תראה- מצד אחד, היו דברים מעולם. יש נשים שיצאו מהעסק הזה באמצעות גבר והתאהבו באמת. רוב הזמן- זה לא מה שקורה. מדובר בעסק מאוד אינטימי- מטבע הדברים. הצלחת הביקור נקבעת הרבה פעמים על פי הכימיה הפיזית בין זונה ללקוח- לא משנה שזו רק עבודה- זה גם ביולוגיה והיא לא מכונה, היא אישה.
אבל: אם אתה לא מכיר אותה- רוב הסיכויים שיש לה חיים משלה ואתה לא מתאים לזה. ואם אתה מתאהב במישהי שעוסקת בזה- יש הרבה סיכוי שהיא פשוט תרחיק אותך ברגע מסויים. ואז אתה תמצא את עצמך תקוע מאוד מבחינה רגשית. זה לא שווה את המועקה הנפשית לדעתי.
ואם נניח לצורך העניין שאתה כן תצליח- תדמיין לעצמך מצב שאהובת ליבך ממשיכה לעסוק בתחום- האם אתה בנוי לזה שהיא תזדיין עם גברים אחרים?
ואם היא תפסיק- האם תוכל לסמוך עליה שהיא באת הפסיקה? שהיא לא מזדיינת תמורת כסף ברגעים שאתה לא יכול "לפקח".
האם אתה מוכן להיות חשדן כל החיים איתה?
אני התאהבתי במישהי כזאת. היא הייתה מבוגרת ממני באופן משמעותי. היתה כימיה ביננו. כשהיא הבחינה שאני יותר מידיי מתקרב היא ניתקה אותי. לקחתי את זה קשה מאוד. ניסיתי שוב ושוב שהיא תקבל אותי. רק אחרי שהרפתי, לאחר בערך שנה (שהייתה מאוד קשה) היא הסכימה שוב לקבל אותי. היה מדהים. התחלנו להיפגש בחוץ. ואז שוב- משהו קרה לה בחיים הפרטיים, היא נכנסה לדיכאון ושוב גירשה אותי. שוב קיבלתי דיכאון- פחות קשה כי הפעם הבנתי שזה כנראה ענין של זמן.
שוב היא הסכימה לקבל אותי ושוב היא העיפה אותי אחרי כמה זמן (כנראה בגלל עניינים בחיים הפרטיים שלה).
בסוף התנתקתי ממנה מרצוני אחרי שפגשתי מישהי מחוץ לתחום- שנהייתה לבת זוג.
חלפה עוד שנה- פגשתי אותה שוב. ישבנו, דיברנו. אשה סך הכל נחמדה. אהבתי לדבר איתה. הרגשתי בשבילה ידידות. סוג של נוסטלגיה. אבל האהבה נעלמה.
כל הסיפור הזה אכל לי כ- 2.5/3 שנים מהחים שלי והרבה מאוד סבל וכסף שביזבזתי.
המסקנה שלי היא שאני לא מסוגל להזדיין לאורך זמן עם אשה יפה ולא לפתח רגשות בשבילה- וזה אסון לפתח רגשות כלפי זונה.
מדובר בנשים יפות כמובן, חלקן אינלגינטיות, חושניות ולעיתים רבות הן במצוקה, וקל מאוד לפתח רגשות מתי שיש כימיה וידידות.
ודווקא מהסיבה הזאת כדאי מאוד מאוד להתרחק מזה- כי זה מתכון לאסון.
מצד שני, אם יש כבר קשר שהוא הדדי לחלוטין והיא רוצה להיות איתך- כנראה שהייתי הולך עם הלב עד הסוף, ומנסה להוציא אותה מהתחום הזה.
מקווה שעזרתי לך.
)