כ כושיות / שחורות ? - סקס אדיר

כושיות / שחורות ?

2

הייתה אחת שנתנה שרות 10, אבל כבר כמה שבועות

שלא רואים פרסום שלה, כך שאני לא יודע אם היא עדיין מארחת (באזור בוגרשוב)

כושית ברזילאית מאוד סימפטית ומושכת.

נדמה לי שמה היה יסמין , אבל את מס' הנייד שלה עדיין אצלי:

052-XXXXXXX מצונזר ע"י ההנהלה !!!

מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש.

19LOLx82008-4-14 15:27:5

כושיות / שחורות ?

5

תודה לבומבצור שהסב את תשומת ליבנו לעיניין !

מספר הטלפון נמחק וצונזר לאחרר בירור טלפוני עימה !

לבולדי, אם יש לך לסגור חשבון עם מישהי ממודעת היכרויות, הפורום הזה הוא בהחלט לא המקום לכך !!!!

אנחנו רואים בחומרה רבה פרסום טלפונים של נשים שאינן מודעות לכך וכל שכן לא מספקות שירותים תמורת תשלום.

דעו לכם כי פרסום מודעה מסוג זה מהווה עבירה על החוק מצידו של הגולש/מפרסם ויכול לגרור ענישה פלילית והרשעה אזרחית בגין הוצאת דיבה.

התרענו בעבר וגינינו מעשים דומים, אנו חוזרים ומבקשים מחברי הפורום לפרסם עם מידה של אחריות !!!

עמית

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

כושיות / שחורות ?

6

טוב, אז ברצוני להעביר כמה דברים...

הברזילאית שעליה דיברתי אמיתית (לפחות הייתה), ופירסמה גם באתר הזה

וגם באתר bsexy תחת השם : "black label"

אם יש באתר הזה ארכיון של הפרסומים שהיו, יוכלו למצוא את שלה.

וכן, זה המספר שפורסם ושבאמצעותו קבעתי איתה, והיא קיבלה אותי בחן רב ברחוב בבוגרשוב.

אמרתי שכבר כמה שבועות היא לא מפרסמת, ולכן ייתכן שהיא לא מארחת יותר, והמספר עבר למנויה אחרת (לזה אני לא אחראי)

בכל מקרה, באתי ברצון כנה לעזור, ולא התכוונתי לשום דבר אחר, להיפך..הייתה כאן רק כוונה טובה לסייע

אני מצטער על המקרה, וחבל... יש לי די הרבה נסיון ונראה לי שמעכשיו אספור עד 10 לפני שאשתף שוב במידע כלשהוא...

בולדי2008-4-14 16:59:49

כושיות / שחורות ?

10
אתה רגיל לסחורה פגומה אני בחיים לא הייתי הולך לזיין בדרום העיר אפילו בחינם במקום שבחורה מזדיינת עם מאה אנשים וסדינים לא נקיים בחורה לא מתקלחת אחרי כול קליינט אני הייתי מעדיף ללכת לפרטית שלא מקבלת הרבה גברים מקום נקי ובלי משטרה על הראש והבחורה האתיופית אני הייתי אצלה ונהניתי מאוד והיא אחלה כול הלוקוחות שלה אנשי עסקים שאין להם זמן כמוך לסתובב בכול ביתי הזונות בעיר
black lover
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”