אני לא יודע אם זה קבוע בסופי שבוע או שבייחוד ביום חמישי אבל כל פעם שניסיתי לצאת מהעיר
היה מארב של המשטרה לבדיקות פתע - מדובר בשעות 1 בלילה וצפונה.
מארב אחד היה בדרך מנחם בגין (תל אביב כמובן) לפני הפניה ימינה לרחוב הרכבת לכיוון של היציאה מהעיר.
פעמיים רצוף הצלחתי לחמוק מהמבדק עקב זה שלקחתי את הנתיב השמאלי ביותר והמשכתי ישר, אלו שלפניי לא היו כאלה ברי מזל.
בפעם הראשונה חשבתי שזה רנדומלי אבל שראיתי שהם שם בדיוק באותו שעה ובאותו מקום בשבוע אחרי החלטתי לצאת מכיוון אחר
נסעתי על דרך קיבוץ גלויות לכיוון רחוב הלח"י ואיך שאני מסיים את הירידה מהצומת אני רואה מחסום משטרה מקדימה
אני ועוד אחד מיד לקחנו פניה ימינה (רחוב תשרי) ופה ירד לי הלב כי גם שם הם שמו מחסום והייתי בטוח שאכלתי אותה
כי מן הסתם מי שמנסה להתחמק זה מישהו שיש לו ממה, שניות עברו כדקות כשהשוטר האיר עליי עם הפנס
ומשום מה החליט לאפשר לי לעבור בלי לבדוק כלום. בדרך כלל אני לא מתארח בסופי שבוע אז אולי זה משהו ברגיל שאני פשוט לא מודע אליו אבל לאלו מאיתנו שאוהבים לשתותלהתמסטל זה ממש יכול לעשות סוף ערב מסריח לערב שאמור היה להיות חגיגה
לפי הפריסה של היציאות אני מניח שגם אם הייתי מנסה לצאת מעיר מיציאה אחרת הייתי צריך לעבור מחסום משטרתי.
קחו זאת בחשבון בפעם הבאה שאתה נוסעים להתארח בתל אביב.
מנהלים לא ידעתי באיזה פורום לפרסם אז אם לא קשור אפשר להעביר לפורום המתאים.