כ חכ זוארץ- בקרוב חוק שיאסור לחלוטין זנות. - דף 3 - סקס אדיר

חכ זוארץ- בקרוב חוק שיאסור לחלוטין זנות.

21
פשוט מאוד,צריך למסד את הזנות..הרי גם כך היא אף פעם לא תעלם
כך גם הבחורות בתעשייה,יעברו סדרה של בדיקות רפואיות, אשר תכלול פיקוח מקיף על הבחורות
ותשמור על בריאותן, תחסך מהן ,העוגמת נפש הכרוכה בדר"כ במעצר עד לשחרורן,וגם הלקוחות יזכו לקבל יחס יותר טוב ויסתכנו פחות כאשר יהיו אצל נותנות השירות
אך ממצב תאורטי ועד למצב פרקטי הדרך עוד סבוכה וארוכה מרחק שנות אור
יש לא מעט אגודות פמניסטיות המתנגדות לכך,אל תשכחו שגם החוק צריך לעבור במליאה 3 פעמים..עד אשר הרשות המבצעת תיישם
זאת

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

22
[QUOTE=superman1979] פשוט מאוד,צריך למסד את הזנות..הרי גם כך היא אף פעם לא תעלם 
כך גם הבחורות בתעשייה,יעברו סדרה של בדיקות רפואיות, אשר תכלול פיקוח מקיף על הבחורות
ותשמור  על בריאותן, תחסך מהן ,העוגמת  נפש  הכרוכה בדר"כ במעצר עד לשחרורן,וגם הלקוחות יזכו לקבל יחס יותר טוב ויסתכנו פחות כאשר יהיו אצל נותנות השירות 
אך ממצב תאורטי  ועד למצב פרקטי הדרך עוד סבוכה וארוכה מרחק שנות אור
יש לא מעט אגודות פמניסטיות המתנגדות לכך,אל תשכחו שגם החוק צריך לעבור במליאה 3 פעמים..עד אשר הרשות המבצעת תיישם
זאת
[/QUOTE]

לפני שזה יקרה אחמדינגאד יפוצץ את עצמו ואת המדינה שלו בפצצה הגרעינית שהוא עובד עליה/יש לו עכשיו.

אני דווקא בעד החוק, זה יחסוך לי הרבה כסף... ואני חצי רציני כשאני אומר את זה. הרי אין מצב שאני אלך כשזה לא חוקי.
נעששה ביד הרבה, נשים את הזרע בזבל (חלק מהילדים שלנו יחיו בזבל), ובאישה (חלק מהילדים יחיו יותר טוב כי נחסוך להם את הכסף להם את הכסף כשלא נלך לזונות. :-$

25
[QUOTE=צעיר לנצח]
עוד מעט יהיה כאן כמו באירן

ושלא תגידו שלא אמרו לכם
[/QUOTE]

תסלח לי, איזה אירן?
גם קצב אמר שפה סעודיה.

פורסם פה בפורום שחוק דומה התקבל כבר בצרפת.

אני מתנגד חריף לאיסור הזנות, אבל זאת רוח הדברים בכול מדינות דוקא נארות.

כמובן מי שמציעה את החוקים אלה לא מציעה גם פטרונות לבחורת שחלקן עושות את זה בחוסר ברירה וחלקן כעיסוק משעשע ומכניס (כסף, לא זיינים כמובן).

אפשר להצטער, אפשר לכועס על חוקים האלה, אבל אין בינם ולפאנטיזם דתי כלום(פאנתיזם איסלמי או יהודי, כי בעולם הנצרות משום מה זנות לא נרדפה בכלל למרות שכול זיון מחוץ לנשואים ואפילו ללא לצורך ל ילידה נחשב כחטא) .

ואני אויב פאנטי של פאנטיזם דתי חיוך
ערבה אנושית2011-12-09 08:02:54

26
[QUOTE=hatovel]אם זה יעבור ימצאו כבר דרך לאכוף את זה . תחשבו ששוטר עוצר אותכם באמצע מספר . ישר דופק לכם דוח וזה נרשם במערכת .
זליגה קטנה של מידע מסווג זה יכול להגיע לידיים הלא נכנות (אישה , משפחה וכו)
.
מה תעשו ??? תתחילו לגמגם ????

אם זה יעבור , אני יחשוב 100 פעם (יותר נכון אלחם בדעותוי של שמוליק ) לפני שאני יוצא לפורקן .[/QUOTE]

אני הייתי 4 פעמים בפשיטות של משטרה.

בודקים ת.ז במוקד האם יש חומר נגדך. רושמים כול הפרטים.

פעמים צרחתי אל שוטרים וזה עזר. פעם הייתה שוטרת בחורה רוסיה בת 19 שאיימה שתודיע למשפחה ואני נרגעתי מייד.

פעם אחד התעקשתי שאני לא עוזב כול עוד הבחורה שלי נמצאת שם. רבתי עם 4 שוטרים שאנחנו (אש"ג לימד אותי איך לגיד: אנוכי ונהבחורה) מחזיקים ידיים. אז זכיתי למבט אולי הכי עמוק שראיתי בחיי מבחורה).

אבל כול זה שאין חוק. שיש חוק - חייבים ללכת רק לפרטיות שם הסיכון יותר נמוך.

27
הקשר לדת הוא שולי, מדובר על פמיניזם דורסני (גם סוג של דת), חברי הכנסת הדתיים יאלצו להצביע בעד אבל הם אף פעם לא יזמו חוקים כאלה שימו לב.
שימו לב לעוד נקודה שזה קורה באירופה במדינות קתוליות, אולטרסוציאליסטיות(שבדיה) ולא קורה במדינות פרוטסטנטיות.

28
אש"ג אחי,
לא שזה מענין מישהו בפורום אבל המדינות באורופה מזמן עזבו את הדת.

בפסחא במדינות כמו הולנד ואפילו יוון - הכניסיות כמעט רייקות.

פמיניזם באמת דת חדשה והורסנית לנשים נורמטיביות דוקא כי הדמות של אישה עצמאית מורידה מגבר רצון לבנות משפחה (שוביניזם גברי מטומטם) גברים איכותיים מרבים לדפדף (ביחוי תל אביבי)

אתה צעיר ממני אבל אולי הספקת לראות כמוני אלפים רבים של לקוחות בשדרה סן דניס בפריס עם מאות אולי אלפי זונות,

אותו דבר אמסטרדם, ב 42 בניו יוקר

אבל אז הכניסיות היו גם מלאות צחוק

עכשיו ריק גם שם וגם פהבכי
ערבה אנושית2011-12-09 11:57:54

30
[QUOTE=אחים שלו גברים]הקשר לדת הוא שולי, מדובר על פמיניזם דורסני (גם סוג של דת), חברי הכנסת הדתיים יאלצו להצביע בעד אבל הם אף פעם לא יזמו חוקים כאלה שימו לב.
שימו לב לעוד נקודה שזה קורה באירופה במדינות קתוליות, אולטרסוציאליסטיות(שבדיה) ולא קורה במדינות פרוטסטנטיות.
[/QUOTE]
אתה ממש נגעת בנקודה נכונה
קיימים שני זרמים יקירים בפמיניזם
אחד פמיניזם רדיקלי שראיה את הזונה כי קרובן חסרת ישהו ואופי ו אז הם לוקחים פרטנות אליה זה הפמיניזם ששולטת בארץ
שנקודם מוצה של שנאיה כלפי מין הגברי כמוון כלפי זונה עצמה
והפמיניזם sex-positive שמקורו פוליתאיזם (אלות וזנות פולחניות)רואה ודוקה פתח הזדמנות עסקית ועצמאות לנשים בחברה.
זונה זה ביטוי לחופש מיני ועצמאות לגופה.
אין פו שנאיה לגבר כי אישה אלה גדולה ואם שכול חי.
אבל יש פו עבודת זרה.
יכול להיות שזה הקונפליקט מרכזי
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”