טוב כבר עבר כמעט שבוע למות האגדה ומלך הפופ מייקל גקסון
מכייון ואף אחד לא העלה את הנושא הזה החלטתי להרים אותו אוני
ומכיוון וזה אחד האתרים האהובים עלי הרי שיש דברים חוץ מסקס( לא מאמין שבן מזל עקרב כמוני יאמר את זה )
ומעבר לקטע של הסקס יש פה אנשים משכילים אינטלגנטים שבטוחני שרובם פה גדלו על האיש הדגול הזה
והייתי רוצה לפתוח דיון
אני למשל התחלתי להתוודע עליו רק בגיל 10
וכול החדר שלי היה מלא בפוסטרים שלו( דאז ממעריב לנוער איזה נוסטלגיה)
אפילו ידעתי כמה צעדים שלו
שהוא הגיע להופעה בשנת 1993 הייתי אז בן 16 אני זוכר באתי בשעה 4 וחצי אם אוהבל אני ועוד שני חברים וישבנו קרוב לבמה שנהייה ראשונים
זו הייתה חוויה מאין כמותה שאותה אני לא ישכ אף פעם
מעבר לזה שהוא היה רקדן ענק כישרון ענקי בשירה
מייקל גקסון פשוט שינה לי את השקפת עולם שירים כמו( סלחו על בורותי באנגלית)אדמה וTHE DOND CERA ABOT US פשוט שינו לי את השקפת עולם ומסר שהוא העביר בשירים שלו פשוט חד ואמיתי או כמו השיר שלו אדם במראה שפשוט ששמעתי את השיר שהוא מדבר על אדם שאני כאדם יכול לשנות משהו בי בעולם רק עם אני רוצה
ולמרות זו שאביו התעלל בו הוא מעולם לא עשה אותו דבר לילדיו( ולא אני מממש מממש לא מאמין לזה שהוא תקף מינית ממש לא)
אדם כה טהור כה פשוט כה אמיתי כה מלא אהבה לעולם שפשוט מרוב זה לעולם לא מגיע אדם כזה בעולם כה מנוכר והתקשורת רק השמיצה והשמיצה ודרכב על הנפש השברירית שלו
אני אישית עדיין לא מעכל שהוא ואני לעולם לא יעכל כי מעבר לאייקון שהוא לזמר שהוא לרקדן שבו הוא היה גם אדם שרוב שירו העבירו מסר ורק בגלל זה אני מרגיש משהו חסר לי
חבל באמת חבל פשוט אגדה שנולדה אגדה שהלכה ואגדה שתישאר ולו בגלל הזכרונות משיריו
הייתי רוצה לשאול אותכם חברים האם גם אתם הייתם מעריצים של מייקל גקסון ואם כן האם ישנו שיר שהשפיע על חייכם באופן כזה או אחר אשמח לתגובות מכם
נ.ב לכול אלה שחושבים על ציניות של מה הוא הלך אז מה הוא תקף וכו וכו וכו כול אלה תחסכו אם גם אתם רוצים לומר משהו תאמרו רק בדרך מתורבתת
עדיין גוי או לא הוא מת אז כבוד המת