כ קרה לכם שפתחתם רגש לבחורה עובדת ? - דף 2 - סקס אדיר

קרה לכם שפתחתם רגש לבחורה עובדת ?

11
איציק- בתור מי שהתאהב בזונה ונכווה מזה קשות- תנסה לצאת מזה!

תראה- מצד אחד, היו דברים מעולם. יש נשים שיצאו מהעסק הזה באמצעות גבר והתאהבו באמת. רוב הזמן- זה לא מה שקורה. מדובר בעסק מאוד אינטימי- מטבע הדברים. הצלחת הביקור נקבעת הרבה פעמים על פי הכימיה הפיזית בין זונה ללקוח- לא משנה שזו רק עבודה- זה גם ביולוגיה והיא לא מכונה, היא אישה.

אבל: אם אתה לא מכיר אותה- רוב הסיכויים שיש לה חיים משלה ואתה לא מתאים לזה. ואם אתה מתאהב במישהי שעוסקת בזה- יש הרבה סיכוי שהיא פשוט תרחיק אותך ברגע מסויים. ואז אתה תמצא את עצמך תקוע מאוד מבחינה רגשית. זה לא שווה את המועקה הנפשית לדעתי.

ואם נניח לצורך העניין שאתה כן תצליח- תדמיין לעצמך מצב שאהובת ליבך ממשיכה לעסוק בתחום- האם אתה בנוי לזה שהיא תזדיין עם גברים אחרים?

ואם היא תפסיק- האם תוכל לסמוך עליה שהיא באת הפסיקה? שהיא לא מזדיינת תמורת כסף ברגעים שאתה לא יכול "לפקח".
האם אתה מוכן להיות חשדן כל החיים איתה?

אני התאהבתי במישהי כזאת. היא הייתה מבוגרת ממני באופן משמעותי. היתה כימיה ביננו. כשהיא הבחינה שאני יותר מידיי מתקרב היא ניתקה אותי. לקחתי את זה קשה מאוד. ניסיתי שוב ושוב שהיא תקבל אותי. רק אחרי שהרפתי, לאחר בערך שנה (שהייתה מאוד קשה) היא הסכימה שוב לקבל אותי. היה מדהים. התחלנו להיפגש בחוץ. ואז שוב- משהו קרה לה בחיים הפרטיים, היא נכנסה לדיכאון ושוב גירשה אותי. שוב קיבלתי דיכאון- פחות קשה כי הפעם הבנתי שזה כנראה ענין של זמן.

שוב היא הסכימה לקבל אותי ושוב היא העיפה אותי אחרי כמה זמן (כנראה בגלל עניינים בחיים הפרטיים שלה).

בסוף התנתקתי ממנה מרצוני אחרי שפגשתי מישהי מחוץ לתחום- שנהייתה לבת זוג.

חלפה עוד שנה- פגשתי אותה שוב. ישבנו, דיברנו. אשה סך הכל נחמדה. אהבתי לדבר איתה. הרגשתי בשבילה ידידות. סוג של נוסטלגיה. אבל האהבה נעלמה.

כל הסיפור הזה אכל לי כ- 2.5/3 שנים מהחים שלי והרבה מאוד סבל וכסף שביזבזתי.

המסקנה שלי היא שאני לא מסוגל להזדיין לאורך זמן עם אשה יפה ולא לפתח רגשות בשבילה- וזה אסון לפתח רגשות כלפי זונה.

מדובר בנשים יפות כמובן, חלקן אינלגינטיות, חושניות ולעיתים רבות הן במצוקה, וקל מאוד לפתח רגשות מתי שיש כימיה וידידות.

ודווקא מהסיבה הזאת כדאי מאוד מאוד להתרחק מזה- כי זה מתכון לאסון.

מצד שני, אם יש כבר קשר שהוא הדדי לחלוטין והיא רוצה להיות איתך- כנראה שהייתי הולך עם הלב עד הסוף, ומנסה להוציא אותה מהתחום הזה.

מקווה שעזרתי לך.

Zayan Lavan2013-07-10 01:35:48

13

קשה להפריד בין סקס לאהבה. מטבע הדברים
הם קשורים. אצל אדם נורמטיבי סקס טוב יכול ליצור געגועים, קינאה, ותחושת אהבה. אולם,
אם תסתכל על כך לעומק תבחין, כי התנאים הדרושים לאירוטיקה ולסקס שונים לחלוטין מהתנאים
הנדרשים לאהבה. הדרישות הן בעצם הפוכות. לכן, אהבה עלולה, באיזשהו שלב, לפגוע באיכות
הסקס. זו אחת הסיבות שסקס נפגע אצל נשואים.
אהבה זקוקה לתנאים של קירבה, ביטחון, ויציבות.
אירוטיקה לעומתה, נמצאת במחלקה אחרת. היא זקוקה להרפתקה, חוסר ביטחון ומסתוריות.
אירוטיקה טובה מובילה לסקס טוב. אם תלמד להפריד בין השניים (קל לייעץ קשה לבצע חיוך)
תוכל להינות מסקס נטו, או לסירוגין, לשפר את הסקס בנישואין.

בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

15
Zayin Lavan ראשית תודה על התגובה המפורטת , רואים שכתבת את זה מהלב.
שנית אני רוצה להבהיר ולהדגיש אני חי באושר גדול עם אשתי שלא ישמע אחרת יש לי אישה וילדים שהם החיים שלי ואני לא אפרק את המשפחה שלי בשביל אף אחת, עם זאת אני מרגיש שאני מתחיל לפתח רגש לגבי בחורה אחת וזה קצת מפחיד אותי.
השאלה היא האם להפסיק להתראות איתה ואז זה ידעך די מהר אבל מצד שני ממש כיף לי להיות איתה ואני לא רוצה להפסיק.
אני בדילמה.

19
איציק- תראה, אני די הפסקתי לבקר זונות לאחר שני מקרים שנכוותי בהם קשות:

1. הסיפור שסיפרתי לך עליו כאן.

2. מקרה של קונדום שנקרע תוך כדי ושבעקבותיו קיבלתי תרופות נוגדי ווירוס (אני לא נדבקתי, תודה לאל) ותקופה של חרדה קשה בעקבות מקרה זה.

אחרי זה הגעתי למסקנה שמיציתי את העיסוק שלי בתחום הזה. הטראומה שעברתי גורמת לי עד היום לפחד מללכת לזונה.

לא אגיד לך שזה לא יקרה לעולם, אבל אני מרגיש שאני בעצם לא רוצה את זה בחיים שלי- אני רוצה קשר בטוח, אישי (ולא עסקי), ושקט נפשי.

(אני היום מתלבט אם ללכת על עוד גיחה, אחרי קשר רציני שהתפרק לאחרונה).

אז אני מבחינתי רואה את עצמי נאמן לאישתי העתידית, ואני חושב שאם היא תתן לי את מבוקשי- אני בשמחה אוותר על כל אישה וכל הרפתקה אחרת.

לענינך: ההשלכות ההרסניות של הסתבכות עם נערה עובדת כל כך ברורות- שאני הייתי אומר לך לחתוך ומהר.

מה אם תתאהב בה באמת? איך תתמודד עם זה?

איך תסביר לאשתך את השינויים במצבי הרוח שלך מתי שזה חתפוצץ לך בפנים והיא תתמתק ממך, או היא פתאום תפסיק לעבוד?

איך תשלוט ברצון שלך לראות אותה ובהוצאות הנלוות?

התאהבות זו פעולה ביולוגית מאוד חזקה ואם אתה מעלה את השאלה הזאת- סימן שאתה כבר שם, או בדרך.

אני הייתי מאוד מנסה להחיות את הקשר המיני/רגשי עם האשה החוקית.

מומלץ שתחתוך עם הזונה. הזונה לא זקוקה לאהבה שלך, ואתה ומשפחתך לא זקוקים לעוגמת הנפש ולקטסטרופה שעלולה להתרחש אם העסק הזה יצא משליטה- אתה עדיין לא שם, אבל ברגע שתגיע לשם זה כבר יהיה מאוחר.

אל תשכח לדווח לנו איך העניין התפתח.

20
קודם כל תודה רבה לכם על ההמלצות ובעיקר תודה גדולה לzayan Lavan.
לגבי מחלות וכאלה אני לא כל כך דואג כי אני לא שוכב עם הבחורה העובדת אני עושה רק מין אוראלי אחת הסיבות היא שאני מרגיש שאם אני אשכב עם מישהי אחרת אז אני באמת בוגד באשתי יותר קל לי לשכנע את עצמי שזה גם בגידה אבל די בקטנה.
לגבי ההסתבכויות ומצבי הרוח שzayan הזכיר אני מבין למה אתה מתכוון ומזה אני חושש, לכן העליתי את הנושא.
אני מנסה לשכנע את עצמי שאני לא אתאהב בבחורה ההיא למרות שבתוך תוכי אני יודע שאין לי שליטה על זה.
לחתוך ממנה לגמרי קצת קשה לי כי עדיין כיף לי להיות איתה, סוג של כיף עם פרפרים בבטן כמו כשרק הכרתי את אשתי ( לפני 10 שנים).
אז נראה לי שאני אלך פעם בחודש מקסימום לא יותר ואם אני אראה שמתגבר לי הרגש אליה אז אני אחתוך, למרות שאני קצת חושש שזה יהיה מאוחר מדי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”