שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, העליתי את ההודעה גם בפורום סקס בתשלום כללי, אבל הנישה של העיסוי האירוטי בתשלום היא העדיפה עלי, לכן אני מעלה גם כאן... רוב ההערות שלי נוגעות יותר לתחום של העיסוי האירוטי.
פרטים כלליים שלי: אני בן 29 ונשוי. מירושלים. רק בשביל הרקע- אני קצת אציג את הבעיה שלי ואחר כך, בהמשך, אני מקווה מידי פעם לדווח מהשטח (משהו שאני ממש מנסה לצמצם בשנה האחרונה)
אמנם הצטרפתי רק היום לפורום, אבל את חוויית הסקס/הרפייה/עיסוי אירוטי/חשפנית ולא משנה מה... בתשלום, אני מכיר לצערי כבר הרבה שנים (עשר שנים בערך), ואם הייתי מכיר את הפורום כבר מזמן, כנראה שהיה יכול להועיל לי וגם אני יכולתי להועיל לו ולחברי הפורום די הרבה.
כמו הרבה מצרכני הסקס בתשלום, גם אני מונע בעיקר מהפנטזיה והריגוש הזול יחד עם בחורה שהיא כל כולה רק אמצעי בשבילי למימוש הפנטזיה באותו הרגע. העובדה שמדובר בבחורה ללא מחוייבות, לא מכירה אותי, שהיא "מלוכלכת" באופן טהור והכסף, ורק הוא - שמספק אותה, מאפשרת לי להיות משוחרר וליהנות מהקטע למרות רגשי האשם של החברה שהשארתי בבית (עכשיו כבר האישה שבבית), כי לבגוד סתם ככה עם מישהי מהרחוב, אני לא מסוגל... רק בתשלום ! אחד הדברים שלצערי רק מעצימים את הקטע של הריגוש מהפנזטיה הזאת הוא ללא ספק פורנו שאני צורך לא מעט, האפקט שלו נותן מושאי פנטזיה חדשים למימוש כל הזמן ומעצים את הסצינה.
הסיבה שאני כותב את הדברים האלו היא שנמאס לי מההתמכרות הזאת, ומקריאה של חלק מההודעות כאן, אני מגלה שיש הרבה אנשים כמוני כאן בפורום, שסובלים מהבעיה. הבעיה מחמירה יותר ויותר בגלל כמויות הכסף המטורפות שהוצאתי במשך 10 השנים האלו על צרכנות מין על סוגיו השונים בתשלום. חמורה עוד יותר העובדה שחצי מהעשור האחרון, אני סטודנט, והעניין רוקן לי את כל הכיסים מכסף וכמעט תמיד הייתי במינוסים כולל היום, בגלל הנושא הכאוב.
רק לאחרונה גיליתי את הפורום הזה כפי שציינתי (למרות שביקרתי באתר סקס אדיר לא מעט בשנים האחרונות, תמיד רק כדי לבדוק דירות/בחורות לעיסוי ותו לא) ואני חייב לציין שרמת ההזדהות שהייתה לי עם חלק מהכותבים הרציניים כאן, הייתה פשוט עצומה ! כמי שחרש לא מעט מקומות בעקבות הפנטזיות המגעילות, חוויתי דברים מדהימים שגרמו לי להיות מאושר כמה ימים בלי צורך לעשות ביד מרוב סיפוק, ולעומת זאת היו לי מקומות נפילה שגרמו לי לרצות ללכת לראות פסיכיאטר לגמילה מסקס בתשלום ולשנוא את עצמי על ההתמכרות הקשה הזאת. ההרגשה שלא מספיק שאתה סובל מבעיה נפשית של התמכרות, אתה גם זורק את הכסף שלך סתם (אחרי מקומות "נפילה") - ההרגשה הזאת בדרך כלל הייתה מציפה אצלי את רגשי האשם על החברה שבבית, ועד היום כשזה קורה (אני כבר נשוי) - אם מדובר באירוע שהוא נפילה ואני מרגיש שזרקתי כסף בגלל הבעיה שלי- זה יכול להביא אותי לשיחות עמוקות עם עצמי על הצורך לראות פסיכולוג או ללכת להתוודות בפני אישתי על הבעיה שלי. לעומת זאת, אם הייתה חוויה עם כוסית שהגשימה לי את הפנזטיה והייתה איתה זרימה טובה- הרגשות האלו לא צצים בכלל ואני רק מחכה לחווייה הבאה.
הרבה עניינים די קסמו לי ועוררו הזדהות כשקראתי חלק מההודעות בפורום :
- נושא הבנות ה"תיקתוקיות" - אין דבר יותר דוחה ומוריד חשק מבחורה שמתקתקת אותך.
- הקטע של הציד- היו ימים שהייתי מבלה שעות במעבר ממקום למקום, עד שהייתי מגיע לבחורה שעונה לטעם הזול שלי (פרחה שזופה) שאני רוצה להשפריץ עליה. זה היה מבזבז לי ימים שלמים הקטע החולני הזה, כולל מעבר מעיר לעיר (אני ירושלמי, זוכרים, אז הכל היה בנסיעות מחוץ לעיר).
- מצוקת הירושלמים לדורותיהם- רגשי הזדהות עזים, למרות שאני מצאתי לא מעט פתרונות יצירתיים (אני מניח שאפרט בהמשך)
- על טעם וריח אין להתווכח (אני אוהב רק מזרחיות- פרחות, שזופות ישראליות בלבד, גם מלאות קצת הולך- לא רוסיות בשום פנים)
- כשהזין עומד השכל בתחת ומה אנשים לא ישלמו/יעשו בשביל לממש מה שראו בסרט פורנו... ("אני רוצה מישהי שעושה גרון עמוק ואפשר לגמור לה על הפנים...")
- הקטע של הבנות המודרניות- שעוסקות בסקס בתשלום ומבינות את המוטיב של הפנזטיה בכל הקטע- עושות הכל ומהכל, אבל מרוקנות לנו את הכיסים בטירוף... (סקס עם גמירה בפה 300, עם אנאלי 500, ועם עוד אקט 700)
- יש עוד הרבה, לא עולה לי עכשיו....
========
כעיקרון, אפשר לומר שעשיתי הכל בשביל להגשים את הפנטזיות והגעתי לכל מיני מצבים ומקומות, שבחיים שלי לא הייתי מדמיין שאני אגיע בגלל האובססיה הזאת להגיע לסיפוק עם מישהי חדשה- מישהי שהיא זרה לגמרי... אין דבר אחר בחיים שמשתווה לריגוש הזה אצלי, זה ממכר...
בחלק הבא אני אספר על חוויות ועל ביקורים במקומות שפעילים היום... גם לירושלמים... גם על סוגי בנות וטיפים איך להוציא מהן מה שאתה באמת רוצה (כשמדובר בעיסוי)... הניסיון מלמד שהרבה פעמים דווקא אלא שהכי מגוננות על הכוס שלהן, בסוף איתן יוצאים הזיונים הכי טובים (כשבמקור השירות הוא רק עיסוי).
שיהיה לכולכם לילה טוב, מקווה לעדכן ולהתעדכן כאן בפורום...
אחח, אם הייתי נכנס לכאן כמה שנים קודם... הכל אולי היה אחרת (לטובה