כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 11 על ידי אוהב סבתות מעניין שאת דניאלה הוא זיין ונהנה אה סופ? הבאת לה גם פשוש ציטוט 19 ינואר 2014, 19:04
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 12 על ידי superman1979 דניאלה ניראת הרבה יותר טוב ממנה הן מבחינת הגוף והן מבחינת המראה,ורק לאחר מכן התברר לי שהיא מנותחת אם אתה היית רואה את דניאל היית שוכח מכל הסבתות שלך.הבאתי לה אצטלה מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום! ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך ציטוט 20 ינואר 2014, 03:40
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 13 על ידי bigdady סופר אני מבין שהיא לא CUP OF LOIS LANE שלך...אתה יותר בקטע של LEX LYTHER... .You so need a Daddy, little girl ציטוט 22 ינואר 2014, 00:10
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 14 על ידי superman1979 אולי של lea LYTHER,אני יותר בקטע של גל גדות,עדי הימלבלוי ושאר ירקות מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום! ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך ציטוט 22 ינואר 2014, 03:14
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 15 על ידי yellow-horny אני מודה הייתי מזיין אותה פעמיים ביום אחינו היא כוסית!!!! גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 22 ינואר 2014, 07:12
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 16 על ידי superman1979 אני לא,ואתה מדבר מתוך חרמנות ולא מתוך חשיבה מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום! ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך ציטוט 22 ינואר 2014, 17:10
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 17 על ידי bigdady סופר, גל "מטאטא" גדות ועדי "ציצים גדולים" הימלבלוי לא על אותו משקל תרת משמע...אם כבר על ירקות עסקינן...אז או שאתה אוהב מלפפונים ארוכים וצנומים או שאתה אוהב עגבניות קצרות אך עסיסיות ובשרניות (לרגע חשבתי שאני אייל שני )...אל תעשה סלט.. .You so need a Daddy, little girl ציטוט 23 ינואר 2014, 01:12
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 18 על ידי superman1979 אני מעדיף להכין סלט עם גל גדות ועדי ,יצא הרבה יותר טעים מאשר עם סתיו קצין מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום! ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך ציטוט 23 ינואר 2014, 18:05
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 19 על ידי אוהב סבתות גל [TUBE]dowtG0Opx6g[/TUBE]עדי [TUBE]eUjGqGn6L9M[/TUBE]תהנה סופרמן ציטוט 24 ינואר 2014, 06:55
כוכבת ריאליטי נחקרה בחשד ששידלה קטינה לשמש כרקדנית 20 על ידי bigdady האחת שרמוטה עם ילדים והשניה שרמוטה בערוץ הילדים (בעבר)....שרמוטה=מחפשת פרסום והכרה וקידום בעזרת הגוף שלה ולא בהכרח בעזרת הכשרון שלה...לפי דעתי סופר אתה תתאכזב מהמלפופן כשתרצה להכין סלט...היא לא ממש אוכלת ולא בולעת.. .You so need a Daddy, little girl ציטוט 24 ינואר 2014, 20:41