כ שלום לחברות ולחברים היה מוי כיף - דף 3 - סקס אדיר

שלום לחברות ולחברים היה מוי כיף

21
[QUOTE=ליה מורנו]

אוהב סבתות מתבקש להישאר פעיל בפורום שלנו!
Approve
ApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApproveApprove

[/QUOTE]

הייתכן כי הודעתו של אוהב סבתות, היא בבחינת "תחזיקו אותי"?

קישקשתא2012-04-27 09:48:56
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

24
[QUOTE=משתמש כבד]

הייתכן כי הודעתו של אוהב סבתות, היא בבחינת "תחזיקו אותי"?

[/QUOTE]

קיש אתה מכיר את מוכר הארטקים המפורסם בת"א שצועק :

"אני הולך "....
[/QUOTE]

בטח זוכרים.

ואנחנו היינו צועקים לו בחזרה, "יאללה, תלך כבר. איזה חור עשית לנו בראש"... צחוק
I fart in your general direction

25
אני לא כל כך מבין את הצורך של אנשים מסויימים לצאת בהודעות פרישה ציבוריות. זה כבר קרה כאן מספר פעמים ותמיד גרר הרמת גבה.
לדעתי זה מוצדק כאשר אתה נתפס "על חם" וצריך "לשכנע" מישהו או מישהי שאכן פרשת, נגמלת והתנקית.

הרי נכנסת לפורום ללא הודעת כניסה חגיגית לכל העולם.

רוצה לצאת? צא, מי מונע בעדך? אם מיצית, או נמאס לך, פשוט לך.

עשו זאת בעבר לא מעט, שיצאו בשקט בשקט והתאדו להם לעיסוקיהם וסדרי העדפותיהם. הפרישה מהפורום ללא כל רעש וצלצולים היא המכובדת ביותר בעיני, והיא גם ההפיכה ביותר, כיוון שתמיד תוכל לחזור מתישהו בעתיד מבלי לתרץ לאיש את חזרתך לכתוב כאן.

אין בהודעה חגיגית על פרישה, דבר זולת מבחן פאתטי לבחינת מידת ה"פופולאריות" העצמית וכדי לראות כמה תגובות היו בעד "השארותך" בפורום וכמה היו תגובות של שמחה.

I fart in your general direction

26
וזה רע כי?
מעבר לזה פסיה לא באמת הודיע על פרישה אלה על עזיבה מזה הרבה יותר קל לחזור...

[QUOTE=gunner]

אין בהודעה חגיגית על פרישה, דבר זולת מבחן פאתטי לבחינת מידת ה"פופולאריות" העצמית וכדי לראות כמה תגובות היו בעד "השארותך" בפורום וכמה היו תגובות של שמחה.

[/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”