כ זקוק לעזרה כלשהי - סקס אדיר

זקוק לעזרה כלשהי

1
שלום חברים

אני חדש בתחום הזה של הבחורות וגיליתי לפני כמה חודשים את הפורום הזה.

מה שאני הולך לכתוב כאן זה על מקרה כלשהו שקרה לי, ובבקשה ממי שקורא - תנסו לעזור לי ופחות לצחוק עלי או לבקר אותי. (סך זה לא קרה באשמתי)

מה שקרה לי זה שיצא לי להיות עם בחורה מסויימת 3 פעמים בתקופה של שלושה חודשים.

(מעדיף כרגע לא לנקוב בשם הבחורה או לתת סימני זיהוי על הדירה - כי הדירה כבר לא קיימת והבחורה כנראה לא עובדת קבוע במקצוע ולכן גם ככה מעט מאוד אנשים דגמו אותה)

בפעם השלישי הקונדום לצערי.. נקרע.. וגמרתי בפנים. (זה פשוט קרה)

נלחצתי מהעניין של HIV וכל זה ולקחתי למחרת יום חופש מהעבודה והלכתי לבית חולים מסויים, סיפרתי להם בקצרה מה היה וקיבלתי טיפול מונע (בתשלום) אז בשטח הזה אני בסדר.

מה שיותר מפחיד אותי שאולי הבחורה נכנסה ממני להריון.

אני כבר במשך חודש בסרטים ומלחיץ אותי כל העניין הזה.

איך אתם יכולים לעזור לי אתם שואלים?

יש לי 4 מספרי טלפון של הדירה הזאת, כולם באורנג', השאלה שלי אם יש כאן מישהו שעובד באורנג' ויכול לפנות אלי בפרטי ואולי ננסה לאתר את הבעלים של המספרים וככה אני אגיע לבחורה.

המטרה שלי היא רק לבדוק שהיא לא נכנסה להריון... זה כל מה שאני רוצה לדעת.

אני יודע שמה שאני מבקש שזה בגדר חדירה לפרטיות ובמשהו פלילי אבל אני עם המצוקה שלי לא מצליח לחשוב על דרך יצירתית יותר
לצאת מהעניין, מה גם שפעלתי לפי כל הכללים, השתמשתי באמצעי מניעה ובכל זאת קרה המקרה, מה שעוד יותר מגביר את התחושה הלא נעימה.

שוב, אני יודע שהבקשה שלי היא מעט מוגזמת ומדובר פה במשהו קיצוני אבל אני חייב לאתר את הבחורה, הזמן שלי אוזל מיום ליום...

אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בעניין או לתת לי רעיונות אחרים אשמח לדעת...

תודה לכולם

זקוק לעזרה כלשהי

2
דבר ראשון תרגע ותפסיק לאכול סרטים. בתור אבא למשפחה עם כמות ילדים דו-ספרתית, הסיכוי שהיא נכנסה להריון מזערי, כי ישנם רק מספר ימים מצומצם בחודש שבחורה יכולה ב"קלות" יחסית להכנס להריון.

אם כל כך בא לך לדעת, תנסה לבדוק את המספרים באפליקציה TrueCaller או באתר שלהם.
לא רוצה להירשם לאתר/אליקציה - שלח לי בפרטי, אבדוק לך.

אגב, למה לא נסיתי פשוט להתקשר למספרים אלו, נגיד מטלפון ציבורי, כדי להישאר אנונימי.
בהצלחה ושנה טובה

זקוק לעזרה כלשהי

3
אתה לא תגלה את בעלי הדירה באמצעות איתור מספרי טלפון היות ומדובר בדרך כלל בטלקמן. (נראה לך שבעלי דירות טיפשים?).
אתה יכול לפנות לחוקר פרטי אבל זה סתם יעלה לך כסף מיותר.
גם אם תגלה מיהם בעלי הדירה (מה שלא יקרה), הם בוודאי שלא יתנו לך שום מידע על הבחורה. סתם תבהיל אותם, ולא נראה לי שאתה מעוניין בתשומת ליבם של אנשים מבוהלים.

הסיכוי ל- HIV הוא קרוב מאוד לאפס. כל כמה חודשים מופיע פה בפורום הודעה זהה לזו שלך, עם אדם מבוהל שקרה לו מקרה דומה.
תעשה חיפוש ותמצא את התגובות.
הסיכוי קרוב לאפס, אבל לא אפס.
תלך להיבדק. יש תרופות מונעות הידבקות שאפשר לקחת אותם לאחר חשיפה אפשרית. מדובר בתרופות שצריך לקחת במשך חודש וחובה להתחיל תוך 48 שעות מהחשיפה.
תרופות אלה מכבידות על הכבד ולא מומלים ללא סיבה טובה מאוד.

אתה יכול לדבר עם הבחורה ולבקש ממנה שתיבדק- אבל מכיוון שהיא שקוקה לדיסקרטיות- היא מן הסתם לא תראה לך שום מסמך כתוב שיאשר את התוצאה שהיא בריאה.

לכן, כל מה שתוכל לעשות זה לפנות לרופא ולהיבדק, עכשיו וגם בעוד כחודש, חודש וחצי.

לגבי הריון- בחורות עובדות לוקחות אמצעים שמונעים מחזור למשך תקופות ארוכות, או את הגלולה. מן הסתם היא לקחה כדור של הלילה שאחרי. ממליץ שתשאל אותה בעדינות.

הסיכוי שהיא תתן לזה לקרות שואף לאפס. למה שבחורה עובדת תרצה להוליד ילד שלך???
זה נראה לך הגיוני?

ממליץ שתרגע. תדע בוודאות אם בעוד מספר חודשים היא עדיין עובדת והיא לא בהריון....

נקודה אחרונה: תדאג שתמיד תחדור עם חומר סיכה- כי חיכוך יבש- זה מה שקורע קונדומים.

זקוק לעזרה כלשהי

5
בעניין מספר הטלפון, תשכח מהעניין.
מילא שמה שאתה מבקש זאת עבירה פלילית ואף אחד לא יעזור לך, אבל העניין הוא שאין סיכוי שמדובר במספר טלפון שכתוב על השם של מישהו...
נראה לך שמישהו מבעלי הדירות צריך שבאמצעות מספר טלפון יאשימו אותו בסרסרות? טוקמן כבר מזמן הוא הדבר היחידי שקיים בעולם הזה, במיוחד טלפון שרק מקבל שיחות..
לא רק שזה יותר זול (אין עלות חודשית קבועה), זה גם דיסקרטי

ובעניין ההריון..
טוב נו..
באמת שאין לי מה להגיד על העניין... אבל הסיכוי שלך להפגע בתאונת דרכים יותר גבוה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

זקוק לעזרה כלשהי

7
אוקיי

האמת שלא הצלחתם להרגיע אותי... אני יותר מוטרד מהעניין.

הומלס - המספרים אינם זמינים, כלומר יש קו, אבל המכשירים מכובים.

זיין לבן2 - צר לי אבל כנראה לא קראת את ההודעה שלי עד הסוף, תקרא אותה שוב.

בכל אופן, ביררתי ב truecaller הזה, אין מידע ברור על המספרים.

עוד רעיונות?

אני לחוץ אנשים...
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”