כ סודאנים עליך שמשון - דף 4 - סקס אדיר

סודאנים עליך שמשון

31
הפרופסור כמובן זה היה בציניות שהח"כ הוא מכובד כמו כל המפלגה לשעבר שלו....מכובדים עד העצמות.

ולעניין ההומאים שדיברתי, הם לא היו המקור אלא נוטלי הסמים הם היו המקור ובמקרה בימים ההם הרבה מאוד הומואים השתמשו בסמים במסיבות ובשאר האירועים ולכן נראה היה שזה נובע מאוכלוסיה ספציפית (הומואים) אבל מקור ההתפשטות היתה בעצם אוכלוסית המשתמשים (סמים שדורשים מזריקים) ושוב בגלל אופן השימוש , של שיתוף כלי ההזרקה , היהת התפשטות בקרב המשתמשים .
מה שאני אומר שעצם היותם משתמשים היא שגרמה להידבקות ולא דווקא היות הומואים, כאשר בטח שיחסי מין לא מוגנים שהיו נפוצים אז לא עזרו לעניין.

"צעיר לנצח" הדרך הקלה ביותר להידבר היא בשיתוף דם וזה קורה כאשר משתפים מזרק ויש שיתוף דם בקבוצה שמזריקה (ראה הסבר של הפרופסור).
ודווקא ביחסי מין ואגינאלים הסיכוי הוא לא כזה גבוהה (10 מתוך 10000) ואילו האנאלי יותר גבוהה 50 מתוך 10000 (ראה הסבר של הפרופסור), וכמובן שיתוף המחט הוא עוד יותר גבוהה (67 מתוך 10000),והכי גבוהה זה קבלת דם נגוע מעירוי דם (9000 מתוך 10000) בגלל זה זורקים דם של אתיופים ושאר כהי העור בארץ ואלה שביקרו במדינות סיכון במהלך 5 שנים אחרונות.
http://www.cdc.gov/hiv/policies/law/risk.html
(זה של הCDC ונראה אמין, וזה באנגלית כי לא מצאתי בעברית).

אז שוב לחשוב שהם המקור זו טעות כי בעית HIV לא התחילה מהם אלא מהמסוממים בגלל הסיבות שאני כתבתי וגם בגלל מה שהפרופסור כתב.
האם הם מקיימים יחסית מין בלי הגנה...יכול להיות , לא יודע.
האם הם יש סיכוי שהם יפיצו את הHIV יותר ממה שהיא נפוצה היום בגלל החינוך המיני הלקוי שלהם...יכול להיות, לא יודע.
האם הם מפיצים עוד מחלות שלא פחות קשות...כנראה שכן, לא יודע כי לא בודקים אותם וחבל.
האם יש מגפה בתל אביב של HIV אז כנראה שכן כי משרד הבריאות לא טיפל בבעיה כאשר התופעה היתה קטנה יותר ולא היו כל כך הרבה מסוממים חולים,ועכשיו זה עוד יותר מסוכן כי אכן יש אוכלוסיה שהיא במגע יומיומי איתנו (מסעדות, מלונות וכו') שיכולה להידבק ולהפיץ את המחלות בדרכים חדשות.

לצערי שכל זה עניין של ידיעת הסיכונים, וכאן לא אתה ("צעיר לנצח") ולא אני ובטח לא שאר חברי הפורום ואפילו לא הפרוספור יודעים מספיק מה הם.
להיות בפניקה זה לא יעזור אבל לנסות להתגונן כמה שאפשר זו הדרך....ולקרוא קצת על המחלות והסטטיסטיקה שלהם.
ותפסיק לחושב שיש תמיד גורם אחד (מסתננים) שגורם לבעיה כזו או אחרת במדינה, זה תמיד שילוב של כמה גורמים ונסיבות.

עכשיו יש שביתה שלהם, אולי הם שובתים גם בתחום הזה.

שבוע טוב.

.You so need a Daddy, little girl

סודאנים עליך שמשון

32
נתחיל מזה שהכעס שלי התחיל בגלל שייחסו לי דברים שכביכול כתבתי..

לא יתכן שמישהו יכתוב שאני טועה לגבי משהו שבכלל לא כתבתי.

זה מאד מכעיס

אם רוצים להתייחס למה שאני כותב - אז שיקראו טוב ואז יגיבו

לנושא שלכבודו הדיון - נושא הHIV, אז bigdedy - כנראה שלא נגיע להסכמה ביננו.

אבל זה לא אומר לרגע שאתה צודק.. או שבכלל מישהו מאיתנו צודק.

נושא מחלת הHIV הוא אחד הנושאים שיש לגביהם הכי הרבה חילוקי דעןת בין החוקרים השונים, גם בעולם הרפואי וגם בעולם האקדמי.

כמספר החוקרים שמתעסקים בנושא הזה, כך מספר האסכולות בנושא.

בקצה אחד יש רופאים שטוענים שאין בכלל מחלה כזאת ובקצה השני ישנם חוקרים שטוענים שהHIV יחסל את הגזע האנושי.

לדעתי - תלוי מי מממן את החוקרים ואגיד לך מה דעתו של החוקר.

סקירה קצרה אך ממצה אפשר למצוא בויקיפדיה

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_HIV/HIV

הדבר המדהים - 80!!! מקורות שונים בתחתית הערך בויקיפדיה יכולים להסביר את הסערה שהנושא מעורר בקרס החוקרים.

אבל בין כל אלה שעוסקים בנושא הHIV יש תמימות דעים אחת -

אפריקה היא המקור לכל הצרה הזאת וכמות האפריקאים החולים בHIV הוא ברמה של מגפה.

מעבר לזה - הבאת המון "נתונים סטטיסיטיים"

אז מעבר לזה שיש גם בנושא הסטטיסטיקה מספרים אחרים לגמרי ממה שהבאת והרבה יותר חמורים, אז כל הסטטיסטיקות שמביאים בכלל לא רלוונטיות, כי מרבית האוכלוסיה המערבית בכלל לא הולכת להבדק.

ובהחלט חיים בקרבנו הרבה יותר נשאים ממה שמקובל לחשוב, אבל היות והמחלה כלל לא פרצה אצלם עדיין, אז האנשים האלה פשוט לא נספרים בשום סטטיסטיקה.

http://www.doh.wa.gov/DataandStatisticalReports/DiseasesandChronicConditions/HIVHIVData.aspx

UMA2014-01-06 07:59:14
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סודאנים עליך שמשון

33
פרופסור,

אתה אחד הכותבים המוערכים ביותר בעיני בפורום הזה, ואני אוהב לקרוא כל דבר שיוצא מתחת עטך (או ליתר דיוק - מקלדתך).

אך פה נפלת בגדול, והאמת היא שאני לא יכול להאשים אותך, אלא את התקשורת שאין לי מושג למה אבל מובילה אג׳נדה קיצונית ולמענה היא מוכנה אפילו לעוות באופן קיצוני את הנתונים.

אני יכול להפריך אחת לאחת את כל הטיעונים שהועלו על ידך ועל ידי אחרים לטובת המסתננים.
מפאת קוצר הזמן וקוצר היריעה, אעדיף להתמקד בנתון אחד:
שכביכול שכיחות מחלות המין לא גבוהה בקרב האפריקאים יותר מאשר שאר הלאומים
(ואני כותב ״אפריקאים״ ולא ״מסתננים״ בכוונה, כי אחת הטענות שהועלו פה היתה שהיחס השלילי מופנה רק כלפי המסתננים כהי העור מאפריקה ולא כלפי האחרים, ושזה נעשה כביכול מטעמים גזעניים).

הסטטיסטיקות לגבי מדינת ישראל נוקבות בנתון 0.2% כמספר החולים + הנשאים של נגיף ה-HIV.

חברות המחקר השונות, ארגוני הסיוע, האו״ם ואחרים נוהגים בסטטיסטיקות שלהם לחלק את אפריקה לצפון אפריקה (מצרים, לוב, אלג׳יריה, תוניסיה, ומרוקו) שבדרך כלל הנתונים שלה מופיעים יחד עם המזרח התיכון, ול״סאב-סהרה״ שכוללת את שאר מדינות אפריקה, ובתוכן סודן, אריתריאה, ומדינות אחרות. בניגוד לרוב מדינות העולם (ולרוב מדינות אפריקה), הנתונים לגבי סודן ואריתריאה חלקיים ביותר, כשרוב הנשאים בהן לא מאובחנים, ופעמים רבות אף החולים לא מאובחנים. גם אם נבחן את הנתונים החלקיים בהן שכאמור הם מוטים כלפי מטה, הם כבר יהיו גבוהים פי כמה ממדינת ישראל, אך כדי ללמוד על תפוצת המחלה בהן, נבחן את המצב בכל הסאב-סהרה:

ובכן, לפי נתוני האו״ם, למרות שחלק קטן מאוכלוסיית העולם חיה באזור הזה, הוא אחראי ל-70% ממקרי המוות מ-HIV בעולם.
אחוז החולים+נשאים מקרב כל האוכלוסיה אמנם עומד רק על 4.9% (אחד מכל 20, או פי 25 מישראל, או 2400 אחוז יותר מישראל), אך כאמור הנתון הזה מוטעה, כי בניגוד לישראל ולחלק ממדינות אפריקה, המודעות והתשתיות הרפואיות בחלק האחר של מדינות אפריקה נמוכים. למעשה, קיים יחס ישר בין המודעות והיקף הבדיקות של HIV לבין אחוז החולים והנשאים, וכך אנחנו מגלים שבשלוש המדינות בעלות המודעות הגבוהה ביותר ותשתיות לבדיקות HIV הטובות ביותר (בזכות התגייסות המערב) - סוואזילנד, לסוטו, בוטסוואנה - שכיחות המחלה עוברת את ה-20% (!). לא מדובר בסקרים או תוצאות מדגמיות, אלא בחלוקת מספר המקרים הכולל (של החולים + הנשאים) באוכלוסיה הכללית של אותן מדינות. אז לך תדע לאלו נתונים מפחידים היינו מגיעים אילו בכל מדינות אפריקה היו נערכות בדיקות כל כך מקיפות ומושקעות.

אני לא יכול לומר לך בוודאות אם תפוצת המחלה באריתריאה למשל, עומדת ״רק״ על 0.6% (פי 3 או 200% יותר מישראל), או על 6%, או אפילו על מספר דו-ספרתי, אך אני יכול להעיד מיידע אישי על נכונות הטענות שהעלו פה חברים בדבר מדיניות הסתרה של היקף המגיפה כפי שמתגלה בבתי החולים בארץ, ובמיוחד השיוך האתני של נושאיה.

סודאנים עליך שמשון

34
[QUOTE=צעיר לנצח]
אבל העובדה היא שהמחלה פרצה בעיקר בקרב הומוסקסואלים, כי התרבות של ההומואים בזמנו הייתה של קיום יחסי מין עם ריבוי פרטנרים.

סקס חד פעמי לצורך פורקן

[/QUOTE]

משתמע מכאן כאילו האשמה בהומואים, בגלל תרבותם ה'הומואית' להרבות בפרטנרים לסקס.
זו לא הסיבה. הסיבה היא הפיזיולוגיה של אופן המגע המיני אצל הומואים, בניגוד לזו של הסטרייטים.

ריבוי פרטנרים בסקס היה גם תרבותם של סטרייטים רבים.
מאז שנות ה-60 התרבות הזו מתקיימת בחברה המערבית ברציפות.
לכן אין לתלות בה את האשם בתפוצת HIV.

המגביה עוף - ירחיק ראות

סודאנים עליך שמשון

35
במידה מסוימת כל מי שכתב כאן צדק.אני אומר שהתמונה שחורה לגבי השחורים ולא ורודה לגבי ההומואים.אסור לנו לשכוח שבתור משתמשי זנות אסור לנו לתרום דם.אנחנו בקבוצת סיכון והפתרון היחיד הוא קונדום בכל מין וגינלי,ועוד יותר באנלי.לגבי מציצה,התמונה יותר מורכבת,אבל ברור שקונדום רצוי.

סודאנים עליך שמשון

36
"צעיר לנצח" אתה צודק לגבי הפוליטקה סביב המחלה היות והמחלה עדיין בגדר טאבו חברתי במיוחד בארץ, ואפילו ללכת ולהיבדק יוצר מבטים די תמוהים של הרופאים שלא נדבר על הרצון לעשות בדיקות מקיפות ככל שניתן ואז אתה מקבל תשובות מטומטמות של "אם אין סימנים אז אתה לא חולה", וזאת כנראה הסיבה שמרבית האנשים לא נבדקים.
.
האם נידע מה המקור? כנראה שלא, עד שיעשו מחקרים המתמקדים בנפיצות המחלה בארץ ובאוכלוסית המהגרים בכלל..וזה לא יקרה כי משרד הבריאות מגיב ולא יוזם ובחיים לא יממן מחקר שכזה או חס וחלילה חלוקת קונדומים למהגרים הללו (אפריקאים,מסתתננים וכל שאר השמות) ושלא נדבר על האוכלוסיה שלנו.

אני הבאתי דוגמה כדי לגבות את טענתי שיש יותר סיכוי לחלות כמסוממם המשתף מזרק עם נגוע מאשר בקיום יחסי מין עם נגוע ולא להפציץ בנתונים סטטיסטים על המחלה, זה לא פורום רפואי.

לצערי אתה צודק ויש כאן אפקט הקרחון שרואים רק את קצה כמות החולים (המסוממים שהם המקור למחלה בדרום תל אביב לפי דעתי וגם כנראה האוכלוסיה היחידה שנבדקת כך או אחרת) ולא את רוב האוכלסיה החולה בארץ, אבל הדבר שמפחיד אותי לא פחות זו המחלות האחרות שהם נשאים שלה שלא פחות מפחידות ועל המספרים הללו אף אחד לא מדבר.
והאם יש קונספרציה של ראשי משרד הבריאות שמסתירים נתונים אז אני לא אופתע אבל האם עיתונאים מעורבים בהסתרה אז לזה קצת קשה לי להאמין.

הדבר היותר מרגיז הוא שהם עובדים עם האוכל שלנו ואנחנו אפילו לא יודעים ומספיק שאחד מהם נשא ואפילו לא חולה ונפצע במקום עבודתו הוא יכול לזהם את כל המטבח וכך להדביק.
במצב כזה אין לי אפילו את זכות הבחירה כמו שיש לי כאשר אני מחליט ללכת לנותנת שירות ולקחת את הסיכונים שלי איתה.

אלכס לגבי תרומת דם יש שאלון שאתה ממלא ויש שם שאלות המתייחסות לקיום יחסי מין כאלה ואחרים ואם התשובה לא מתאימה הם זורקים את הדם.
.

bigdady2014-01-08 02:11:13

סודאנים עליך שמשון

37
ועוד נקודה חושבה בעניין ההסתרה המכוונת של השלטון:
כל מה שכתבתי כאן ואפילו דברים הרבה יותר חמורים פורסמו לפני מספר חודשים במוסף השבת של מעריב. אבל מה שהיה פעם העיתון הנפוץ במדינה, הוא בדיחה מהלכת למנויים שאף אחד לא קורא, ולכן האזרחים לא חשופים למידע שלהם.
העיתון הנפוץ בישראל - "ישראל היום" הוא פשוט שופר של השלטון. אפילו נציג קבוע של לשכת ראש הממשלה נמצא שם על מנת לעבור על החומרים המתפרסמים. כך שממנו לא תצא הבשורה.
עיתון הארץ הוא שופר השמאל ורואה את עצמו כשופר "מבקשי המקלט" בישראל(והמרכאות בכוונה כאן) - לכן גם ממנו לא תצא הבשובה.
העיתון היחיד בישראל שיכול להרים את הכפפה ולהלחם בבעיות שגורמים המסתתנים ובהסתרת האמת מהתושבים הוא ידיעות אחרונות, אבל מסיבותיו הוא, הם מעדיפים לשמור על פרופיל נמוך בנושא. אני מאמין שהכתבה במעריב היא אחד הגורמים לעניין השתיקה שלהם, כי הם לא נוהגים לנפנף האחד בדגליו של האחר. ויתכן ויש להם גם סיבות נוספות.
אז כן,
יש כאן התהוות של קטסטרופה בריאותית במדינה, ואף אחד לא מרים את הכפפה ומדבר על זה.

סודאנים עליך שמשון

38
שמעתי היום שחלק הועברו לשוודיה "הנאורה"....
וכפי שחברות הכנסת ושדולת הפמינסטיות תמיד מזכירות, יש שם חוק נגד זנות שרוצים לישם כאן, כלומר הלקוח מופלל, אז הדבר המצחיק הוא שהם טוענים שאנחנו מכניסים אותם לכלא ויכול להיות שהם יכנסו שם לכלא בגלל הזנות.

יום שלישי לשביתה...קשה קשה...

סודאנים עליך שמשון

39
בשלוש השנים האחרונות נבדקו על ידי רשות ההגירה מעל 250,000 פליטים מאפריקה.
כל הפליטים נילקחו מהם בדיקות דם בדיקות צואה בדיקות שתן ומי שהיה צריך אישפוז אושפז, מי שהיה צריך טיפול תרופתי קיבל.
כל הפליטים בארץ חוסנו בעזרת הצלב האדום בהספקה של האו"ם.
גם בתי הכלא שלהם בדרום כולל בתי כלא פתוחים משמשים בעיקר לחסן ולמגר כל סיכוי של מחלה.השיחרור מבית הכלא מתבצע לאחר שכל פליט נבדק לפחות 3 פעמים והתוצאות היו שליליות.
נכון לרגע זה כל הפליטים בריאים ומחוסנים ואין סכנה לאף אחד.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סודאנים עליך שמשון

40
פרופסור יקר,
ברור שאין יסוד קלוש לדברים שכתבת
וברור שכתבת את מה שכתבת רק על מנת לעשות "טיזר", כי הרי לא יכול להיות שאתה באמת מאמין בשטות כל כך מופרכת.
וברור שלמדינה אין את עשרות או מאות המיליונים למבצע כזה, וגם אם מישהו היה מחליט להשקיע בזה כסף, הרי אי אפשר היה להוציא עשרות או מאות מיליוני שקלים למבצע כזה בסודיות כזאת.
וברור שלאף אחד אין כח אדם מיותר להפעיל ניידות שיסתובבו בין מרכזי המסתננים על מנת לעשות בדיקות ולחסן אותם.
וגם אם המדינה הייתה מקצה לזה עשרות (או מאות) מיליוני שקלים שאף אחד לא אישר, עבור חמש ניידות יומיות, עם עובדים, ערכות בדיקה, חיסונים, ותרופות שלא מופיעים בשום סעיף תקציבי בשום מקום,
וגם אם כל אחת מאותן ניידות בדיקה שלא קיימות היו בודקות כ 100 איש ביום לכל ניידת (שגם זה דבר מופרך לגמרי)
גם אז היו נדרשים מאותן חמש ניידות יומיות שאף אחת לא שמע עליהן ואף אחד לא אישר אותן - בערך כ 500 ימי עבודה !!! - שזה בערך שנתיים - על מנת לבדוק, לטפל, ולחסן את המסתננים.

אז שטויות במיץ עגבניות כבר אמרנו?
או רק אולי משהו ברמה של טיזר

אגב -
רק לידיעתכם - המדינה כל כך עניה בתקציבים לבדיקות דם, שאפילו את תרומות הדם הם לא בודקים.
ולמרות שכבר סיפרו לנו בעבר שכל מנת דם נבדקת - אז עבדו עלינו בגדול.
ואם מישהו מפקפק בזה, שיחשוב טוב למה לא מוכנים לקבל תרומות דם מאתיופים, או למה כל מי שתורם דם צריך לחתום על הצהרות למיניהן שיקטינו את הסיכוי הסטטיסטי שהם נושאים מחלה מסויימת.

הרי אם כל מנת דם הייתה נבדקת, אפשר היה לקבל תרומות דם מכולם, ולפסול אחרי הבדיקה.
אבל כאשר לא בודקים מטעמי חסכון - חייבים להקטין את הסיכוי למחלות.

פשוט וקל.

אבל אני חייב לכתוב את זה רק על מנת שהחברים כאן לא יחשבו שהיית רציני.

צעיר לנצח2014-01-08 08:53:52
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”