כ אפשר לקבל העלאה בדרגה? - סקס אדיר

אפשר לקבל העלאה בדרגה?

2

[QUOTE=חובב ציציענק]

מאוד יעזור לי קצת שיפור בדרגה

[/QUOTE]

למה אתה חושב ??

למרות שהצהרת, לא נראה שהפנמת את ...

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17275

כמו כן אתה פותח דיונים לא בפורומים הנכונים ... הערב העברתי כבר 2 דיווחים שלך לפורומים הרלוונטיים ...

-פורום דרום ת"א
-פורום בקשת המלצות סקס

אתה מספק לנו עבודה מיותרת של "שוטרי תנועה" שמעבירים את ההודעות למקום הנכון בפורום
ולא תמיד טורח להפעיל את מנגנון החיפוש של הפורום....

ריבוי דיווחים מפורטים הכתובים בצורה נכונה (פרטים מלאים יא חביבי .... פרטים מלאים ...)

יכולים אולי להעלות את קרנך.

תראה מה החברה כתבו לך לפניי ... http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17444

שימי מצוות מנהלי הפורום.

19LOLx82010-5-31 1:53:9
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

אפשר לקבל העלאה בדרגה?

3

חובב ציצי ענק , כנראה שאתה ממש רוצה אתה מוציא מים מהסלע

והצלחת להנפיק דיווח מזווית אישית. http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11049& ;KW=%E7%E5%E1%E1+%F6%E9%F6%E9%F2%F0%F7

אולי גם קצת עצבנת כמה אנשים בדרך ( כי אולי גם לערסים ופראחות יש רגשות) , אך לפחות רואים שיש בדיווח הזה ניצוצות של השקעה ומחשבה. כנראה פתחת אותו בפורום המרכזי, במקום בפורום עיסוייים, וכדרכך בקודש שכחת קודם כל לרשום מספר טלפון!!!!!!! ולכן הדיווח הזה נשלח לאחר כבוד לפח הזבל של ההיסטוריה. חבל.

אני פונה נרגשות לחבר הסנהדרין, תנו הזדמנות לבחור, החזירו את הדיווח הזה מהשאול לבימה המרכזית שבפורום עיסוי כי יש בו ערך אינפורמטיבי , לשם שינוי. נראה לי שאם יתחיל להנפיק דיווחים כאלה יש סיכוי למלא את משאלתו של העלם בשלב מסויים. לפחות הוא יהיה בכוון לשם. חובב ציצי ענק, מין הראוי שלפני כל תזוזה, כנס שוב לפוסט הזה ותוסיף מספר טלפון כנדרש.

ומילה אחרונה לחובב ציצי ענק. אם כבר מדברים על כיוון, כדאי שתאפס ה GPS שלך. תפתח כל פוסט במקום המיועד לו. הבמה המרכזית נועדה , לביקורים לשם זיונים אצל בחורות שלא דווח עליהן קודם לכן ולא שייכות לסקס בזיל הזול. זה לא המקקום לפתור בעיות סעד, מין , כלכלה. אם ראיתה בחורה עם ציצי ענק ברחוב והתלהבת , ספר לנו על זה בפורום צ'אט הזוי או פורום קשקשת, ואם הסיפור ממש מקורי אז בפורים סיפורים אירוטים. בפורום המרכזי דיווח כזה לא שווה קליפת שום מפני שאין באפשרותינו ללכת בעיקבותיך וליצור עמה קשר על מנת לספק את יצרינו, ואז אתה גם מענה אותנו. כנראה כבר גרמת לשימי מההנהלה ליבלת באמה מרוב לחיצות על העכבר הימני על מנת לטפל ולמקם את ההודעות שלך. הוא כנראה קצת נרגן באופן טבעי , אך לא פלא שגרמת לו להוציא עליך את ה ג'אננה.

תתחיל לתת דיווחים ממוקדים הכוללים 1) טלפון במיוחד אם אתה הוא פותח השירשור והמידע הזה חסר2) אינפומציה על הבחורה 3) מה אהבת ומה לא. 4) תבצע חיפושים לדיווחים קודמים לפני שאתה שואל שאלות - ורק במדור לחיפוש בחורות 5) תפתח אשכולות חדשים רק במדורים המיועדים , לא הכל בפורום המרכזי.

לא יכול להבטיח לך , אך נראה לי שזה יעזור לך לקבל את הדרגה המיוחלת יום אחד.

שלך

רימינג מעשי. היום פונה לסנהדרין עבורך מטעם בית הלל.

אפשר לקבל העלאה בדרגה?

4

רימיניג מעשי מפתיע אותי כל פעם מחדש

כל מילה

ואני חשבתי לתומי שאני המלאך היחיד כאן

המלאך רפאל, צוות מנהלי הפורום.

19LOLx82010-5-31 10:23:53

אפשר לקבל העלאה בדרגה?

7

[QUOTE=אחים שלו גברים] תראו לא כל אחד יכול להיות קצין
אז הגיע הזמן להעניק דרגות טר"ש ורב"ט

ולמלכי הפז"ם סמל

[/QUOTE]

יש לו כבר דרגות פז"מ עם 2 כוכבים

חובב ציציענק
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

הצטרף / הצטרפה: 06/04/2008
מדינה: Bolivia
משתמש: מנותק/ת

אפשר לקבל העלאה בדרגה?

10
אבל כתבתי את ההודעה הזו על הבחורה בפורום קשקשת

זה יותר מסיפור ארוך, מכיון שאני אמור לסווג את הנושא ?

אז יש סקס זול , או קי , ואם אני מבקש המלצות ספיציפות לפיטמות ענק ? או לבחורות שריריות או למלכות עבודת רגליים אז איפה אני אמור לכתוב את זה?
חובב ציציענק2010-5-31 16:40:6
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”