גם הפרופסור לפעמים טועה... 1 על ידי הפרופסור הרבה שנים לא ספרתי אותה,הרבה שנים לא ראיתי בה משהו סקסי...להיפך המתחרה שלה עם החזה הגדול בזמנו עשתה לי את זה יותר.אני אני מודה שטעיתי ומדובר בבחורה לטעמי אחת הסקסיות בארץ...שירי אני מתנצל... http://www.youtube.com/watch?v=06SAlQPjGZg "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 24 אוגוסט 2013, 00:00
גם הפרופסור לפעמים טועה... 2 על ידי קישקשתא אני מכור לרקדנית בטן שרועי בר נתן מראה בימי שישי בתכנית שלו (מה נסגר). כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 24 אוגוסט 2013, 21:08
גם הפרופסור לפעמים טועה... 3 על ידי הפרופסור אתה מזכיר לי נשכחות...הייתי בחתונה לפני שנה והביאו את עומר אדם,הייתה לו זמרת ליווי אחת כוסית ברמות.דווקא שאלתי את אחד האורחים והוא אמר לי את השם שלה ושהיא מאוד מוכרת.המאוד מוכרת הספיק לי ולמחרת חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי דבר... "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 24 אוגוסט 2013, 22:30