כ פורום סגור לקבועים - סקס אדיר

פורום סגור לקבועים

1
להנהלה שלום רב,

בי נשבעתי שכאשר אחצה את רף ה-100 הודעות aka כוכב שני aka אעבור לסטטוס של משתמש מתחיל, אציע לכם לפתוח פורום סגור עבור "הקבועים".
הקבועים הם כל אותם האנשים שלא רק דוגמים בקביעות, אלא תורמים בפורום הן מזמנם, הן מהונם, מאונם ומרצם בפתוח כבפרטי.

במהלך שהותי הלא רבה כאן, שמחתי לגלות שישנם כאן בעלי מקצועות מכובדים כזוטרים היכולים לתרום אף מעבר לכתוב.
כי בישבילם הפורום הוא הרבה מעבר לתן וקח. הרבה מעבר לקרא וכתוב ברמה שזר פשוט לא יבין.

האם זהו המקום להעברת המסר שמא עדיף בפרטי?

בתודה,

מוסלימוסלי2010-1-9 17:0:50

פורום סגור לקבועים

2

[QUOTE=מוסלי]להנהלה שלום רב,

אציע לכם לפתוח פורום סגור עבור "הקבועים".

[/QUOTE]

יש כבר !

אני מהמר שאתה די פעיל בו

יצירת חברויות על סמך ניסיון משותף או עיניין דומה על פי המשתקף בפורום הציבורי

תוך העמקת הקשרים בפורום הסגור הקיים קרי = בהודעות פרטיות

יתר הכתיבה ההתנסויות והעיניין צריך להשתקף הפורום הציבורי

שימי מסביר פנים למוסלי

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

פורום סגור לקבועים

5
תודה שימי על ההבהרה,

האמת היא שמחשבתי מתמדקת במישור של הרחבת הפעילות לקהילת הדוגמים בדגש על עזרה הדדית בתחומים נוספים -
לדוגמא: יעוץ משפטי, ליינים של הימורים, מפגשים משותפים של החברים, תמיכה בכל תחום שכל אחד מאיתנו מתמחה בו, ערבי פוקר ועוד ועוד.

הדיווחים על הדגימות ישארו כמובן בעינם אולם לטעמי היה מקום למיתון מסויים.

למשל אתמול הייתי עם נערה מיוחדת במינה שטרם השתפשפה בתחום. דיווח עליה לבטח יגרום להצפתה.
לא רק שבטוחני שלא אקבל ממנה שרות דומה בפעם הבאה אלא שאף אצטרך לקחת מספר ולהכנס לתור כבקופת חולים מרוב שתוצף.

ואני לוא דווקא מדבר על חברי הפורום
אלא חושב יותר על בני הדודים שיקראו, יתרגמו ויעמיסו עצמם על טרנזיט עוד הערב.
קחו לדוגמא את בוגרשוב 76 שככל הידוע לי אינם מפרסמים עצמם בסקסימו.
איך לעזאזל קורה מצב שערב אחד הגעתי לשם להתרשמות ומיד ברחתי כל עוד נפשי בי מפני ששלושת החדרים היו תפוסים,
עוד 2 ערבושים מחכים בתור ועוד 3 מעשנים בחוץ תוך כדי הישענות על פולקסווגן של אלטזאכן?!
תגידו לי שזה לא כואב לכם.

פורום סגור לקבועים

6

להנהלה! הכותרת מטעה

לרגע חשבתי שמדובר בבחורים "עובדים" כמו נערות עובדות.

א.לעניין העזרה ההדדית בין החברים זה נשמע טוב אך כיצד אפשר ליישם זאת בפועל כאשר הדיסקרטיות היא מאבני היסוד של הפורום.

ב. לעניין כמות ההודעות לדעתי צריך לבחון את איכות ההודעות ואיכות הכתיבה של כל חבר בפורום .

לשעבר גלגל עמוק

פורום סגור לקבועים

7

מה עם הפורום הזה:

פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה
פורום קבוצה סגורה לחברים בלבד- בבניה !!!- מרכז סחר בין חברים באמצעות מסרים אישיים להחלפת טלפונים לאחר פרסום נתונים על הבחורה (ללא טלפון) - פרסום דיווח ראשון חובה !

מתי נזכה להכנס אליו?

הספורטאי הגדול

פורום סגור לקבועים

8

[QUOTE=מוסלי]תודה שימי על ההבהרה,

האמת היא שמחשבתי מתמדקת במישור של הרחבת הפעילות לקהילת הדוגמים בדגש על עזרה הדדית בתחומים נוספים -
לדוגמא: יעוץ משפטי, ליינים של הימורים, מפגשים משותפים של החברים, תמיכה בכל תחום שכל אחד מאיתנו מתמחה בו, ערבי פוקר ועוד ועוד.

הדיווחים על הדגימות ישארו כמובן בעינם אולם לטעמי היה מקום למיתון מסויים.

למשל אתמול הייתי עם נערה מיוחדת במינה שטרם השתפשפה בתחום. דיווח עליה לבטח יגרום להצפתה.
לא רק שבטוחני שלא אקבל ממנה שרות דומה בפעם הבאה אלא שאף אצטרך לקחת מספר ולהכנס לתור כבקופת חולים מרוב שתוצף.

ואני לוא דווקא מדבר על חברי הפורום
אלא חושב יותר על בני הדודים שיקראו, יתרגמו ויעמיסו עצמם על טרנזיט עוד הערב.
קחו לדוגמא את בוגרשוב 76 שככל הידוע לי אינם מפרסמים עצמם בסקסימו.
איך לעזאזל קורה מצב שערב אחד הגעתי לשם להתרשמות ומיד ברחתי כל עוד נפשי בי מפני ששלושת החדרים היו תפוסים,
עוד 2 ערבושים מחכים בתור ועוד 3 מעשנים בחוץ תוך כדי הישענות על פולקסווגן של אלטזאכן?!
תגידו לי שזה לא כואב לכם.
[/QUOTE]

יעוץ משפטי - אפשרי בפורום הציבורי

ליינים של הימורים - לא הייעוד שלנו אבל ניתן לפתוח דיונים שכאלה בפורום חצי צ'ט הזוי

מפגשים משותפים של החברים - כבר אירעו בפועל

תמיכה בכל תחום - בר ביצוע

אין הבדל בין לכתוב בפורום פתוח לקהל לפורום שסגור לקבוצה של 1000-2000 איש או אפילו 300 אם הסיבה היא צינעת הפרט ומטעמי דיסקרטיות.
מאופי הפורום שלנו גם במצב של קבוצה מצומצמת של 200 איש (אהה סלקציה, הכיצד ?) עדיין נבון לשמור על דיסקרטיות בעיניי מרבית החברים מה גם שרובם המכריע ימשיכו כנראה להיות טרמפיסטים ולא מדווחים.

בנוגע לאי דיווח - חבל !
אם לפחות 2-3 במקביל משאירים באמתחתם בו זמנית דיווחים שכאלה לא היה טעם לחשוש מהצפה אם כולם מראש היו מדווחים. זה עיניין של חינוך לערכים גם אם יש סיכון מה בחשיפת הדיווח.

זאת רק אם המדווחת מתאימה לזרם המרכזי של הגולשים, קח בחשבון שבטח כמו רבים התרשמת שיש כאן מגוון של טעמים בעיניין הצריכה. נכון להיום יש נם הרבה מאד דיווחים בפורום שאמורים לחלק את העומס על הבחורות השונות מה גם שחלק מהצרכנים המזדמנים לא מוכנים לחכות ולתאם מראש אלא לעשות סיבוב מבחר וכאן הפורום חלש, אילו היו מספיק דיווחים אמינים על בנות במכונים חלק מהעומס היה נופל גם עליהן (מתוך החברים הלא רשומים או הטרמפיסטים) והרי כבר ברור שחלק מסויים מהחברים מבקר בתיקתוקיות הנ"ל אבל חושש כנראה לדווח מפאת מתקפה חזיתית של החברים לאגודה נגד תקתוקיות שמרימים את קולם ומהסים את הדיווחים הנ"ל.

לעיניין אופי כזה או אחר של לקוחות הפוקדים את בוגרשוב ושלדעתך נובע מהפורום לדעתי קצת הרחקת לכת

talk 2 us

[QUOTE=רוג'ר פדרר]

מה עם הפורום הזה:

פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה
פורום קבוצה סגורה לחברים בלבד- בבניה !!!- מרכז סחר בין חברים באמצעות מסרים אישיים להחלפת טלפונים לאחר פרסום נתונים על הבחורה (ללא טלפון) - פרסום דיווח ראשון חובה !

מתי נזכה להכנס אליו?

[/QUOTE]

ההגדרה של הפורום הנ"ל כבר מתקיימת בפועל בפורום "קשקשת" להלן :

פורום קשקשת/מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר

למישהו זה לא היה ברור עד היום ?

הנהלת הפורום

פורום סגור לקבועים

9
אוקיי תודה. מניח שקצת קפצתי מעל הפופיק ולכן נאלץ לסגת מבקשתי.
הנושא הוסבר לי היטב בפרטי ע"י אחד החברים הבכירים שלא אחשוף את שמו שרשם:
"אם תהיה קבוצה סגורה ששם נמצא כל החומר הטוב אז חלק
מהטרמפיסטים יפסיקו להיכנס לאתר ואז האתר יילך ויידעך.
כלומר בשביל הנהלת האתר זה טוב שיש טרמפיסטים וכמה שיותר
יותר טוב."

על כן ברור לי כשמש שגם אם היינו רוצים, הדבר לא היה יוצא לפועל.
אם כן טעיתי. סליחה.

ברשותכם רק אגיב למה שכונה "הגזמה" לגבי בני הדודים והצופים הפסיביים למיניהם:

[QUOTE]

בנוגע לאי דיווח - חבל !אם לפחות 2-3 במקביל משאירים באמתחתם בו זמנית דיווחים שכאלה לא היה טעם לחשוש מהצפה אם כולם מראש היו מדווחים. זה עיניין של חינוך לערכים גם אם יש סיכון מה בחשיפת הדיווח.

לדעתי קצת הרחקת לכת

הנהלת הפורום

[/QUOTE]

ישנו משפט חכם שאומר:
"אל לך להביט על מה שייצא לך מזה, אלא על מה שייכנס לך מזה".
לצערי, אינני רואה סיבה לדווח על הנערה האולטימטיבית - לא פחות שמצאתי מכיוון שבמקרה זה יחול מחטף.

אילו אי פעם הינו מקבלים דיווח על נערה מקלקיליה או מכפר קאסם או מסכנין, הרי שאז היו מתקיימים כאן יחסי גומלין שהם חצי נחמה, רק שבפועל קורה מה שתיארתי מעלה.

לסיכום - אין שום רע בהודעות פרטיות.

בכבוד רב,
מוסלי (שנסוג טיפין מעודד יותר מהסיפור)

פורום סגור לקבועים

10

[QUOTE=מוסלי]
"אם תהיה קבוצה סגורה ששם נמצא כל החומר הטוב אז חלק
מהטרמפיסטים יפסיקו להיכנס לאתר ואז האתר יילך ויידעך. [/QUOTE]

הרגנרציה של מדווחים חדשים ואיכותיים נולדת בדיוק מהגולשים האקראיים החדשים שנחשפים לפורום.

ככל שבפורום יהיה חומר רב יותר הוא יעלה בשאילתות חיפוש רב יותר זה יכניס יותר גולשים מזדמנים ואשר באחוז מסויים מצליח להפיק מדווחים חדשים ואיכותיים(ראה ערך הדיווחים האיכותיים של איצטגנין+zeus מהשבוע החולף). תופעה זו של רגנרצייה/גיוס מדווחים חדשים לא קיימת בפורומים סגורים שככל הידוע לנו כבר פשטו את הרגל (היו מספר פורומים סגורים בעבר).

לגבי ההתייחסות לתופעת בני דודנו כפי שתיארת - פיספסת את כוונת המשורר.

עמית המנהל הכללי של הפורום מאחל לכולכם שנת דיווחים פורייה.

19LOLx82010-1-10 1:9:10
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”