניים, לא ממש סימטריות. פנים סבירות, נראת טוב. קצת חיבוקים, מסתיגת מנשיקות עמוקות, ויאללה לעבודה. עצרתי את ההתלהבות שלה, מה גם שאיימה עלי עם קונדום על ההתחלה. אחרי כמה דקות, איפשרתי לה לבצע בי את זממה בצורה מאובטחת. סתם מציצה והלאה לשלב הבא, תוך כדי החלפת קונדום. לא רציתי להגיד לה שאני רגיל לעוד קצת מציצה אחרי הלבשת קונדום כי זה היה יוצר פרפטום מובילה, והייתי נשאר בדירתה עד סיום מלאי הקונדומים. לקראת הזיון הפרינצסה התמרחה (יש לה קעקוע אחד, באותיות סיניות, צמוד למנוע) ומשכתי זיון ארוך עד שהתחילה לעודד אותי לגמור וגם טענה שהזיין שלי גדול מדי. נמלאתי גאווה! בסוף גמרתי, כמובן שבקונדום ואין לדבר על גמירה בפה או על הפנים. דירה מחולקת, אבל יפה ומרווחת. לסיכום, לא נפילה! מי שמוכן לעמוד בתחקיר ובתנאים יקבל תמורה סבירה במסלול הקצר, לא נראה שכדאי במסלול ארוך של 500 ₪, כי לא תהיה לה סבלנות לגמירה שנייה. הייתי חצי שעה, כולל מיקלחת זריזה. מספר הטלפון בלבן, מודעת VIP שמסתיימת ב-5951. אפשר למצוא את זה בקלות, גם בלי לדעת רוסית. נא לא לפנות אלי.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

הזונה הסלקטיבית

6
כן, מהטלפון המבצעי, מה היא תעשה עם זה, תתלה במוזיאון? גם אם הייתי בזוגיות לוחצת הייתי שולח תמונות, אולי פחות חדות ומזהות, לא צריך להיות היסטרי, היא דואגת כי יש לה משפחה בארץ, וכאמור היא פרטית וסלקטיבית.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”