כ למה למנוע מחברי הפורום להינות? - סקס אדיר

למה למנוע מחברי הפורום להינות?

1
ערב טוב עמית, חברי הפורום..

אני, מוסלי, נמצא בפורום סקסאדיר כבר שנה +.
במהלך השנה דיווחתי דיווחים, נתתי המלצות, מנעתי נפילות ותכלס זיינתי לא מעט.
בשורה התחתונה, מה שאני מתכוון לומר הוא שדיעותיי לא השתנו. חרמנותי, כנראה, גם לא.
מה כן השתנה? מקום העבודה.

כידוע לכם, נכון להיום הנני נהג של בחורה עובדת.
אני מודה - הבחורה המדוברת היא לא שיא הליברליות. היא לא תאפשר לך לחדור אליה אנאלי. היא לא תאפשר גמירה על הפנים או בפה.
יחד עם זאת היא צעירה וכוסית אמיתית.
היא יודעת מה היא שווה, אבל לא יודעת בדיוק מה.
כאן אני נכנס לתמונה ואומר לכם מתוך נסיוני ובפה מלא שכאשר אדם מחליט להוציא סכום "יפה" על נערת ליווי - זו בדיוק הבחורה שהוא רוצה לקבל, כי במכונים או ברחוב לא ניתן לקבל בחורה שכזאת גם לא בתוספת כסף. פשוט אין!

עמית,
כשביקשתי ממך באופן אישי לפתוח עבורה פוסט מיוחד (שבו חברי פורום רשומים היו אמורים לקבל הנחה של 100-150 ש"ח, תלוי באיזור) כל שהיית מוכן לעשות בשבילי הוא להקציב לה פוסט בפורום זבל בטענה שלבחורה אין פרסום רשמי ולכן לא ניתן לפרסם טלפון.

ואני שואל אותך: מה עדיף לחברי הפורום?
לפתוח שישה(!) פוסטים עבור שרון מתל - אביב בטענה שלה כן קיים פרסום רשמי?!

תאמין לי עמית שאילו היית מבקר אצל שרון היית נוכח לדעת שבמציאות היא רק פרסום ובפועל היא כורעת בפוזה של ספינקס ורק מחכה שתגמור, לוקחת אויר לריאותיה ולא משחררת עד שאתה גומר.

טענתך העיקרית היא, שאני רוצה להפגיש בין הבחורה לחברי הפורום מתוך אינטרס.
ואני עונה לך שחמישים ש"ח מלקוח לא יעשו אותי עשיר.
אתה יודע מה? על מנת להוכיח לך שהאינטרס היחיד שלי הוא לעזור לחברי הפורום, אני מוכן לוותר על החמישים לטובת הבחורה או לטובת חברי הפורום.

תדווח כנפילה? אעשה כל שביכולתי על מנת לגרום לה לפצות בפעם הבאה.

תדווח כהצלחה? חן, חן. שמחה וגיל.

אבל שוב, מהי מטרת הפורום?
לפי מיטב ידיעתי הפורום (שלך) הוא פורום של צרכני מין בתשלום וככאלה אני בטוח שחלקם ישמחו להפגש עם כוסית לשעה במחיר שפוי.

תגובתך?

שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”