כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 84 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

835
[QUOTE=מוסלי]סופרמן בחייאת קריפטון, חלאס להתעלל בשפה ובקוראים.
אין הודעה שאתה כותב ובה אין לך לפחות 2 שגיאות כתיב ילדותיות.

הפעם: א - זה landrover לא landroover!
land = אדמה, ארץ rover = נודד

ב - אפשר לומר "העליתי חרס" או "לא העליתי כלום", אבל אי אפשר לומר "לא העליתי חרס"!
בכלל, אני מציע לך לבדוק את מקורות הביטויים לפני שאתה מעתיק אותם מחברי הפורום ומשתמש בהם לצרכיך. ידע כללי יועיל לך בחיים הרבה יותר מדיווח זה או אחר בפורום סקס, תאמין לי. [/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] מוזלי,'מחיה שפת רחוב העברית'

בחייאת זומזום,תפעיל מונה..תנוח לבנתיים בבית,או שתזמין את קיפי בן קיפוד ותוציא לו קוץ קוץ(ותשחק 'דוקים') ,כי ניראה לי שהמנוחה

בבית מחרפנת אותך

מה לעשות שאני לא בקיא כמוך בצקצוקי לשון,על זה כבר העלת אותי אל הגרדום

קריצה
[/QUOTE]
אבל מה אתה רוצה ממוסלי? מבולבל הוא סה"כ רוצה בטובתך!

הוא רוצה שיבינו מה אתה מנסה להגיד (יותר נכון לשאול...), הוא רוצה שיפסיקו לצחוק עליך, הוא רוצה שתפסיק להיות קוריוז!

הנה תראה - תראה מה קרה עם אותה הודעה שמוסלי מדבר עליה, תראי איך של king אין מושג מה רצית מהחיים שלו: צחוק
[QUOTE=king]סןפרמן לא ממש הבנתי את ההודעה שלך יש שם הרבה ערבובי מילים.
אבל בכל מקרה אספתי אותם בערך בשעה 11 וחצי. תנסה ביום אחר בטוח יהיו
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

836
[QUOTE=superman1979] מוזלי,'מחיה שפת רחוב העברית'

בחייאת זומזום,תפעיל מונה..תנוח לבנתיים בבית,או שתזמין את קיפי בן קיפוד ותוציא לו קוץ קוץ(ותשחק 'דוקים') ,כי ניראה לי שהמנוחה

בבית מחרפנת אותך

מה לעשות שאני לא בקיא כמוך בצקצוקי לשון,על זה כבר העלת אותי אל הגרדום

קריצה
[/QUOTE]
מעלים אותך לגרדום מפני שאתה אוויל, מעופף ריקא , רפא שכל ויומרני שאינו חדל מלהטריד את הבריות בקושיות בעוד אתה מתעצל עד כדי כך שאינך טורח אפילו לבצע הגהה מינמלית לצירופי האותיות שעולות על המקלדת בטרם הן הופכות לרצף שטויות מילוליות חסרות פשר,תוכן והגיון .

זאת סיבה מספיק טובה ומנומקת בשבילך?

רימינג מעשי2013-06-24 20:29:20

837
תגיד - אתה לגמרי מפגר? יש לך אפס שליטה עצמית?

התחברת בלילה למשך שעתיים ושחררת לאוויר הפורום 5 פלוצים:
[QUOTE=superman1979]ומה עם קורל ?,מישהו הצליח לאתר אותה ?,אני מעונין לדעת

גם לגבי הצוות הישן שהיה לאן עבר ?

[/QUOTE]

[QUOTE=tel aviv1]שלום לכולם
מישהו יודע איפה אומגה עובדת עכשיו?[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]מי זאת אומגהמבולבל(אינגה?) כן קומיקס - אינגה!!!! כל כך היה לך קשה להבין שמדובר בטעות הקלדה והוא התכוון לאינגה? חשבת שיש לך בעלות על טעויות הקלדה? Wacko,איך ניראת ?,פעם ראשונה שאני שומע על השם הזה שלה,אפשר קצת פרטים ?,תודה

[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]אחי,לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה אחת(גם ההיא ניראת רוסיה?) לא הגעתי לקירבה כזו,על מנת לבדוק מה מצב 'העששת' אצלה

בשיניים(או שלפחות אתה מתכוון לאותה אחת),ההיא שראיתי,לבושה מכנס ג'ינס קצר,בדיוק עד 'המנוע'(מאוד מחרמן)

רגליים סקסיות להפליא ולא רזות כמו גפרור,של הגמורות מהר ציון ,נעלה עקבים שחורים בערך 5 ס"מ

שיער חלק אסוף בקוקו צבע שיער שחור או חום,חזה בינוני על גבול הגדול,לא יודע אולי שמה כריות או שזה פוש אפ

[/QUOTE]
כל הכבוד - פלוץ אחד שלם ללא שאלות!!! מוחא כפייה
[QUOTE=superman1979]לא בטוח שזאת אותה אחת,מכיון שקיבלתי מידע עליה,מבחינת השעות היא רק מתחילה בשעה 24-1:00

אני הבחנתי בה בשבוע שעבר ביום רביעי ב 5:45 אם אני לא טועה,נתנה לך לבדוק שמן מנוע ?

ראסטי,איפה אתה עצוב איפה הוא? הלך לנוח מכל השאלות שלך!!! Wacko
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979] איכסס,מה זה לא התקלחה,בטענה 'שממהרת ואין זמן'
Shocked
כוסה היה מגולח ?,בת כמה היא ?(מגולחת ?,צרה למטה ?),תן קצת פרטים על טיב שירותה ? ובאיזה שעה דגמת את הגברת ?,היו עוד שמות 'מוכרים' ? ,מאז 'הקאמבק'

האינדיאני,בהר ציון 57 פינת ידעיעי הפניני סוניה,ובוני כבר לא עובדות שם,ומה לגבי אינגה ?

מר-חיב האם מירחבת אותה ? ..קריצה

תחת 'נחמד' זה אומר לא בדיוק צר,יותר בכיון של גדול,אני טועה ?
[/QUOTE]
אבל העיקר שאתה כבר לא שואל שאלות: מוחא כפייה
[QUOTE=superman1979]
אני כבר כמעט ולא שואל שאלות
[/QUOTE]

קצת רחמים, רחם קצת על Korb. הרגת אותו כבר!

[QUOTE=Korb]אוף, כמה אפשר לסבול את הטרול המפגר הזה, הורס שרשורים סדרתי, זיין מוח מהסוג הנמוך ביותר. אדמין יקר, אי אפשר להגביל את סופרמן לנושא משלו או להגביל את כמות ההודעות ביום שהוא מפליץ? [/QUOTE]

קישקשתא2013-06-26 10:17:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

838
[QUOTE=קישקשתא]

תגיד - אתה לגמרי מפגר? יש לך אפס שליטה עצמית?

התחברת בלילה למשך שעתיים ושחררת לאוויר הפורום 5 פלוצים:
[QUOTE=superman1979]ומה עם קורל ?,מישהו הצליח לאתר אותה ?,אני מעונין לדעת

גם לגבי הצוות הישן שהיה לאן עבר ?

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]מי זאת אומגהמבולבל(אינגה?) כן קומיקס - אינגה!!!! כל כך היה לך קשה להבין שמדובר בטעות הקלדה והוא התכוון לאינגה? חשבת שיש לך בעלות על טעויות הקלדה? Wacko,איך ניראת ?,פעם ראשונה שאני שומע על השם הזה שלה,אפשר קצת פרטים ?,תודה

[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]אחי,לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה אחת(גם ההיא ניראת רוסיה?) לא הגעתי לקירבה כזו,על מנת לבדוק מה מצב 'העששת' אצלה

בשיניים(או שלפחות אתה מתכוון לאותה אחת),ההיא שראיתי,לבושה מכנס ג'ינס קצר,בדיוק עד 'המנוע'(מאוד מחרמן)

רגליים סקסיות להפליא ולא רזות כמו גפרור,של הגמורות מהר ציון ,נעלה עקבים שחורים בערך 5 ס"מ

שיער חלק אסוף בקוקו צבע שיער שחור או חום,חזה בינוני על גבול הגדול,לא יודע אולי שמה כריות או שזה פוש אפ

[/QUOTE]
כל הכבוד - פלוץ אחד שלם ללא שאלות!!! מוחא כפייה
[QUOTE=superman1979]לא בטוח שזאת אותה אחת,מכיון שקיבלתי מידע עליה,מבחינת השעות היא רק מתחילה בשעה 24-1:00

אני הבחנתי בה בשבוע שעבר ביום רביעי ב 5:45 אם אני לא טועה,נתנה לך לבדוק שמן מנוע ?

ראסטי,איפה אתה עצוב איפה הוא? הלך לנוח מכל השאלות שלך!!! Wacko
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979] איכסס,מה זה לא התקלחה,בטענה 'שממהרת ואין זמן'
Shocked
כוסה היה מגולח ?,בת כמה היא ?(מגולחת ?,צרה למטה ?),תן קצת פרטים על טיב שירותה ? ובאיזה שעה דגמת את הגברת ?,היו עוד שמות 'מוכרים' ? ,מאז 'הקאמבק'

האינדיאני,בהר ציון 57 פינת ידעיעי הפניני סוניה,ובוני כבר לא עובדות שם,ומה לגבי אינגה ?

מר-חיב האם מירחבת אותה ? ..קריצה

תחת 'נחמד' זה אומר לא בדיוק צר,יותר בכיון של גדול,אני טועה ?
[/QUOTE]
אבל העיקר שאתה כבר לא שואל שאלות: מוחא כפייה
[QUOTE=superman1979]
אני כבר כמעט ולא שואל שאלות
[/QUOTE]

קצת רחמים, רחם קצת על Korb. הרגת אותו כבר!

[QUOTE=Korb]אוף, כמה אפשר לסבול את הטרול המפגר הזה, הורס שרשורים סדרתי, זיין מוח מהסוג הנמוך ביותר. אדמין יקר, אי אפשר להגביל את סופרמן לנושא משלו או להגביל את כמות ההודעות ביום שהוא מפליץ? [/QUOTE]

[/QUOTE]

קיש, לא תאמין איך הוא התעלה על עצמו לאחרונה:

[TUBE]EWa9vPvSlFw[/TUBE]

839
[QUOTE=Korb]אוף, כמה אפשר לסבול את הטרול המפגר הזה, הורס שרשורים סדרתי, זיין מוח מהסוג הנמוך ביותר. אדמין יקר, אי

אפשר להגביל את סופרמן לנושא משלו או להגביל את כמות ההודעות ביום שהוא מפליץ? [/QUOTE]

תגיד Korb - נראה לך שתרסיס כזה יכול לעזור בהתמודדות עם הטרול: שאלה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”