אתחיל את הסיפור מתחילתו, זה לא סיפור גדול ולא המלצה מיוחדת המממ אולי המלצה למחצה....
הכרתי בחורה באתר הכריות (אני לא זוכר איזה כי אני רשום ברבים). הבחורה פשוט יפה וסקסית מעל הממוצע בכמה רמות (לפחות לפי התמונות).....
אחרי כמה שיחות וירטואליות הצעתי לעבור לטלפון, היא העבירה לי את המספר ואמרה לי לסמס לפני שאני מתקשר.
למחרת סימסתי והיא מיד ענתה שהיא בדיוק בשדה תעופה, טסה לחו"ל וכמובן תיצור איתי קשר מיד שתחזור לארץ.
במשך 6 חודשים התכתבנו whatsapp (באנגלית בלבד, והאנגלית שלה לא משובחת)
לפני יומיים היא חזרה לארץ והצעתי שהגיע הזמן להיפגש והיא כמובן מיד הסכימה אבל הוסיפה סייג קטן (שלא הוזכר עד אז) פגישה בתשלום!!!
הרמתי גבה ולאחר מכן את השנייה, ומלמלתי לעצמי "ואללה אחי כולן בסוף יוצאות ז..."
אבל החלטתי שאם הגענו עד הלום חובתי המוסרית כלפי ידידי משכבר הימים "לזרום"
פה כבר עברתי לשלב הבירורים של מה עושה כמה עושה וכמה...
אז עושה הכל הכל תמורת סכום סמלי של 800 ₪ עם אופציה כלפי מעלה בלבד....
בסיום השיחה איך שהוא חשתי לא נעים עם כל הסיטואציה, והחלטתי שאני לא יוצר איתה קשר יותר...
אבל, (וזה אבל גדול)... אין סיבה הגיונית שלא אתן לכם לשפוט.
אז ככה, אני העביר את המספר שלה בפרטי רק לחברים וותיקים ואמינים עם רקורד מרשים, כי לדעתי מדובר בבחורה שנראה לי ששווה את ההשקעה...
לי בכל אופן, יצא הרוח המפרשים כנראה בגלל החיזור הארוך והשינוי כיוון הפתאומי למקום לא צפוי...
אז חברים מספר בפרטי... ומי שלא עניתי לו כנראה לא עמד בקריטריונים שנראים לי חשובים...
אגב אני מצפה מאלה שכן יקבלו את המספר, לא להעביר אותו הלאה (לפחות עד שיתפתח שרשור כזה שיעזור לכולנו "לעמוד על קנקנה"....{תרתי משמע} )....
בהצלחה לכולם!!!
אמן!!!