[QUOTE=מוסלי]תודה שימי על ההבהרה,
האמת היא שמחשבתי מתמדקת במישור של הרחבת הפעילות לקהילת הדוגמים בדגש על עזרה הדדית בתחומים נוספים -
לדוגמא: יעוץ משפטי, ליינים של הימורים, מפגשים משותפים של החברים, תמיכה בכל תחום שכל אחד מאיתנו מתמחה בו, ערבי פוקר ועוד ועוד.
הדיווחים על הדגימות ישארו כמובן בעינם אולם לטעמי היה מקום למיתון מסויים.
למשל אתמול הייתי עם נערה מיוחדת במינה שטרם השתפשפה בתחום. דיווח עליה לבטח יגרום להצפתה.
לא רק שבטוחני שלא אקבל ממנה שרות דומה בפעם הבאה אלא שאף אצטרך לקחת מספר ולהכנס לתור כבקופת חולים מרוב שתוצף.
ואני לוא דווקא מדבר על חברי הפורום
אלא חושב יותר על בני הדודים שיקראו, יתרגמו ויעמיסו עצמם על טרנזיט עוד הערב.
קחו לדוגמא את בוגרשוב 76 שככל הידוע לי אינם מפרסמים עצמם בסקסימו.
איך לעזאזל קורה מצב שערב אחד הגעתי לשם להתרשמות ומיד ברחתי כל עוד נפשי בי מפני ששלושת החדרים היו תפוסים,
עוד 2 ערבושים מחכים בתור ועוד 3 מעשנים בחוץ תוך כדי הישענות על פולקסווגן של אלטזאכן?!
תגידו לי שזה לא כואב לכם.
[/QUOTE]
יעוץ משפטי - אפשרי בפורום הציבורי
ליינים של הימורים - לא הייעוד שלנו אבל ניתן לפתוח דיונים שכאלה בפורום חצי צ'ט הזוי
מפגשים משותפים של החברים - כבר אירעו בפועל
תמיכה בכל תחום - בר ביצוע
אין הבדל בין לכתוב בפורום פתוח לקהל לפורום שסגור לקבוצה של 1000-2000 איש או אפילו 300 אם הסיבה היא צינעת הפרט ומטעמי דיסקרטיות.
מאופי הפורום שלנו גם במצב של קבוצה מצומצמת של 200 איש (אהה סלקציה, הכיצד ?) עדיין נבון לשמור על דיסקרטיות בעיניי מרבית החברים
מה גם שרובם המכריע ימשיכו כנראה להיות טרמפיסטים ולא מדווחים.
בנוגע לאי דיווח - חבל !
אם לפחות 2-3 במקביל משאירים באמתחתם בו זמנית דיווחים שכאלה לא היה טעם לחשוש מהצפה אם כולם מראש היו מדווחים. זה עיניין של חינוך לערכים גם אם יש סיכון מה בחשיפת הדיווח.
זאת רק אם המדווחת מתאימה לזרם המרכזי של הגולשים, קח בחשבון שבטח כמו רבים התרשמת שיש כאן מגוון של טעמים בעיניין הצריכה. נכון להיום יש נם הרבה מאד דיווחים בפורום שאמורים לחלק את העומס על הבחורות השונות מה גם שחלק מהצרכנים המזדמנים לא מוכנים לחכות ולתאם מראש אלא לעשות סיבוב מבחר וכאן הפורום חלש, אילו היו מספיק דיווחים אמינים על בנות במכונים חלק מהעומס היה נופל גם עליהן (מתוך החברים הלא רשומים או הטרמפיסטים) והרי כבר ברור שחלק מסויים מהחברים מבקר בתיקתוקיות הנ"ל אבל חושש כנראה לדווח מפאת מתקפה חזיתית של החברים לאגודה נגד תקתוקיות שמרימים את קולם ומהסים את הדיווחים הנ"ל.
לעיניין אופי כזה או אחר של לקוחות הפוקדים את בוגרשוב ושלדעתך נובע מהפורום לדעתי קצת הרחקת לכת 
talk 2 us
[QUOTE=רוג'ר פדרר]
מה עם הפורום הזה:
פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה
פורום קבוצה סגורה לחברים בלבד- בבניה !!!- מרכז סחר בין חברים באמצעות מסרים אישיים להחלפת טלפונים לאחר פרסום נתונים על הבחורה (ללא טלפון) - פרסום דיווח ראשון חובה !
מתי נזכה להכנס אליו?
[/QUOTE]
ההגדרה של הפורום הנ"ל כבר מתקיימת בפועל בפורום "קשקשת" להלן :
פורום קשקשת/מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר

למישהו זה לא היה ברור עד היום ?
הנהלת הפורום