1. אם אשתי או כל אישה אחרת כן נהנת מחדירה אז לחדור אליה אחרי שהיא גומרת מזה שאני יורד לה או להפסיק שניה לפני ואז לחדור?
[QUOTE=רימינג מעשי]
חברים, שנתי נדדה הלילה וכפי שאתם יודעים, אין כמו שני הלבלרים לספק לי את המזור.
אי לכך ברשותכם, לפתוח את פינת הינשוף הפלצן, בו נבחן את אימרות השפר השבועיות של לבלרי המחמד של השרחוניקית הידועה לכל. השבוע לא נאלצתי להמתין זמן רב , שכן תאוותי עלתה בידי ( ולא אוננתי מהסיפורים של השניים יא חולי נפש) ישר על יריית הפתיחה.
אז השבוע היה לנו את סיפור הרובוטיקית הרוטטת.
קודם לבלר אורגינל
שרון נשכבה על הגב ופיסקה את רגליה... הורדתי את הטייץ ואת החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה. ליקקתי לה במרץ במשך כמה דקות עד שהיא רעדה, התפתלה, התנשפה וגמרה כשחיוך רחב מרוח על פניה 
"ווווואאאאווו זה היה מדהים! אני רואה שיש לך הרבה כישורים!" אמרה שרון והמשיכה לחייך לעברי
בחיוכה הממיס... 
ולאחריו פקושה שלא החמיץ פסיעה וכמעט ושכפל את החוויה של הלבלר אחד לאחד
שרון מתנשפת קלות למגע לשוני הזזה על שפתותיה בקצב כאשר אני מרגיש את לשוני מרקדת
לה בכיף. שרון רגועה במעט ולאט לאט היא מתחילה לנוע בחוסר שקט ומכניסה ומוציאה
אויר מראותיה, הרגשתי ברעידות גופה שהיא מתענגת לה מעצם הירידה, הגברתי במעט את
קצב לשוני הרצה בין שפתותיה ושרון מגבירה את תנועות גופה התחתון בעוד אני מתבונן בה
ורואה אותה עומדת לגמור, מרגיש את תזוזות רגליה המפרכסות מעט....שרון לא יכלה יותר
לשאת את מגע לשוני וגמרה לה תוך כדי שאני מרגיש זאת ומפסיק לאט לאט את פעולת לשוני
בין שפתותיה.
שרון אומרת לי "הירידה שלך הייתה מעולה! " ומסמנת לי אצבע כלפי מעלה. שאלתי
אותה "נהנת" והיא ענתה "כן" .לא היה מאושר ממני באותו הרגע.
אממה, השניים גם מציגים בפנינו את אותה הפתעה: אלמט היפוך הצוקהרה ליחצנים
קודם לבלר,
בהפתעה גמורה שרון שוב הפכה אותי על הגב וקפצה על פניי עם ישבנה המקפץ

היא עלתה עליי ל-69 והתחילה למצוץ לי את הביצים ואת הזין... לנשוך אותי בצדדים... מה שהקפיץ אותי כהוגן!
ובהמשך היא עשתה לי את מציצת הפוליש המדהימה שלה! 
ליקקתי לה בשקיקה את שני החורים והתענגתי על מראה הגלריה האחורית שלה שהייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה... גררררררררררררר
ולאחר מכן פקושה
לפתע שרון התהפכה כשהיא תופסת אותי בכתפיים עם רגליה והפכה אותי, כך שנשכבתי על
הגב וראשי בין רגליה. היא התחילה לקפץ על פניי עושה לי זיון פנים .... תוך כדי נשיכות
קטנות ומטריפות שלה על בטני והצדדים כאשר אני נקרע מצחוק ומלקק לה את החורים הרטובים
שלה. זה היה פשוט מדהים! שדונית קטלנית!!!
ואני אסביר את עצמי: יודע כל מי שהביא פעם בחורה לאורגזמה שלאחר מכן לפחות במשך דקה שניים ( במקרה של ספורטאית ומדריכת כושר כמו השרחוניקית שלכם) גוף האישה פועם עד שהיא תופסת את נשמתה וחוזרת לעצמה. הייתי מצפה לשמוע לפחות מאחד מכם תאור לקוני על כך שעצרתם לרגע ונסיתם לתפוס נשימה. אך מה עושה השרחוניקית? הרי אין לה זמן לבזבז, אז היא הפכה את שניכם כמו איזה סטייקים והמשיכה את הגריל.
לא דובים , ולא יער. לא אורגזמה, ולא בטיח.
שמעתי כבר על זיופי אורגזמה , אבל שניכם יצאתם צמד יחצנים דבילים ועצלים. לא מספיק שאתם מנסים, שוב , בפעם האלף , למכור לנו נפיחה כדיווח סקס, לפחות תתאמצו קמעה על מנת שהוא יצא קרוב למציאות.
[/QUOTE]