כ נשים זונות - עכשיו הכינוס.... - דף 4 - סקס אדיר

נשים זונות - עכשיו הכינוס....

32
[QUOTE=זונה מאושרת]

לא שיש לי משהו נגד מכון תודעה, הפעילות שלהם מבורכת וחשובה אבל היהירות בהכללה הזו - כאשר הם דוחסים את כל הנערות העובדות תחת מטריה אחת- פשוט מעצבנת אותי!

[/QUOTE]

As the french say: we we

לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי מסיונריות וסקילה באבנים. את ממש רעה לאג'נדה שלהם, סוג של סטירה לפרצוף, כי נשים כמוך, כמו רותי, כמו שרון וכמו עוד כמה שאני מכיר עוסקות מקצועית במין ממקום של בינה,רצון חופשי , ומודעות מלאה ולא ממקום של ניצול. הפעילות של מכון תודעה אכן מבורכת וחשובה כי יש הרבה מאוד ניצול בתעשיה הזאת אך לא נראה לי שמאפשרת "חופש אקדמי" שאפילו יבחן את האפשרות שאפשר גם אחרת. גדי טאוב כתב גם הוא ספר מחוויותיו האישיות בנושא וכל שצריך הוא להיכנס לאתר של מכון תודעה כדי לראות איך סקלו אותו.
כל עוד הם רק נובחים אפשר לתת לשיירה לעבור.

נ.ב דעתי לגבי זהבה גלאון איך אומר בעדינות "שולמית אלוני היא לא" במיוחד לא בנושאים הקשורים להבנה מלאה של זכויות הפרט.
רימינג מעשי2010-1-31 1:53:54

33

רותי, לבקשתך, אוכל להסביר את דבריי.

אשתמש בדוגמא אבסטרקטית:

מגיעה לכאן בחורה חדשה ומציגה עצמה כמי שמאוד אוהבת את המקצוע מחכה לכל משמרת נהנת מהסקס ורק צריכה להחליט עם איזה וכמה מהלקוחות היא גומרת....

(כמובן ששיחה קצרה איתה תגלה דברים שבקצרה ובעיברית זכה נטיב לכנותם במינוח "אללה איסטור").

לטעמי לחשוב (ולפעול) בצורה שכזו כמוה כמו לומר לציבור המשתמשים בשירותי המין " חברים את קצת אהבלים".

בדומה לכך כשכאן אתן כותבות בואו נלך לכנס ו"נשבור כמה מיתוסים", רוצות לומר, נראה להן איך זה בנות שנהנות, מעריצות, מבלות ופורחות במקצוע ואין ספק קל שבקלים שהדברים נאמרים כלפיי X אך מכוונים לרבים וטובים.... בעיני זה זלזול באינטלגנציה של החברים פה.

אז אני אומר רוצות לעשות שיווק ? על הכיפאק ! באמת מפרגן ! אבל תשקיעו מעט מחשבה ואל תחשובנה שאנחנו כאן חבורת טמבלים שיקנו כל סיפור מצוץ מהאצבע....

כך לדוגמא אני יותר ממפרגן להליכי השיווק שעושה שרון, לה כבר אמרתי שמבחינתי היא לא פחות מ"פורצת דרך בתחומה", בצורה אמיתית, כנה , מכובדת, יפה וחכמה !

אפרודיזאק2010-1-31 6:8:40
הכל מכל כל....

35

בוא נניח לרגע שכאשר אתה כותב "בחורה חדשה" אתה מתכוון אלי, מכיוון שהדוגמא שנתת רחוקה מלהיות "אבסטרקטית", אתה הפעם מזלזל באינטיליגנציה שלי אם אתה לא מודה שדבריך אלו הם תקיפה ישירה וממוקדת בי, באמונות שלי ובמה שאני עושה. ניחא, נקסט,

אתה, ממש כמו החבר'ה במכון תודעה (ראה גם את מה שכתב בוצות) עושה טעות ענקית כאשר אתה מצליח לראות את הדברים רק מנקודת המבט שלך ולא מסוגל להעלות על דעתך שיש אנשים שונים בעולם ולא ייתכן כי להם נקודת מבט שונה, לדעתי צורת ההיסתכלות הזו על העולם צרה מידי. "אני יודע מהי האמת - והיא הנכונה ביותר" בתור מי בדיוק קבעת את הדברים שאתה כל כך סגור עליהם?

בתור אישה? בתור אמא? בתור זונה? בתור היצור הכי מסובך שקיים עלי אדמות?

אם אתה - בתור לקוח - מאמין באמת ובתמים שכל הנערות העובדות לא אוהבות את מה שהן עושות או לחילופין היית רק עם כאלה ומעולם לא פגשת באחת שאשכרה "נהנית ופורחת" בעבודתה - לא נותר לי אלא להצטער

לגבי מניעי שלי? אני מניחה שרק צריך לתשאל את כל מי שהיה איתי בכדיי להבין שהמילים שלי עומדות תמיד באותו הקנה עם נסתרות ליבי.

תזכורת קטנה: את הכתבה הראשונה מעיתון בלייזר אותה אחת אשר פרסמתי בתחילת השירשור במדור הכתיבה האירוטית- כתבתי בשנת 2005!!!- לאחר מספר לא מבוטל של שנים בהם לא עבדתי כזונה- באותה התקופה גם לא עבדתי- אל המקצוע חזרתי רק לאחרונה....גם אז ניסיתי לשווק את עצמי בערמומיות ועל כנפי כזבים תוך זילזול באינטלגנציה של חברי הפורום אשר על קיומם ידעתי רק חמש שנים מאוחר יותר?

קישור לאתר הפרטי שלי:

36
מירב יקירתי,
בעיני, עם הכשרון הספרותי המוגבל שלי, דבריו של אפרודיזיאק לא מכוונים אליך אישית אבל ייתכן שאני טועה.
דעי לך שאת מיוחדת במינך ואת היוצא מהכלל שמעיד על הכלל.
תורת הלוגיקה של אריסטו אומרת שכדי להפריך טענה מספיקה דוגמה אחת סותרת. את הדוגמה הסותרת...ולכן זה מפריע לכל מיני גורמים.
וכמו שאמר הכדורגלן אלון מזרחי: "אני לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד ואני אוכיח את זה על המגרש"
מי שמכיר אותך ושיחק במגרש שלך כבר השתכנע.
אני למשל, כבר סופר את הימים עד פגישתנו הבאה.

maxmax2010-1-31 12:51:24
אז אגמור בשיר מזמור

37

מירב, בעת שכתבתי את הדברים לא שמתי לב לסמיכות הדברים לסיפור שלך (אם כי כעת הם ברורים) - אבקש להתנצל בפניך - אין ולא היה בדבריי רצון להתנגח בך באופן אישי !

על אף שאיני מסכים עם דרכך וכבר דשנו בכך בשרשור שלך די והותר, היה זה מתחת לחגורה להציג הדברים כפי שהצגתי אותם כאן, באמת שמבלי לשים לב, ולכן שוב - אנא קבלי התנצלותי !

לגופו של עניין, יש להבדיל בין זונה (ממין זכר או נקבה אגב) שטוענת שהיא עושה הדברים בכיף לכזו שאכן עושה כך ! לא שאני מתיימר להיות איזה זיגמונד קטן או משהו אבל זונה שמגיעה ממשפחה הרוסה לדוגמא ו"בוחרת" במקצוע הנ"ל הרי זו לא ממש בחירה...

הרי בלי קשר לזונה גם אנחנו שעובדים בעבודות הרבה יותר נורמטיביות לא תמיד בא לנו לעבוד ולא תמיד יש לנו חשק אז דווקא מי שבחרה במקצוע כל כך פיזי ושוחק (תרתי משמע) היא זה שמגיעה כל יום בחדווא לעבודתה ?

כל יום בא לכן שארבעה עד חמישה עשר גברים זרים יזיינו אתכן ? זה מה שאתן אומרות ?

חלקם של אותם גברים שוקלים 150 ק"ג, לא מגולחים, מסריחים אחרי עבודה, קריחים, גמדים, אלימים, מגעילים ובטוחים שרכשו אתכם לשלהם לשעה וחצי הקרובה - ואתן יושבות ואומרות בכיף... ? יאללה הוא הלקוח האחרון להיום איתו אני אגמור ... ?

אגב, כל מה שאני כותב פה אינו גורע מהצורך בעת המפגש להתייחס בנעימים האחד לשניה ולהיפך וכמו שאנחנו מספרים לכם איזה יפות אתן ואיזה גוף משגע גם אתן אמורות לגנוח לנו "בהנאה" בלתי נשלטת....אבל בינינו....

דווקא אותה בחורה מהצד המואר של הירח שבאה ואומרת אני לא נהנית בעבודה אבל אני מכורה לכסף, מוכנה לספוג את העבודה בעבורו ומבינה שבכדי להצליח חייבת לתת שירות מעולה - היא מצליחה לשדר אמינות !

הרי בינינו הקשר בין זונה ללקוח שלה ולהיפך מקורו אינו בלב כאם בראש !

הכל מכל כל....

38

קיבלתי את ההתנצלות ומייד הפסקתי להעלב גם אני מצטערת שהסקתי מהר מידי שדבריך מכוונים אלי בעקבות הדימיון הרב שבהם.

אבל שוב פעם....מי זה "אתן" ? ההכללות האלה הן הטעות שאני קובלת עליה! אני לא יכולה לדבר בשם אף אחת אחרת אבל כאשר רציתי לשכב עם חמישה עשר גברים עשיתי זאת, כאשר פלטתי גניחה זו היתה תוצאה של הנאה, כאשר לא היה לי חשק לעבוד פשוט לא הלכתי לעבוד, כאשר שכבתי עם מישהו ששוקל 150 ק"ג, או עם גמד או עם קירח עשיתי זאת מתוך בחירה, להם לא מגיע אהבה ורוך? אלה הסורחים והאלימים אם הצליחו לחדור את המסננת שלה יש בדר"כ דקות מועטות לעבוד- תמיד אפשר לקום וללכת...ותפסיקו להגיד לי שאני יחידת סגולה, היו הרבה לפני ויהיו עוד הרבה אחרי, מפורסמות ומפרסמות יותר ופחות- בארצנו הקטנה הרבה פחות בגלל סיבות ברורות....

את דבריה של הבחורה מהצד המואר של הירח אני לא מבטלת או שוללת, ברור לי כי היא שונה בתכלית ממני ויש לה את זכותה על רגשותיה, מה שחורה לי הוא שהיא תוקפת ומשפילה את אותם הגברים אשר בסך הכל סיפקו את מה שהיא ביקשה, ואם בענייני התמכרות אנו- אם אלכוהוליסט או נרקומן יאשימו אחרים בהתמכרות שלהם תוך כדיי הניסיון להיגמל - סופם לאבדון.

בנוסף ולסיום, קחו למשל את גרמניה, שם אני חושבת שהחינוך האקדמאי עדיין ניתן בחינם לכל דורש, האם עובדה זו גרמה לירידה במספר נותנות שירותי המין בתשלום?

קישור לאתר הפרטי שלי:

39

" אני לא יכולה לדבר בשם אף אחת אחרת אבל כאשר רציתי לשכב עם חמישה עשר גברים עשיתי זאת, כאשר פלטתי גניחה זו היתה תוצאה של הנאה, כאשר לא היה לי חשק לעבוד פשוט לא הלכתי לעבוד, כאשר שכבתי עם מישהו ששוקל 150 ק"ג, או עם גמד או עם קירח עשיתי זאת מתוך בחירה, להם לא מגיע אהבה ורוך? "

בהתייחסות לדבריך:

רצית לשכב עם חמישה עשר גברים ? או שהיית מוכנה לעשות זאת בתמורה לכסף ?

מה שאת אומרת כאן הוא שכל גניחה שלך מאז קדם ימיך במקצוע היא כנה ואמיתית (הייתי חושב טוב לפני מענה) ?

בחורה בדירה פרטית יכולה להחליט בלי שום בעיה מתי היא באה ומתי לא ? ככה יום כן יום לא כזה... ?

מובן שעשית זאת מתוך בחירה ! אך האם הבחירה היתה מתוך תשוקה אלךיהם או לכספם ? האם את באמת "הנזירה מריה" של עולם הזנות שמצליחה ממקום כנה ואמיתי להעניק לכאלו... ?

לגבי הצד המואר, אל תביני אותי לא נכון, זה לא שאני חושב שהיא 100% בסדר, אגב גם היא רומזת שם על התעללות מינית בעברה ועל מוצאה ממשפחה לא מתפקדת, ובכל הקשור ל"האשמות" שהיא מטיחה בגברים הרי שזה בדיוק החיזוק לדבריי ! זה בדיוק ההבדל בין לקבל משהו מרצון אמיתי לבין לקבל משהו כי מה שמקבלים בעקבותיו הוא מה שאנחנו רוצים (ייצא משפט מסובך....) ? ההאשמה שלה את הגברים אינה שונה בעיניי מהטענה שאומרת ש"אני זונה מבחירה ואהבה" בשני המקרים זה שזה מה שהכותבת אומרת/חושבת אינו אומר שזה אכן מה שקורה ! בדיוק לכך כוונתי כשכתבתי שלמרות זאיני זיגמונד קטן אני חושב ש...

מירב, אף אחד אינו טוען (או לפחות אני איני עושה כך) שזונות הן טפשות או חסרות השכלה, והרי נפש פצועה מוצאת מרווח נשימה גדול יותר דווקא אצל מי שנפשו ומוחו פתוחים יותר, כך שנושא ההשכלה אינו רלוונטי למקרה ! אני מכיר והכרתי זונות אינטלגנטיות אך אין הדבר מעיד על יכולתן להתמודד נכונה עם פצעים נפשיים כאלו ואחרים ו/או עם התמכרות הקשה לכסף הקל.

נ.ב

קבלי אזהרה !

אין לי היום עבודה ולכן אני פנוי להתפלסף איתך ללא לאות היום....

הכל מכל כל....

40
אפרודיזיאק,
ברשותך לקחתי את דבריך והחלפתי זונה בנגר.

רצית כל היום לייצר רהיטים ? או שהיית מוכנה לעשות זאת בתמורה לכסף ?

מה שאת אומרת כאן הוא שכל ארון שלך מאז קדם ימיך במקצוע הוא לטעמך (הייתי חושב טוב לפני מענה) ?

נגר יכול להחליט בלי שום בעיה מתי הוא בא ומתי לא ? ככה
יום כן יום לא כזה... ?

מובן שעשית זאת מתוך בחירה ! אך האם הבחירה היתה מתוך תשוקה אל העץ או
לכספם של הלקוחות? האם את באמת "הנזירה מריה" של עולם הנגרות שמצליחה ממקום כנה ואמיתי
להעניק לכאלו... ?

מה שאני מנסה לומר (ואת זה הגרמנים כבר הבינו) שזנות הוא מקצוע כמו כל המקצועות. יש אליו ביקוש ויש לו היצע ויש בו כל מיני סוגים שונים של בעלות מקצוע ושל צרכנים.

כמו ברוב התחומים, מעורבות רגולטורית עד גבול מסויים ומצומצם מועילה ומעבר אליו מזיקה.

maxmax2010-1-31 13:39:14
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”