סמיילים בפורום 1 על ידי הפרופסור עם מי צריך לשכב פה כדי לקבל אפשרות לשים סמיילים אדומים במקום כמה צהובים. אני אוהב לשים סמיילים בהודעות וכולם צהובים... אם אפשר להוסיף 2 ואפילו 3 סמיילים אדומים זה יעזור תודה הנהלה טובה. "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 30 יוני 2013, 21:13
סמיילים בפורום 2 על ידי רימינג מעשי [QUOTE=הפרופסור] עם מי צריך לשכב פה כדי לקבל אפשרות לשים סמיילים אדומים במקום כמה צהובים. אני אוהב לשים סמיילים בהודעות וכולם צהובים... אם אפשר להוסיף 2 ואפילו 3 סמיילים אדומים זה יעזור תודה הנהלה טובה. [/QUOTE] פרופסור, אני צריך לספר לך שלאדומים יש מגבלות. ידוע לך שצהוב תמיד עולה נכון. ועכשיו כשאתה מרגיש קצת קיבלת את מבוקשך. ציטוט 01 יולי 2013, 07:51
סמיילים בפורום 3 על ידי yellow-horny [QUOTE=הפרופסור] עם מי צריך לשכב פה כדי לקבל אפשרות לשים סמיילים אדומים במקום כמה צהובים. אני אוהב לשים סמיילים בהודעות וכולם צהובים... אם אפשר להוסיף 2 ואפילו 3 סמיילים אדומים זה יעזור תודה הנהלה טובה. [/QUOTE] כל עוד אני פה המצב ישאר ככה:)!!!! גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 01 יולי 2013, 09:04
סמיילים בפורום 5 על ידי הפרופסור קרה משהו לפורום אי אפשר לשים סמיילים בכלל... "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 05 יולי 2013, 00:37
סמיילים בפורום 6 על ידי קישקשתא [QUOTE=הפרופסור]קרה משהו לפורום אי אפשר לשים סמיילים בכלל...[/QUOTE] כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 05 יולי 2013, 08:59
סמיילים בפורום 7 על ידי קישקשתא אם כבר אנחנו בעניין של סמיילים (וזאת פניה נרגשת להנהלה):אפשר לעשות סמיילי שיהיה לשימושו האישי של קומיקס בלבד?לדעתי הדבר נחוץ ומתבקש (בייחוד בגלל העובדה שהוא מתעקש לא לשים סימן שאלה אחרי השאלות שלו).זה לדוגמה יכול להתאים: כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 05 יולי 2013, 19:05
סמיילים בפורום 8 על ידי אחים שלו גברים [QUOTE=הפרופסור]קרה משהו לפורום אי אפשר לשים סמיילים בכלל...[/QUOTE] עצוב ציטוט 05 יולי 2013, 21:07